Vai vīriešiem arī kādreiz darba dēļ gribas raudāt?

Nu tāds jautājums radās. Es jau parasti noturos un histērijās nekrītu, bet velk uz pinkšķi dažkārt. Kā, piemēram, šodien. Esmu ieguldījusi milzīgu darbu, komunicējusi ar klientu (nosauksim to tā, kaut manā jomā tas nebūtu gluži precīzi), ārpus sava darba laika, vienkārši jūtot līdzi, bet tas netiek novērtēts: piekasās tur, kur nav nekāda pamata piekasīties, izskatās, ka cilvēks vispār nav sapratis, ko es viņa labā varu darīt un ko ne. Darbs ir pabeigts, bet tā vietā, lai būtu gandarījuma sajūta, ir pašpārmetumi, ka ķēros tam vispār klāt. Nu jā, un tas liek justies tā, ka derētu paraudāt. Vai vīriešiem arī tā gadās vai arī viņi gan spēj darbu nesaistīt ar savām sirds sajūtām?

Piparkuka  rabarbere, sasmīdināji par to tektu....:) Labi uzrakstīts! Toties cilvēks pateica taisnību acīs.

hjuumans  ne. viņi izdomājā kādā brīdī, ka sadalīs algu uz divām daļām
viņš pareizi saka. ne vīri, ne sievas negrib šo situāciju. protams. ir sievietes, kas ir kā ķertas uz karjeru. vairums sieviešu jūtas laimīgas ņemoties pa māju, audzinot savus kinderus, esot par skolotājām, rūpējoties par saviem vīriem.
vīri jūtas labi šancējot.
čalis jūtas laimīgs, kad mājās viņa čiksa pieskata bērnus, silts ēdiens ir, māja ir savākta. viss tas ir reāls darbs. un viņš var to uzturēt. cilvēks jūtas laimīgs tad. bet arī sieviete. atkal, ne katra. raksturi mums ir visādi.
no tiem, kam ir jāsadarbojas, mūs izdarīja par konkurentiem.
Dievs vīrietim novēlēja strādāt savā pavēlē, nevis sievietei. sievietei Dievs novēlēja dzemdēt. bet vīrietim šancēt vaiga sviedros.

puisitis  hvz. mees jau telojam terminatorus stipros. bet darba del raudat, hvz. Protams ir brizi kad dzive shit goes real heavy, un nezini ka to visu turpinat. tad varbut stipri pardzivo, bet nedelas laika rodas kads risinajums.

sudigakajas situacijas biezak eju uz baznicu, tad rodas tads speks kick the shit out and fix the problem.

nav jau dzila jega tur jutigam but. dzive ir dzive, ta ir hard game. Be strong and go forword.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu