Kāpēc bagātas sievietes neprec nabadzīgus vīriešus?

Ja mēs paskatamies masu kultūru, seriālus, filmas, teātra izrādes, lasam romānus, tad tur ir vesela tipveida sižeta līnija par tā dēvēto pelnrušķīti - skaists un bagāts vīrietis aplido ( cenšas iekarot) nabadzīgu sievieti no nekurienes bez pūra, bez vārda, bez nekā. Tikai pamatojoties uz simpātiju un kaisli. Bet sižets nekad nav otrādāk, ka bagāta sieviete paņemtu kaut kādu nabagu, apprecētu un ieceltu viņu līdzvērtīgā statusā. Arī dzīvē bagātas un veiksmīgas sievietes nekad neprec par sevi nabagākus vīriešus. Un, ja viņa dzīvē sāk pelnīt vairāk nekā jau esošais vīrs, tad viņa šķiras un meklē bagātāku un veiksmīgāku par sevi. Kāpēc tā? Kā jūs to skaidrotu?

CoCoSan  Vīnogas ir skābas, jo neviena vēl nav atbraukusi ar Bugatti Veronu peedeju sport edition.
Cilvēkiem ļoti patīk būt augstākās domās par sevi, nekā tie ir īstenībā. Viegli ir teikt- ja es būtu valdībā, es nezagtu vai ja es vinnetu miljonu, pusi ziedotu bāreņiem. Tas pats ar "Es tomeer ticu, ka nauda nespeelee lomu kliksskka jomaa. "
Tad kad stāvētu reāla izvēle starp uzdāvināta Bugatti Verona peedejā sport edition atslēgu komplektu un hvz kkādu klikšķi, tikai pilnīgs pedālis izvēlētos pēdējo.

AivarsN  Tādu kārtīgu klikšķi pat visas pasaules bagātības nevar atsvērt, kur nu vēl auto.

coldlands  Nemuldi felde, pat veselību par naudu var uzlabot, kur nu vēl cilvēku nopirkt, tur tik summa visu nosaka.

Felde  ....jā.jā....var nopirkt.piespiest.varot.ierobežot...
Visu ! Protams! Par naudu-visu var!
Tapec jau teicu-slimi!

TrueBlue  Kad vīrietis ir pārticis, viņš grib blakus muļķīti, kura nepiš smadzenes. Kad sieviete ir pārtikusi viņai nafig losīts, kurš maizi nevar sev sapelnīt? Izriet, ka sievietēm intelektuālu mantība ir Svarīga, vīriešiem gan Ne! Nu laikam vismaz vairumam!

Chris1986  Es gan gribētu bagātu. Tikai viņai noteikti jābūt 20 gadus vecai, blondiem matiem, zilām acēm un vieglatlētei skrējējai. Tā ir mana mazā kaprīze :)

coldlands  18:40 īso vai garo distanču skrējējai?

Kaskaade  Kāda starpība, lai tik žigli pēdu var paņemt pēc redzētā

Chris1986  coldlands, ui, to es vēl nebiju apdomājis, jāpadomā. Kā saka sievietes - galvenais ir saprast, ko pats(-i) vēlas un tad visa pasaule sadosies rokās, lai .. :D

coldlands  Starpība liela, garo distanču skrējējas ir kalsnas, bet īso ar apaligiem gurniem, formigam pakaļam.

plikaaKAAJA  Vīrieti raksturo pašapziņa. Nauda vienkāršākais līdzeklis justies pašapznīgam, ja nekā cita nav. Sieviete to jūt. Un- ja vīrietis ir ar pašvērtējumu bez naudas, vēl labāk. Reti tā ir. Ja sieviete pratusi noturēt naudu (saķert jau gadās daudzām), tad, dabīgi, viņai derēs pretī vecis ar pašapziņu. Svarīgi- kas ir tā bagātība, vērtība...

AivarsN  Kāpēc dažus var nopirkt, bet citus ne par kādu naudu? Nopirkt var tikai tos, kuriem nauda šķiet lielākā vērtība šajā pasaulē. Taču tie, kuru uztverē galvenā ir cilvēciskā vērtība, pirmkārt tieksies tieši pēc tās. Sākotnēji, vārds ,,bagāts", nozīmēja ,,tāds, kurā daudz dievišķā", jeb augstu garīgās attīstības, evolūcijas līmeni. Tas ir cilvēks, kuram var droši uzticēties, no viņa var mācīties, tā veicinot arī savu attīstību. Kam daudz naudas, tas ir tikai kolekcionārs, ar visām no tā hobija izrietošajām problēmām.

LaskovijMerzavec  Kāpēc dažus var nopirkt, bet citus ne par kādu naudu?

Tos citus vienkārši neviens nepērk.

Un arī pretnostatījums - nauda ir slikti, cilvētiskā vērtība laba, ir manā skatījumā, vēl aprobežotāks, nekā vnk stulbums.
Tieši tik pat aprobežoti, kā piemēram ar ZAZ ir labi braukt, bet ar BMW slikti...ar lieko svaru, labi, bez kauli grab. uttt...bulšits, kas itk;a attaisno savu neizdarību...

Pazust  Nuuu.....sanāk pēc stereotipiem, ka vīriešiem partnerī ir svarīga jaunā, naivā, svaigā miesa, bet sievietēm- smadzenes :)

edding  Sāksim no beigām. Kāpēc viņas ir bagātas? Tāpēc , ka gudras. Tad kādēļ gudrai sievietei vīrietis, kurš nav bijis tik gudrs, lai kļūtu bagāts?

AivarsN  Ja nauda ir godīgi nopelnīta, izmantojot tikai savas spējas un talantus, tad jau nekā slikta tajā nav. Garīgi augsti attīstītiem cilvēkiem bieži vien piemīt dažādi talanti, kas dod iespēju nopelnīt pat ļoti daudz naudas. Taču ja tā tiek iegūta negodīgā ceļā, izmantojot citu cilvēku darbu un talantus, tad tas jau ir noziedzīgi un kauns būtu ar to lepoties.
Cilvēkiem ir sirdsapziņa, ar ko viņi arī atšķiras no necilvēkiem. Ja necilvēki par naudu ir gatavi izdarīt jeb kuru cūcību, tad īsti cilvēki, pat par lielu naudu, pretēji savai sirdsapziņai nerīkosies, neatkarīgi no tā, cik viņiem tā nauda arī būtu nepieciešama. Tik vienkārši.

uzplanaledus  plikaaKAAJA, nederēs gan. Tas ir vēl briesmīgāk, ja vīrietim nav naudas, bet ir pašapziņa. Ja īslaicīgi nav naudas, tas ir ok, bet ja hroniski ir tikai pašapziņa, tas ir briesmīgi.

Dzhaz  teikshu,ka ir realaja dzihve!
najuh,bagatai vecenei plikasida zurka ! :D

burleska  Aivar, par šito tuvāk, lūdzu: "Taču ja tā tiek iegūta negodīgā ceļā, izmantojot citu cilvēku darbu un talantus, tad tas jau ir noziedzīgi un kauns būtu ar to lepoties." Kā Tu to domāji? Negribētos domāt, ka Tu uzņēmējdarbību uzskatītu par noziegumu vai tomēr? :o

virietis1973  Veceni nauda vai vara bojā līdz nepazīšanai.Tāpēc bagātas arī ir vienas,viņas nevienam nevajag.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu