Kāpēc bagātas sievietes neprec nabadzīgus vīriešus?

Ja mēs paskatamies masu kultūru, seriālus, filmas, teātra izrādes, lasam romānus, tad tur ir vesela tipveida sižeta līnija par tā dēvēto pelnrušķīti - skaists un bagāts vīrietis aplido ( cenšas iekarot) nabadzīgu sievieti no nekurienes bez pūra, bez vārda, bez nekā. Tikai pamatojoties uz simpātiju un kaisli. Bet sižets nekad nav otrādāk, ka bagāta sieviete paņemtu kaut kādu nabagu, apprecētu un ieceltu viņu līdzvērtīgā statusā. Arī dzīvē bagātas un veiksmīgas sievietes nekad neprec par sevi nabagākus vīriešus. Un, ja viņa dzīvē sāk pelnīt vairāk nekā jau esošais vīrs, tad viņa šķiras un meklē bagātāku un veiksmīgāku par sevi. Kāpēc tā? Kā jūs to skaidrotu?

MGTOW  Atcerēsimies, ka 95% bagāto sieviešu savas bagātības ir ieguvušas šķiršanās ceļā no saviem vīriem. Un te tiešām var teikt, ka šajā ziņā viņas ir gudras, bet tie vīri muļķi. Attiecību jautājumos viņi ir kā akli kaķēni. Vispār neko nesaprot. Tāpēc arī zaudē naudu. Gudrs un bagāts vīrietis nekad neprecēsies. Seksam būs "soģeržankas". Ja gribas bērnus, kam to visu atstāt, tad var arī cilvilajā savienībā tos uzražot. Bet tiešā atbilde uz autora jautājumu ir - sievietes ir krietni ciniskākas un aprēķināt labāk spējīgas nekā ir pieņemts domāt. Romantisms un naivums tur beidzas jau pēc 20. Un, jo vecāka sieviete, jo aprēķina vairāk. Es nemaz nerunāju par šķirtenēm ar bērniem. Tur vispār tikai aprēķins paliek. Sieviete, kura ir kļuvusi bagāta attiesājot vīram pusi mantas un naudas, nekad neprecēs par sevi nabagāku. Viņa perfekti saprot visas šīs lietas. Perfekti. Tāpēc kaut kāds, šāds tāds, pat vidējas rocības vai mēneša ienākumu ziņā līdzīgs nav vajadzīgs. Vajag, lai būtu bagātāks. Es arī esmu gatavs precēt bez laulību līguma tikai bagātāku par sevi. Vēlams ar daudziem īpašumiem. Kurus mēs pārdosim, nopirksim vienu lielāku māju un zemi, bet pēc tam, šķiršanās procesā, taisnīgi dalīsim uz pusēm kā kopdzīves laikā iegūtu:)

Felde  08.41.... ludzu piemēru.kur bagata ir viena? LV vispār bagatās var sasksitīt...Kargina.un vel pārdesmit!
Ja runa par sievieti
kura ir stabila... Ja.plikadidas nav vajadzgi! Pārak smagi viss nak.lai notrallinatu ar kādu viendienīti. Un citu naudu jau vienmer viegli skaitīt.un.protams.citiem tas vairak.krīt no gaisa. Bet nejau naudā tā sāls.... Cilveks ir vertība! Un plikajiem...nav Pievienotās Vertības!

virietis1973  09.16 Piemēru?Kaut vai Tu pati,Tu taču sevi šeit pozicionē kā pašpietiekamu,veiksmīgu uzņēmējtanti.Tāds balts,pukains eņģelītis bet mētājies nevienam nevajadzīga.Tātad pienācis Tev laiks aizdomāties,ka dari ko nepareizi....Ja par pievienoto vērtību,tad pat tuneļa bomzim ir pievienota vērtība,tikai Tev to nesaprast.

Tessa  labak but nevienam nevajadziigai, lai vispar pieljautu domu, ka varetu verst pat skatienu tadu jampampiņu, ka virietis1973 virziena. un te nav nekada sakara ar bagatiibu vai veiksmi, pat pie pilniigas nabadziibas novelu jebkurai labak but viena, neka kopa ar tirliņu.
:))

Felde  Nedomāju.ka te ir kaut viena bagatniece... Jā.esmu stabila! 😅 Vai nevienam nevajadzīga...🤔 Nu nez... 😅 Mana dzive nav pelēks plankums...👌 Nekad neesmu pamesta.čakareta vai mētājusies kā plika nauda...Visu mūžu esmu nodzīvojusi feinās attiecībās,!Un vēl tagad dzīvotu.ja ne nāve.... Nedzivoju skaitīdama citu centus.👌kurnu vēl velme kādam uz kakla uzsesties. Bet.ja to dara virietis.tad ir vel pretīgāk!,🤮 Ja.jā tiem bomžiem ir vertība.tikai neviens nespēj to novērtēt...😅 Nabadziņi....

Tessa  beidz taisnoties, Felde. nenolaidies liidz viņam.

Felde  ...fascinē cilveciņi.kuri neredz tālāk par degungalu...😅 Nezinu nevienu.vīrišķīgu.feinu.rosīgu.uzņēmīgu vīrieti....kuru izmet no ģimenes!🤔🤣 Un šeit esošie.toč domā-ja divām,trijām nav bijuši vajadzīgi..🖕..tad kādai būs,??? 🤔🤭Un vel ar tekdtiem-gribu bagātu... ,Ejjjtunost...🤩🤩

LaskovijMerzavec  NU nevaj, felde... tik daudzi zināmi, kuriem ir tādi putni galvā, ka shejienes tirlinji peec b/d izskatās ...

Tas pats ab Filja, no kura ntaa sieva aizmukusi...par favoritēm nerunājot...

AivarsN  Burleska 01.12. Uzņēmējdarbībā, tāpat kā strādājot individuāli, var būt gan godīgs, gan noziedznieks, pat ja liberālie likumi to pieļauj. Ja katrs uzņēmumā strādājošais saņem savam ieguldītajam darbam un prasmēm atbilstošu atalgojumu, tad viss ir godīgi. Taču ja uzņēmējs saviem strādniekiem izmaksā tikai nelielu daļu no faktiski nopelnītā, liekot strādāt necilvēcīgos apstākļos, bet saražoto produkciju ar dažādām viltībām pārdod ar milzīgu uzcenojumu, tad viņš pilnīgi noteikti nav tiesīgs saukties par cilvēku, jo ir tipisks parazīts, pret kuru cilvēki izturās ar nicinājumu, kur nu vēl runāt par precībām. Parazīti ar parazītiem un cilvēki ar cilvēkiem. Tikai tad var būt saskanīgas attiecības.

LaskovijMerzavec  12:13... " ... uzņēmējs saviem strādniekiem izmaksā tikai nelielu daļu no faktiski nopelnītā, liekot strādāt necilvēcīgos apstākļos, bet saražoto produkciju ar dažādām viltībām pārdod ar milzīgu uzcenojumu..." vai var lūdzu reālus piemērus, no latvijas, piemēram?

Chris1986  es nevaru saprast - vienmēr, kā te ir kāda tēma par naudu, saskrien vesels bars, maigi izsakoties, ne pirmā svaiguma sieviešu, kam nauda, cik noporotu, ir pirmajā vietā dzīvē, itin kā te viņu kāds dalītu :D Kkā nav dzirdēts neviens gadījiens, kad kāds ļimonārs būtu kārojis apprecēt vecu un nabagu :D

burleska  Felde, es šo tēmu uztvēru nevis tā, ka ir runa par konkrētu naudas vai īpašumu daudzumu kā bagātību, bet gan salīdzinoši- kad sieviete ir daudz bagātāka par vīrieti.

AivarsN  12.50. Daudz grūtāk būtu Latvijā atrast godīgu uzņēmēju, jo ar noziedzniekiem nav viegli konkurēt. Un šī tendence ir visos līmeņos, sākot ar individuāliem ražotājiem un beidzot ar ražošanas un tirdzniecības gigantiem. Ražo pēc iespējas nekvalitatīvāku preci ar indīgām sastāvdaļām un pārdod kā augstākā labuma preci. Un kāda attieksme ir pret strādniekiem? Kā senāk baroni.

LaskovijMerzavec  13:23... bla, bla, blaaa..... es neprasīju kārtējo demoģijas atstāstu, bet konkrēti. Vai tas arī ir ieslēgts seifā un uz bērza tāsim rakstīts.

virietis1973  10.39 kuš kuš saulīt.Kopumā ņemot,ar Tevi vēl nav tik traki,pilnigi iespējams Tevi vēl var glābt,ar biežu un produktīvu sexu,ar nosacījumu,ja vēl esi spējiniece.Mani gan kā apmierinataju drīksti neizskatit,jo man tak tā podagra un Tessa arī trako un ārdās.Viņa gan pagaidām arī vēl nezin,ka viņai no manis nekas nespīzd...To es Tev tik,tà,pačukstēju,tas lai paliek mūsu mazais noslēpums,bet viņa lai turpina cerēt.D

Felde  12.54 nu nebuus taa,ka sieviete gribes bomzi... Ja virietis pelna minimalo,vel vareetu sagremot,bet,ja no taapasa,diviem berniem alimenti,sods par nodzertam tiesibam,miteklis pie mammuka... Par ko mees te runaajam! Saprotu-esot attieciibas,kautkas noiet greizi,dariisu visu,lai atbalstiitu,savilktu jostu,ciinitos,lai izkkepurotos,un virietis atkal butu uz villnna... taa jau dzivee ir bijis.Tapec jau esam kopaa... priekos un beedaas! Nauda ir ccaukstiigs papiiritis,ko mums uzspiezz..... bet taa ir nepieciesama,tiesi tapes,pienesumam jabut kautcik lidzvertigam! Un virietim velams,but nedaudz paaraakam,jo dabaa taa ir ierikots,vinss ir tas stiprais plecss! un es velos atbalstit,rupeeties,gaidit,lolot un miilet! parzinat ggimenes maju,beernus.... Un,cik sanaak-stradat,nest savu pienesumu... Tiesi taada ir mana pieredze,un citaadak neveelos! Bija man te-no oho viirietis... viss bija gana ceriigi,tiesa gan,jaunaaks... Un ja- ne fraaze-man patiik tikai turiigas sievietes... Viss...ieraudziju naktstaurinnu...

saulite34  Te gandrīz visi vīrieši meklē tikai bagātas sievietes,it sevišķi tie,kas te spriedelē par dvēseļu saderību un lielās ar savu godīgumu.

coldlands  Tevi saule vienkārši tracina, ka neesi bagāta, un tāpēc netiec izvēlēta un izvālēta☝

saulite34  mani šeit pat tāds stulbenis un nabags kā tu vairs netracina un ar savu pliko pēcpusi tev vismazāk šeit vajag lepoties un šeit ir pietiekošā vairumā,kuri būtu gatavi mesties visām,kas tikai ņem viņus pretī,ieskaitot kolandus,krisas,aivarveidīgos gļēvuļus.

coldlands  Vairs netracina, antidepresantus iedzēri?
Fascinē šīs tantas, kuram šejienes onkas škiet nabagi, impotenti, nodzērušies....., bet viņas ka mazohistes nāk pa, un bojā savu nervu sistēmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu