Attiecības pēc šķiršanās

Kas ir tas, kas liek otram cilvēkam uzturēt kontaktu? Vai to maz vajag? Nu bija attiecības, beidzās. Tālāk katrs uz savu pusi. Bet tomēr turpinās kaut kāda sarakste, domu apmaiņa. Kāpēc?
Lasīju rakstu, ka tie kas turpina šādi kontaktēties pēc šķiršanās, neesot psihiski veseli. Nezinu. Var jau būt?
Kā jums? Izšķīrāties un katrs pats par sevi? Vai ik pa laikam notiek draudzīga vārdu apmaiņa virtuālajā vidē (piem. watsapp, Messenger?)

kosrem  Bija man trīs sievas, par neoficiālajām pat nerunāsim. Ar visām saglabājies normāls pēcattiecību kontakts. Ja kaut kas nav sanācis, vai tādēļ jāpaliek par ienaidnieku. Satiekamies, sarunājamies. Nekāda naida.

Kaskaade  Tā jau ir. Kur tu 60+ gados vairs citur dabūsi dziedātājas kokļu ansamblim, ja ne bijušās

Meloni  Izšķīrāmies bez skandāliem, bijušais, no sākuma, bija apvainojies, jo tādu manu soli negaidīja, bet šobrīd viss ir kārtībā, komunikācija ļoti normāla, pat varu lūgt palīdzību saimnieciskajos darbos!

raina1970  Ir liela atšķirība- vai nejauši satiek to bijušo vīru/sievu/ uz ielas, un ir iespējams normāli sasveicināties un aprunāties par kaut ko- neitrālu, vai- speciali tiek meklētas šīs iespējas- satikt, pakomunicēt, palūrēt -kā tad tur veicas, kā neveicas, u.t.t. Otraja gadījumā situācija nav pabeigta-- un tas neko labu nesola.Bija svarīgs iemesls- kādēļ nebija iespējams būt kopā kā gimenei-- un tas ir nopietni. Draugi, draudzība ar bijušajiem-- tas ir ļoti slidens un nekomfortabls moments.Ja cilvēks vēlās patiešām pabeigt kādas sev nepiemērotas attiecibas, un atrast piemērotu cilvēku-- tad nav ko čupoties ar bijušajiem, ne par politiku runāt, ne par santehniku.. Vienīgais saskarsmes punkts varētu būt- kopīgi bērni, to audzināšana un apgāde.. Un to var noorganizēt gana korekti un neitrāli.

Sanija013  Pilnīgi noteikti - aizejot aiziet, un PUNKTS. Bet tas ir mans personiskais viedoklis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu