Vai vīriešiem arī kādreiz darba dēļ gribas raudāt?

Nu tāds jautājums radās. Es jau parasti noturos un histērijās nekrītu, bet velk uz pinkšķi dažkārt. Kā, piemēram, šodien. Esmu ieguldījusi milzīgu darbu, komunicējusi ar klientu (nosauksim to tā, kaut manā jomā tas nebūtu gluži precīzi), ārpus sava darba laika, vienkārši jūtot līdzi, bet tas netiek novērtēts: piekasās tur, kur nav nekāda pamata piekasīties, izskatās, ka cilvēks vispār nav sapratis, ko es viņa labā varu darīt un ko ne. Darbs ir pabeigts, bet tā vietā, lai būtu gandarījuma sajūta, ir pašpārmetumi, ka ķēros tam vispār klāt. Nu jā, un tas liek justies tā, ka derētu paraudāt. Vai vīriešiem arī tā gadās vai arī viņi gan spēj darbu nesaistīt ar savām sirds sajūtām?

uzplanaledus  Man tāpat kā Dzenim, maizes darbs un sirdij. Maizes darbā, protams, lielākā daļa pilnīgi idioti, tur nav ko pārdzīvot.
"Obligātais ļaunums"- precīzi.

Tessa  pirmais: viirieši driikst raudat.
otrais. ir jastrada tads darbs, kura nebus jaraud.

Vaukskis  Gribās lamāties par kaut ko darbā nepareizi vai ne visai korekti izdarītu, vai problemātiskiem klientiem, un tas arī tiek klusāk vai skaļāk darīts. Tur abi dzimumi visai vienoti. Muļķīgās situācijās ir reizes, kad gribās aiz kauna zemē ielīst. Neatceros, ka tieši darba lietu dēļ tiek raudāts- laikam tik daudz vēl nav saņemts samaksā un nav tik prestižs amats, lai par problēmām būtu tā jāsatraucas, ka jāraud, bet šad tad ir baiļu sajūta, ka par rezultātiem var zaudēt darbu, bet to negribās stabilitātes un neizbēgamo pārmaiņu, kas prasīs papildus piepūli, dēļ.

av2  Tev smuka bilde za-to :) **
Taa kaa, dziivo taalaak, visiem laba nebuusi, un ja veel traapaas pretii kapeiku ***js kaads, neapskauzzu. Ar cilveekiem straadaat ir gruutaak, kaa ar tehniku. Gruutaak, tas nebuus iistais vaards, teiksim, nnem nervus ne pa jo kam.

janisb  Labs pasūtītājs precīzi zin, ko viņam vajag, labs izpildītājs sniedz pasūtītājam to, ko viņam vajag nevis to, ko viņš prasa...

Kaskaade  Maz, ļoti maz ir pasūtītāju, kuri zin ko viņiem pašiem vajag.
Labs izpildītājs paskaidro, ko pasūtītājam vajadzētu, bet respektējot pasūtītāja izvēli, izdara to, ko pasūtītājs izlēmis pats. Visi skaidri informēti par paredzamajiem rezultātiem un rokas ir nomazgātas nevainībā.
Bija reiz teiciens "iņiciativa nakazujema"

Ievinjata  Daudz reizes ir darbā raudāts līdz spēku izsīkumam. Vēl joprojām neaizmirstās gadījums, kad kliente noveda līdz asarām un vēl pieprasīja atvainošanos. Toreiz par daudz uzsprēgāju un dabūju atpakaļ, ka sūdzēsies lielajai priekšniecībai. Bet tiešā priekšniece nomierināja, kaut arī citreiz tieši viņa ir bijusi manu asaru izraisītāja. Bet kopumā man darbs patīk un esmu iemācījusies daudz, ko laist garām ausīm. Kā dzirdēju, klientei viss ir nācis atpakaļ ar sabojātu veselību. Dieviņš nav mazais bērns.
Bet vīriešiem IR jāraud. Varbūt 100 gadus atpakaļ visi bija vai iztēlojās esam drosmīgi un superizturīgi, bet laiki mainās un tagad viss ir citādāk. Savs asaru spainītis jāizraud, lai dzīvotu laimīgi.
Kas attiecas uz mani, kādreiz pat speciāli pameklēju kādu melanholisku filmu, lai izraudātu uzkrājušās nelaimes. Tā arī gadās.

noradrenalins  Man reiz bija pasūtītāja, kas saviem darbiem bija pielikusi paraugus un vēl ar roku pierakstījusi, ka vēloties izteiktu "siltas vasaras siltu saulrieta toni" kādam vākam. Protams - galva sirma pie tādām prasībām. Galarezultātā ... pasūtītāja atnāca, paskatījās uz pirmajām loksnēm, kurām krāsu toņi bija galīgi garām (neatbilda nekādiem poligrāfijas standartiem) un teica: "Man lūdzu visu tirāžu šādu! :D
Bieži vien neviens nezin ... ko vajag un kā vajag. Mirklis izsaka visu.

Fanfara  uz raudošiem cilvēkiem neskatos, tas ir intīmi:) manas asaras redzējis retais, nu un par to es viņus aplasīšu
raudošs vīrietis? u mast bī džouking. dienvidnieku štelle.

coldlands  Kāda vēl raudāšana, aizeju pārduru auto riepu priekšniekam, sabojāju garīgo kādam interneta, un vsjo spriedze noņemta.

Diego  Asaras dazreiz saskrien acies jo ja censas un juties nenovertets tad ir ka ir un ka ne kaa sirds mums ir visiem un kad viss sakrajas tad nak caur asaram ara

Fanfara  coldland, bez visām psiholoģijas studijām esi atklājis efektīvāko spriedzes noņemšanas mehānismu. tiesa, tur daudzi ierobežojošie faktori, piemēram, tiesa.
un perversija ir izgāzt dusmas uz tuviniekiem vai Mazajiem Brāļiem pēc tam, kad kāds urla sabojājis dienu tev. Tikai sdača, vai norij krupi, tad vēl vienu, tad vēl, līdz neliešiem kļūsti neinteresants, bet tev pieraksts pie onkologa/kardiologa/gastroenterologa

Fanfara  Diego, katram ir izvēle, vai viņš citiem liks sevi mīlēt (Tu) vai cienīt (tāds normāls EU pilsonis, piemēram, vācietis. Cieņas kārotājs par visu skrien sūdzēties uz dūzeni, bet nūjošanai meklē pāri caur avīzi (vācu, krievu emigrantu ārzemēs, varianti)
Savukārt tas cilvēkmīlis ar acīm slapjā vietā nekad nebūs viens, Cilvēcība un izpalīdzība ir valūta, kuras vērtība tikai aug-jo dārgakmens retāks, jo dārgāks. Taisnība, ļaušana citiem bojāt tev nervus nepaliek bez sekām uz tavu veselību

virietis1973  Autorei ieteiktu pamācīties runāt tā,kā šeit runā viena otra"pautainā".Lai gan pieņemu,ja cilvēks ļoti jūtīgs un labsirdīgs pēc dabas,tas viņam varētu but problemātiski.

Elga  dnb nord bankā esot (vismaz agrāk) strikts noteikums-kā no bankas ēkas 17:00 ārā, tā par darbu aizmirsti.
bet viens agrāk ļooti vadošs stradiņu ķirurgs teicis, ka viņa darbs esot arī viņa hobijs, un ja tā nebūtu bijis, nebūtu arī nekas liels sasniegts
Kam taisnība?
A vecajai labajai patiesībai, ka spēlei jābūt sveču vērtai.
Personīgi es šajā gadījumā nešūmētos, pat neapvainotos, bet atstātu savu vizītkarti. Varbūt tupajam klientam ir kādi brāļi, bet tava profesionālā popularitāte tikai augs, risinot grūtus gadījumus

Reds  Sievietei darbā nāk raudiens ne jau dēļ profesionalitātes, bet dēļ tā ka viņa iekšēji jūt ka nav īstajā vietā. Sabiedrība ir piespiedusi sievieti strādāt tā vietā, lai rūpētos par bērniem un māju, kur sieviete rod sev piepildījumu. Urrrāāā visām sieviešu un ģimenes nīdējām feministēm un viņu draugiem par to.

Vīrietim raudiens nenāk, jo viņš darbā sevi piepilda, jo grūtāks darbs un smagāk iet, jo vīrietis kļūst stiprāks, pārliecinātāks.

Kaskaade  Nu nevis sabiedrība ir ko piespiedusi, bet vīri, kas ir par tizlu parūpēties par savu ģimeni, tādēļ sieviete nevar atļauties sēdēt mājās, kur tai ir vieta

av2  Jaa, es pieriitu, ka visgruutaak iet, ja nejuuties....savaa vietaa, tajaa darbaa. Un tikai tad naak tas, ka gribi lai ari tiessam noveertee. Jo , ja noveertee, ir arii respekts no citiem apkaart.
Taapeec reizeem ir bijis, kad atsakos no itkaa..... labaaaka darba piedaavaajuma, jo savaa darbaa juutos 100% , kaa savaas maajs. Nu gadriiz. ssobriid gan ir taads pasmagaaks laiks te,sakaraa ar viirusa murgu , bet nu buus ok. Noteikti buus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu