Attiecības pēc šķiršanās

Kas ir tas, kas liek otram cilvēkam uzturēt kontaktu? Vai to maz vajag? Nu bija attiecības, beidzās. Tālāk katrs uz savu pusi. Bet tomēr turpinās kaut kāda sarakste, domu apmaiņa. Kāpēc?
Lasīju rakstu, ka tie kas turpina šādi kontaktēties pēc šķiršanās, neesot psihiski veseli. Nezinu. Var jau būt?
Kā jums? Izšķīrāties un katrs pats par sevi? Vai ik pa laikam notiek draudzīga vārdu apmaiņa virtuālajā vidē (piem. watsapp, Messenger?)

edtu  viedoklis: manaa skatiijumaa nav iespeejams viennoziimiiigi atbildeet uz sho jautaajumu, bet papildus informaacijas! ir paaraak daudz "ja X, tad Y" faktoru. kaapeec saakotneejie shie divi cilveeki bija paaris? kaapeec izshkjiiraas? kaa izshkjiiiraas? beigu galaa - kaadas ir pashreizeejaas attieciibas? kaapeec jautaataajs juutaas nedroshs? varbuuut saakumaa utis jaameklee savaa daarzaa?

pieredze: nekad neeesmu vareejis peec attieciibaam buuut "tikai draugs" ar sievieti

Kaskaade  Hohohooo.."es zinu, ka mēs nekniebsimies:)" - tad kādu motīvu vadīts tu turpini kurināt to ugunskuru?
Būsim reāli, tas ir tikai laika un nejaušu vai plānotu apstākļu sakritības jautājums.

Maariite  ...ja nav kopīgu bērnu, nedomāju, ka tas ir vajadzīgs...jo kopā vairāku gadu garumā ir piedzīvots arī daudz laba, kā parasti laulībās esot. Kādēļ uzjundīt atmiņas, un gremdēties domās par pagājušo laiku?

Julianna  Labas vakaras! Nemaz negrasījos komentēt. Bet skatos, Laskovijam jau pacelts limits. Ja 11. novembrī 2x 6 stundās, kā šis deklarēja, tad tagad jau 2 stundās 3x var komentēt un kā saka -- ješčo ne večer! Aug puikas profesionalisms. Ar ko arī šo apsveicu. Un lai nav uzbraucienu, ka es te skaužot, tāpēc piebilde -- nekā personīga.

LaskovijMerzavec  Ojaaa, Tev 2x69% taisnība kaskade... 15 gadus nekniebāmies, pat tad kad abi bijām brīvi un kopīgi tusējām, tad tagad NOTEIKTI kniebsimies, tik gaidam, kad būs pilnigi nejauši kad un kur apstakļi!!!! :) :) :)


Jullinna... Tev ko auras un zvaignes, cipari un vēl pārējie nav pateikuši, ka attiecību sadaļa ir vairāk komentāi, seši laikam bija, pārējas PA sadaļās divi... nu nesanāks pierādīt, ka tiec kkā speciāli apdalīta un kārtējo sazvērestības teoriju...

CoCoSan  Nu mions, kādi tomēr vīrieši ir zābaki, bet tas nu tā. Nu ko, lai jums veicas platoniskajā draudzībā, muahaha 👍

dabasmiilis  To sauc par cilvēcību , tas otrs bija daļiņa tevis[tēlaini sakot - tava pusīte, jūs bijāt kā viens] ,un kas tad tagad mainījies? Pilnīgi nekas. Tas ,ka pašķiraties kaut kādu iemeslu dēļ ,tas nenozīmē ,ka tagad jāpārstāj otrs cienīt[sava izvēle ir jāciena - neviens ar varu kopā jūs nesalika, paši viens otru izvēlējāties]...
Neviens jau neliek ar viņu kopā svētkus svinēt vai vēl nez ko , bet šad tad pieklājīgi un laipni aprunāties - vai tad gabals no tā nokritīs. Vai tad grūti sasveicināties, vieglāk izlikties ,ka to otru neredzi?
Es uzskatu ,ka bijušo ar vircu apliet prot tikai garīgi neattīstījušies prāti - nekā personīga!
Ja tu lādi bijušo ,tad tu tikai parādi cik pats slikts esi , tāds tādu atrod.

Atkarīgi arī, kas tās par attiecībām bija - mūsdienās vienas nakts izklaidi arī cilvēki dēvē par attiecībām, lai gan tik īsā brīdī tu pats sevi nespētu iepazīt ,kur nu vēl svešu cilvēku.

Par rakstiem runājot - tos arī ne vienmēr raksta garīgi veseli cilvēki ,tādēļ nav pilnībā jātic katram vārdam, tik vien kā jāņem vērā informācija bez dziļas iedziļināšanās tajā!

Ja man būtu ienaidnieks, es arī ar to pieklājīgi aprunātos , ja vien nav agresīvs un nenāk uz kontaktu ,tad gan karmas spoguli uzdāvināšu!

Cieniet sevi ,cieniet savas izdarītās izvēles(neatkarīgi kāda tā pieredze bijusi), labs dara labu!

av2  Nennemos spriest par svessu cilveeku putniem galvaas, bet man personiigi sskiet diivaini, ja peec super loves, buutu jaakllust pilniigi svessiem, ka pat parunaat vairs nevar. Bet nu sievieteem piemiit taadas...tieksmes . Vai nu love, vai nu ienaidnieks :( Tiessaam ? :( Beernidaarzs....;(
. Es personiigi uzskatu, ka viss , kas bija labs muusu strapaa,un pietiekossi ilgi.... tomeer noziime man diezgan daudz, un nekad tas nepazudiis nebuutiibaa.

Tessa  diezgan diivaini lasiit par bijušajiem un kniebšanos, tads tasnsliežu stulbums. Ja ir berni, logiski, ka komunikacija bus gadijuma, kad abi adekvati un izškiras civilizeti, bez riebem un manipulacijam.
bet, palasoties, saprotu, ka tadu ir maz. vairakums vai nu manipule un atriebjas, vai ar zemu pašvertejumu un greizu seksualitati.
autores gadijuma vispar nav saprotams, par ko cepiens, logiski, ka, ja cilveki iepazinas virtuala vide un sakarus uztureja ar mesidžiem, tad tas jau palika par refleksu.

arikot  Es toties lasīju, ka mātes, kas pametušas savus bērnus un devušās pasauli apjāt, sauc nevis par psihiski neveselām - kaut gan novirzes, neapšaubāmi, tādām ir - bet par mjaukām.
Varbūt bijušais mēģina komunicēt nesaņemtās bērnu uzturnaudas dēļ, kā jums tāds variants?

Julianna  Laskaovij! Mazāk pizdzī(atļaušos tā teikt). Jebkurš var paskatīties, sadaļā par uzpurņiem 7 novembrī Tev veseli 6 komentāri, brīdī kad man nogrieza pie otrā. Kā Orvela fermā vieni līdzīgāki par citiem. Bet šis nav uzbrauciens Tev, ja vien nestāvi pie oho ričagiem. Baigā izdoma un taktika, aizvērt oponentam muti. Demokrātija blin.

saulite34  Dziednieces kundzei kārtējās mākslīgās problēmas.

Julianna  Vot nehodzi k popu! Saulīt! Ir akulas un ir sīki krancīši, kas rej no kūtspakaļas. Tev, tik cienīgai dāmai, nepiestāv pie katra kautiņa mesties un vārtīties dubļos. Ja vien protams par to nemaksā, vai pati sev svēti nosolījusies aizstāvēt nabaga apbižotos.

ube  Pilnīgi piekrītu laskovijam. Dīvaiņi kas domā, ka bijušajiem noteikti jāsekso. Cilvēkus mēdz vienot ne tikai gulta. Pieaugušiem cilvēkiem to vajadzētu zināt.

Sanija_  Attiecības pēc šķiršanās ir diezgan smags jautājums, katram tas ir ļoti individuāli. Cik dziļa sāpe ir bijusi šķiroties. Kad esi spējis izdzīvot emocijas, piedot un beigās pateikties par mācību. Var paiet gadi, bet tas ir pareizais ceļš.

Kaskaade  Pieaugušiem cilvēkiem vajadzētu zināt, ka draudzība nu nekā neatceļ libido.
Ir strukturētās un ierāmētās komunikācijas modelis starp vīrieti un sievieti - darba attiecības, vecāku attiecības, preču pakalpojumu attiecības, - tajās visās ir emocionālā un fiziskā distance.
Kur šīs distances nav, piša garantēta, agri vai vēlu, jo vismaz viena iesaistītā seja ir ļoti latenti tajā ieinteresēta, bet otra seja tēlojot daunīti, iesaistās šajā primitīvi ģenitālajā spēlītē, lai apmierinātu kkādas savas slimās intereses.

runcs51  V.Dobriņinam ir dziesma´´Dve sveči´´´.....kā reiz par tēmu....

saulite34  Dziednieces kundze,tev vēl pašai daudz ir jāmācās,lai tu te varētu lielīties ar to ,ka tu protot ārstēt svešus cilvēkus,tik prasta valodiņa un tā citu cilvēku apsaukāšana,grūti tādām mākslīgajām dziedniecēm ,kurām bagāti klienti pa portāliem jāķersta.

Raja  Kādas jau tās attiecības & kāda jau tā šķiršanās. Tagad viss notiek attālināti:)
Ja runa ir par 2 kādreiz laulāto šodienas attiecībām pēc šķiršanās-precieties vēlreiz vai atsveicinieties konkrēti, vai dibiniet svingerklubu, vai ejiet pie seksopatologa (viss klubs)
Jo seksuālā nekonkrētība ir 1. solis uz Kukū Ciemu!

uzplanaledus  Kāpēc lai nekontaktētos?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu