Kāpēc bagātas sievietes neprec nabadzīgus vīriešus?

Ja mēs paskatamies masu kultūru, seriālus, filmas, teātra izrādes, lasam romānus, tad tur ir vesela tipveida sižeta līnija par tā dēvēto pelnrušķīti - skaists un bagāts vīrietis aplido ( cenšas iekarot) nabadzīgu sievieti no nekurienes bez pūra, bez vārda, bez nekā. Tikai pamatojoties uz simpātiju un kaisli. Bet sižets nekad nav otrādāk, ka bagāta sieviete paņemtu kaut kādu nabagu, apprecētu un ieceltu viņu līdzvērtīgā statusā. Arī dzīvē bagātas un veiksmīgas sievietes nekad neprec par sevi nabagākus vīriešus. Un, ja viņa dzīvē sāk pelnīt vairāk nekā jau esošais vīrs, tad viņa šķiras un meklē bagātāku un veiksmīgāku par sevi. Kāpēc tā? Kā jūs to skaidrotu?

RRAGANA  Nu un te-uzskates palīglīdzeklis Alfonsiem:

https://www.apollo.lv/5670057/foto-apprecejusies-85-gadus-veca-albas-hercogiene-rugts

Meklējiet Albas, tie, kuri grib bagātas sievas!

🤣

vilcene  Bagāta sieviete var aprecēt nabagu vīrieti ja viņa redz viņā potenciālu ja viņs ir glīts ( vai arī ne tik gļits}kulturāls, stŗādīgs, utt viņa sajūt viņa patiesas jūtas un cieņu pret sevi. Viņa padarīs arī viņu bagātu un būs abi bagāti un laimīgi Bagāta sieviete neprecēs vāju vīrieti kuŗš varētu tikai sēdēt uz viņas kaklu un dzivotos pa gultu
Bagāts vīrietis izvēlas sievieti nabadzīgu ,bet viņš redz daudz labu īpašibu viņs parliecinas vai nav aktrise kas izliekas un tīko pēc viņa bagātibas. Bagātie ,gan sievietes ,gan vīerieši ,ja ir gudri aprecas laimīgi ar nabadzīgajiem tikai jāprot izvērtēt pelavas no graudiem.

Kaskaade  Tad jau tu sevi nemaz nepazīsti, sieviete.
Lai sieviete sagribetu un paliktu ar izvēleto vīrieti, viņai par kko tas vīrietis ir jādievina. Var jau protams kādu laiku dievināt par locekli vai dzejas vārdiem, bet tas līdz laikam, kamēr sagribās pašai ēst un bērnus pabarot.
Un ja tas mamuts sievietei no bada izdodas nomedīt lielāks, drīzi vien viņa sāks nievāt to savu vīrieti, kas mājās nāk tik ar sliekām. Tur neko darīt nevar, tada ir daba un pārtikas ķēde.

Felde  Kas un kāda ir bagāta sieviete? Formulējumu.lūdzu.

burleska  Kaut kur visiem rakstītājiem taisnība. Ja bagāta sieviete apprec nabadzīgu vīrieti, ir risks, ka vīrietis ar laiku centīsies noniecināt kaut kādas viņas īpašības, lai justos līdzvērtīgs. Un sieviete tik un tā laimīga nebūs.

Nothernlights  Paradokss, visi vīrieši grib princeses! Arī nabagi. Tā kā koks ar diviem galiem. Nu un vīrieši domā, ka visas tikai uz maku skatās. Nenoliegsim - visi skatās uz to kas pašam svarīgāk, varat izdarīt secinājumus gan par sevi, gan citiem. Nevar gribēt Lambo pa Citroën cenu etc. - tīri uzturēšanas izmaksu dēļ. Vienkārši tāda ir dzīve. Viss mainās, ja satiek īsto cilvēku, tad kā vienam, tā otram visas pasaulīgās lietas vairs neinteresē.

MGTOW  Tieši tā es arī atbildu, kāpēc neesmu precējies - a nav nopietnu sieviešu, kuras būtu šajā dzīvē pietiekami attīstījušās, lai varētu uzņemties materiālo atbildību par mani un par ģimeni. Es būtu gatavs mainīt pamperus, pieskatīt bērnus, gatavot ēst un uzturēt kārtībā māju, ja tik viņa mani ar to visu nodrošina - māju pierīgā ar manis izvēlētām mēbelēm, vēlams ar baseinu, ar premium klases automašīnu manai lietošanai ( man tak bērni uz bērnudārzu jāved un uz skolu, uz pulciņiem un galu galā mašīna ir ikdienas nepieciešamība dzīvojot pierīgā, jo sab trans tur ir pašvaks), vēl būtu vēlams, lai būtu kāds dārziņš, kur es varētu puķītes iestādīt. Esmu gatavs arī kopt zālāju, pļaut un laistīt cik vajag. Nu, viņas ienākumiem, protams ir jābūt tādiem, lai es varētu arī ceļojumos vismaz pāris reizes aizbraukt uz jebkuru planētas nostūri divreiz gadā pa kādam mēnesim. Es būtu gatavs dievināt tādu sievieti, kas man to visu nodrošina, mīlētu viņu no sirds un klausītu uz vārda. Bet nav tādu sieviešu...... un visas brīnās par šādām manām vēlmēm. Saka, ka vajagot otrādi. Bet, kāpēc? Tie kaut kādi stereotipi, ja? Es nesaprotu.

Kaskaade  Tukši vārdi. Tu tak pats pēc nedēļas sajustos čmošņiks savās acīs, kur nu vēl savu draugu un savas sievietes acīs.
Tākā, vari gvelzt savu ūdeni cik patīk, 0 tam vērtības. Protams, ja neesi bērnībā bieži ar galvu kritis ap asfaltu.
Spītība, godkāre un augstptātība runā caur taviem pirkstiem. Tā arī saki, mūsdienās nevar vairs viegli atrast pakļāvīgu, paklausīgu un pazemīgu sievieti, kura pēc noklusējuma barotu tavu lepnību par sevi.

RRAGANA  Mgtow, zin kāpēc tas nav iespējams? Tāpēc, ka vīrieši ir ļiti gudri, bet dmž nav spējīgi samenedžēt visu sadzīves ikdienu. Vīrieši nespēj fiziski domāt par 10 lietām vienlaicīgi. Sievietes spēj. Atceries aņuku? Sieviete sexa laikā uzskaita-rīt sīkajam jāvelk uz dārziņu tās zeķbikses, jānopērk gaļa vakariņām, jāizsauc santehniķis, oi, vispirms jāizvāc virtuves izlietnes skapītis, jānopērk tapetes koridoram, jānolako nagi, jāaiziet uz bibliotēku pēc grāmatas otram sīcim uttt. O, jā, o jā, jāāā..... Vīrietis sexa laikā-tūlīt beigšu, tūlīt beigšu, tūlīt beiiiigggšū... nu un tad-kā kuram.

Vari tā? Kā sieviete?🤨

runcitis15  Ja sieviete materiāli patstāvīga vīrietis nav vajadzīgs.Nedēļas nogalē ceļo atpūšās.Bērni mazbērnu apmeklējumi,un kur tad paliks laika vīrietim.Protams nav.

burleska  Runcīt, bet kuram ieritināsies azotē, un intīmās attiecības tak arī svarīgas? :)))

Caune  Ir pasakas, kur 3 brāļi jāj stikla kalnā vai citādus kvestus risina, lai dabūtu princesi par sievu un 1/2 karaļvalsti pūrā. Pasakās ir jāredz simboli. 3 tēva dēli ir pagātne, tagadne, bet muļķītis - nākotne. Lai saņemtu balvu, sevi ir jāpārvar, jāizrāda drošsirdība, viltība, izveicība.
Kāpēc princis apprecēja pelnrušķīti? Tāpēc ka viņš bija pārliecināts par saviem spēkiem. Viņam tāpat būs viss, kas nepieciešams, neatkarīgi no sievas mantiskā stāvokļa.
Mūsdienās ir dažādas situācijas un katram sagatavoti savi grābekļi.

coldlands  12:03 pie mums arī viena no princesēm apprecējās ar fitnesa treneri☝

ne_meklejumos  Ko kurš uzskata par bagātu, man jau gan liekas jo vairāk naudas, jo mazāk interesē cik otram makā.

laukroze  ... ha..tīri filolozofisks jautājiens autoram- vai sieviete precē to vīrieti??? vai ar otrādi vīrietis prec sievieti, te būs ar atbilde, un ta visādas muļķības ik pa laikam neliksi, jo visi zin, ka Zeme ir apaļa, tik dažs labs aizvien netic...:)

saulite34  Tas jau viss ir domāts priekš skatītājiem un lasītājiem,kuri par to maksā naudu un sāk dzīvot fantāzijas pasaulē.Un,ja sieviete pie bagātības ir tikusi pati ar saviem spēkiem,tad priekš kam viņai vajadzīgs nabadzīgs vīrietis,daudzi cilvēki grib labi dzīvot,tikai sevis labā neko darīt negrib.

Olivija  Te taču ir pilns nošlurpušiem nabadziņiem, kas meklē +/-20 vecākas princeses. Tikai nelasa viņi PA. Žēl gan, būtu labāk veltījuši laiku darbam nevis sarakstei.

av2  Nu ja daama uz randinnu atbrauc ar Bugatti Veronu peedeju sport edition , nav vairs izveelas, jaaprec nost, a?
Es tomeer ticu, ka nauda nespeelee lomu kliksskka jomaa. Punkts. Jo ja man nav sex jomaa intreses par sievieti, taa nerodaas no taa, ka uzzzinu, ka vinna miljonaare. Nu vienkaarssi ....bln, tak nestaav uz sievieteem, kas neintresee. Cik ilgi taadu cietiisi maajas? Noriebsies un viss.

Felde  Visi.kas runā par naudu.ir nelaimīgie.kuri iedomajušies.ka visu var nopirkt! Nevar! Un jā.cik ilgi izliksies? Telosi? Izklaidi.varbūt.... bet par nopietnām attiecībām-ģimeniskām saitem.... Tas nav iespejams! Tieši tāpat.kā sevi cienošam cilvēkam.kurš izcīnijis dzīves kritumus un kāpumus.sev blakus paņemt kādu slaistu-tizleni.kuram slinkums sevi uzturēt.un rupeties par berniem.ja tadi ir! Uz ko var ceret vīrietis,bez mugurkaula un smadzenēm! Un,ja jau virietis ir tik gudrs....neņems arī pupainu.garkājainu izmantotaju... Bet...ja tomēr.tad lai nesūdzas ka par sexu jāmaksā! Ka viņu izmanto.no viņa prasa! Kur aitas,tur cirpēji!
Par tēmu-precet.uzturet vīrieti....-lupatu.... Slimi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu