Kāpēc bagātas sievietes neprec nabadzīgus vīriešus?

Ja mēs paskatamies masu kultūru, seriālus, filmas, teātra izrādes, lasam romānus, tad tur ir vesela tipveida sižeta līnija par tā dēvēto pelnrušķīti - skaists un bagāts vīrietis aplido ( cenšas iekarot) nabadzīgu sievieti no nekurienes bez pūra, bez vārda, bez nekā. Tikai pamatojoties uz simpātiju un kaisli. Bet sižets nekad nav otrādāk, ka bagāta sieviete paņemtu kaut kādu nabagu, apprecētu un ieceltu viņu līdzvērtīgā statusā. Arī dzīvē bagātas un veiksmīgas sievietes nekad neprec par sevi nabagākus vīriešus. Un, ja viņa dzīvē sāk pelnīt vairāk nekā jau esošais vīrs, tad viņa šķiras un meklē bagātāku un veiksmīgāku par sevi. Kāpēc tā? Kā jūs to skaidrotu?

saulite34  tev jau pat vairs antidepresanti nepalīdz tavai vājajai nervu sistēmai un kašķīgumam,te onkuliņiem jo plikāka pēcpuse,jo bagātāka sieviete tiek meklēta,kurai uz kakla varētu uzsēsties ar savu nabadzību un slimībām.

av2  :)) Ir tak iemesls,kaapeec mineeju sso autinnu. Labi, nav tas svariigi.
Un, nu nee, neiet runa par sex jomas klisskki pat, ja sieviete nepatiik ne vizuaali, ne ieksseeji, bln, ir jaabuut galvaa debiili slimam, lai pat tikai piellautu domu appreceet vinnu.
Dazzaam laikam peedeejais praatinnss ir izkuukots, tas jau nu ir fakts. Kaa paver actinnas, taa $$ regojaas.

coldlands  Pag saulīte, tad tu esi bagāts tants? Paņem mani paspārnē, apģērb, sasildi, un izārstē no slimībām. Nu lūuuuuudzu!

AivarsN  Tikai tāpēc jau es sen vairs ne pie viena nestrādāju, jo derdzas uzņēmēju augstprātība, skopums un idiotisms. Personīgi pazīstu daudzus zemniekus. Ir starp viņiem brīnišķīgi cilvēki, bet ir arī gnīdas. Es nedomāju, ka šeit ir tikai uzņēmēju un valsts pārvaldes klubiņš. Gan jau te ir cilvēki, kuri paši tur strādā un precīzāk varēs pastāstīt, kāda ir darba devēju attieksme veikalos, ražotnēs, cik ir pašizmaksa tām tabletēm, ar ko cilvēkus indē Grindeks, kāpēc pārtika atgādina plastmasu, alkohols vispār vairs nav lietojams. Vai viņiem kāds ieroci turēja pie deniņiem, lai sāk tādus mēslus ražot? Tā ir tikai neizmērojama alkatība.

LaskovijMerzavec  Aivars, Tu stāsti, kādi mērgļi ir uzņēmēji un kā viņi ekspluatē citus.

Tikai kad Tev uzprasa, konkrēti.... tad Tu vienk sāc liet trakāk, nekā Zariņa govs. Nekas tev nav, toties viedokli izplati, kuru Tu nevari pat santīmu pamatot.

Tu zini, cik maksā tās tabletes? Kādu laiku atpakaļ bija Termobronh (laikam, kas maksā 5eur, bet izejvielas sastāda 0.35 eur.) cenas atšifrējums...

/... nejauc augsprātību ar nevēlēšanos diskutēt, ka kamielis nav kamielis.../

saulite34  ar savām slimībām un nabadzību droši griezies pie saviem domubiedriem aivaronkuliņa un krisasonkuliņa,varēsiet savā sieviešu nīdēju klubiņā vālēt viens otru un lamāt valdību.

coldlands  Sieviešu nīdēju..., jocīgi, es taču gribu bagātu tantu, bet ne bagātu onku, tātad pēc loģikas es tantu nīdējs nevaru būt, bet ah jā, tantam taču loģika nemēdz būt.☝

Piparkuka  Piekritīšu par intelektu vai interesēm. Tātad nav atbilstošs līmenis. Domāju, ka nebūtu pretī arī nabadzīgāku ņemt, ja- ja viņš būtu izdarīgs, izpalīdzīgs, tīrīgs, uzticīgs, foršs, gurs utt utt.
Tāds "super džeks".
Dzīves gudrība te varētu būt izšķirošā un tad arī vienkāršs lauku puisis derētu. Ja, piem., viņš zinātu visu par visumu, vēsturi, kokapstrādi vai lauku apstrādi utt:))

kosrem  Viņš var būt nabadzīgs, bet jābūt vīrietim! Un ja bagātā sieviete ir normāla tad kur ir problēma.
Bet gadās jau tādas, kam vienmēr ir par maz. Un te pat bagāts vīrietis var palikt nabags.

dzilums  Nezinu nevienu patīkamu bagātu sievieti! Ir aizdomas, ka tāda kombinācija nepastāv.

gunda10  Mazliet vecāku kādu gadu un mazliet jāuzpucējas un droši vien jātēlo ka patīk tomantiskas filmas , vispirms internetā kāda filma jānoskatās , jāpietēlo darbīgs , romantiskas pastaigas arī der .

gunda10  Jā ienīst nopietnas sievietes , bet labāk ja reāli tādas kas nevis traki strādā , bet bijušas bagātu veču sievas .

gunda10  Bagātās pie mums ir modeles un lauku saimnieces pie otrās var tikt .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu