Kāpēc vīrieši ir tādi cirvji?

Skatos, kaimiņš feisbukā liek tik ceļojumu bildes un selfijus no visām pusēm. Skaidrs, ka vientuļš. Iedomājos, ka varētu palīdzēt viņam un būtu jaukiņi, ka arī mani pavadātu pa Latviju. Gribas atpūsties mazliet tā pa skaisto.
Rakstu viņam - tipa skaistas bildes, es arī gribētu pabraukāt, bet man nav ar ko un kā... tādā garā. Katram būtu skaidrs, ka jāuzaicina mani! Bet ko šis? Saka - nu žēl, ka tev tā nesanāk... !
Nu sakiet, kāpēc tikai tiešā tekstā vīrieši saprot? Kāpēc tādi neattapīgi!

Mikko  Atvainojos bet...
Bet nu nedošu nekãdu mãjienu!
Jo seviški kaiminjam!
P. S. Mãjiens izbraukt pie dabas vai aicinãjums uz kafiju parasti ieilgst lídz rítam! 😎

runcs51  FFurnitura,ar mani brauksi?

ieva03  Paldies ,asprāši,man izvērtās jautrs vakars.
Cirvis un zāģis tik tiešām sader kopā!:)

ieva03  Uz mežu,uz mežu,cirvis,zāģis ratos,un pats pa virsu kratos…..

Mikko  Randinš mežã šobrid ir kã rãdíts! 🤣

Pilskungs  Gudrs tavs kaimiņš ! Tu viņam nepatīc, un viss. Ja paskatās anketu, var saprast ... kur nu vēl pārējie apsvērumi. Vajag uzlaboties !

Uta  nu es ar katru urlu/mauku nebrāļojos, vienalga kaimiņš vai nē

edding  Čau, Furniturčik. Mums bez tevis skumji, tikai tizleņi te publicējas. A ja par tēmu, tad pajautā, kas viņu bildēja, gan jau brūte, ar kuru ceļoja. Tādēļ ar mājienu bija spiests nesaprast.

Pillerina  Neesi īstā...

Capsa  kas mums II. stāvā dzīvo? lielajā dzīvoklī zāļuragana-učene-grāmatvede (jau pa vienam šiš rebes briesmīgas)+pianiste+šobrīd negleznojošs brīvmākslinieks, ja tā var viņu nosaukt, nākamajā-viena ļauna mazgadīga mauka ar savu čali, kas cenšas būt normāls (bez panākumiem), nākamajā-ņeizvestno čto briesmīgs, vēl nākamajā durvis uz krampīti un ļoo-oti nabadzīga tantiņa ar bērnu.
Tagad parunāsim par urlu/mauku un viņas čali. Dzīvo 28 kvadrātmetros, kamēr uz cilvēku min 36. Es arī 28-os, bet man ir virkne palīgtelpu & tīrīšanas ieradumi, tāa mauka pēc strādātājas neizskatās. Izcelsme tāda.

Kaskaade  Tas ir kāds vāciešu sociālās mājas apraksts, kurā šobrīd mitinies?

Uta  Nē, manā stāvā normāli dzīvo, mums pa stāviem viss kā senajā romā. Man skaņu izolācija metra biezumā & 3D sienu apdare.

MrAction  https://www.facebook.com/100055434765920/videos/143254327532392/

Kaskaade  Izklausās pēc 19.gs cietuma arhitektūras

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu