Piesardzība...

VaiJūs pieņemtu savu paziņu šai Covid laikā uz pašizolāciju ,atbraucot atvaļinākumā uz 4 ned.,ja man ir bērni un darbs apkalpojošā sfērā.Viņam ir iespēja 10 dienas pavadīt meitai viņa īrētā dzīvoklī vienam.Esmu lielā šaubās...

rokons  Es laikam pastulbs esmu.... kas tā par pašizolāciju, ja vienā miteklī dzīvo ar vēl kādu vai kādiem, kuri kontaktējas ar ārpasauli?

elsa  Tikai tāpēc, ka tev ir bērni, es neņemtu nevienu savā dzīves vietā uz pašizolāciju. Ir tik daudz piedāvājumu, kur var pārlaist pašizolāciju. Man dzīvē svarīgākais ir bērni. Kāpēc man jāpakļauj riskam sevi un bērnus?

siikaa16  Jūs spējat sevi iedomāties 10 dienas svešā dzīvoklī? Trešā dienā gan televizors, gan dators būtu piegriezies. Vairs nebūtu lielā velme ilgi un laimīgi gulēt. Tā kā drīkst ārā pastaigāties, tad ja pat lietus gāztu ar lielāko prieku ietu. Ja esat kaut dienu slimnīcā pavadījis, tad ziniet to briesmīgo garlaicību. Ja man iedotu, ko adīt, tad izturētu. Varbūt sāktu no sērkociņiem mājiņas lipināt.
Zinot, ka draud pašizolācija svešā vietā jāizgudro nodarbošanās.

20:44
Tā lielākā daļa dara. Cilvēkiem ir jādomā par iztikšanu, kādam no ģimenes jāpelna. Neviens par pašizolāciju nemaksā. Lielāka jēga būtu, ja visus ietupinātu mājas uz mēnesi. Ar šitādiem ierobežojumiem ilgi muļāsimies.

ieva03  Chris ,paldies Tev,mani izsmīdināji. Nu tiešām cilvēks tādos gados,nu nav ko zaudēt,man japiekrīt Chrisam,var aiziet pēdējais vilciens.Kas notiek ar cilvēkiem????

Kaskaade  Òjāaaa, kādēļ tad jāgaida štuceris no aizjūrām, tepat čukčukbāņu līdz kaklam, ver tik vaļā to perònu

VECA_PIEPE  "vai viņš pašizolēsies jūsu ankambarī?" (c)
_________________________________

Šito teikumu izlasot, no smiekla var dabūt vēderkrampi un atliek vien kā noskaidrot:

kurš no abiem- šīs uzsauktās tēmas autore vai viņas ankanbarī tupētājs,

ar galvu ir pārstājis draudzēties? Pēc tēmas izklāsta spriežot,...čaurasmaesirtavsludis abiem. :DDD

Jancuks15  Protams, ka jāatsaka! Tur pat nav citu variantu!

Chris1986  "Trešā dienā gan televizors, gan dators būtu piegriezies. Vairs nebūtu lielā velme ilgi un laimīgi gulēt" - ui, blin, ku mēs esam dažādi. Es esmu tik pašpietakams, ka labprāt tā visu mūžu nodzīvotu - mājās ar datoru, datorspēlēn, TV un grāmatām. Ka tik nebūtu jāiet ārā no mājas!

Ilita  Protams, ka nav jāpieņem.
Nu, vispār - vienā istabā - kaut kādu paziņu. Es kaut ko nesaprotu. Kā var kaut ko tādu prasīt?!

siikaa16  23:39
Aizmirsi, ka neesi savās mājās, bet īrētā miteklī. Tur nav datorspēles un grāmatas. Aiz garlaicības vienu grāmatu esi atradis zem matrača "Kā apmierināt vīrieti 101 veidi" ar bildēm bet spāņu valodā domātu sievietēm.

Vaukskis  ..Nu nē!

coldlands  Mani gan draugi aicina Ziemassvētkus nosvinēt Latvijā, un to laiku padzīvot pie viņiem.
Mēs protams pajokojām par to vai klepu drīkst ņemt līdzi, bet lai ceptu tēmu.
Cilvēki palikuši tik stulbi, ka paši nespēj pieņemt lēmumu, bet sūdzas par privātu lietu visai pasaulei.

edding  Nez kāpēc cilvēki domā, ka ja no ārzemēm iebraucis, tad noteikti slims. Kādas muļķības. Viņam ir slimības simptomi? LV viss tik sterili, ka tikai no āra zemēm ieved slimību?? Maxsimā, piemēram maskas nelieto./ vai lieto zem zoda/ biezā slānī. Un kasieres tādus apkalpo.
Vel var arī kovid testu veikt, atbilde dienas laikā būs.

coldlands  Neiešu uzsākt šo bezjēdzīgo diskusiju par vīrusu, kas jau labu laiku kā pārvērties par raganu medībām, bet nedomāju, ka jaunais vīruss kur pazudīs, pat ja jūs visi nolidisiet savos pagrabos.

coldlands  Smieklīgi, tēmas autore pārmet bezatbildību, bet pati nespēj pieņemt lēmumu, jautājot par to plašajai interneta publikai.
Interesanti, ja lielāka daļa komentētāju rakstītu, ka vajag pieņemt, tad ko, bailes par riska grupu pazustu, un onka tiktu uzņemts.
Es jau rakstīju agrāk, ka drīz vīruss būs tāda ka modes lieta, es saslimu ar vīrusu, man kaimiņš slims ar vīrusu, mēs izšķīrāmies dēļ vīrusa.....
Ja tu kaut kā nebūsi saistīts ar šo slimību, tad skaitīsies neinteresants, nemoderns.

Kaskaade  Nu bet varbūt ir vēlme palielīties ar sevi, ka pat pandēmijas laikā ir kāds, kurš gatavs skriet no aizjūrām un trejdeviņiem kalniem.

Liliana  Varbūtība, ka autore inficēsies ir augsta, (tests mēdz būt arī viltus negatīvs, tas gan parasti gadījumos ar jau attīstītu simptomātiku). Varbūtība, ka autore saslims pēc inficēšanās ir augsta (pieņēmu par patiesību 90 gadi DDD). Jaunam, spēcīgam, veselam cilvēkam varbūtība saslimt pēc inficēšanās būtu vidēja, bet varbūtība saslimst smagi tuva nullei. Autorei savos 90g varbūtība saslimt smagi ir 40%-70% (mans vērtējums). Varbūtība nomirt (atkal pieņemu tos fake 90 g)-nu, 30%
Rauj kociņš to paziņu! DDD
Neesmu atlikusi nevienu savu lietišķo darīšanu vīrusa dēļ, un darba dēļ pilnīgi noteikti esmu gatava uzņemties riskus, bet ne nevajadzīgus, kā šajā gadījumā.
Pirmā prioritāte, kāpēc mēs pelnam naudu, taču ir pārtika un veselības aizsardzība, nu, tad lai paziņa arī atvēl priekš tā -pats savām vajadzībām.
Protams, valdības haotiskā rīcība, kas vērsta nevis tik daudz uz aprīkojuma apgādi un personāla atalgojuma paaugstinājumu (visa nacionālā apvienība nobalsoja pret algu celšanu mediķiem),
bet uz TESTĒŠANU kurš atkal inficēts un inficēto ļooti tizlu ,atkal haotisku izolēšanu, un neslēptie smīni liek domāt, ka viss tas ir šovs. Galvenajam epidemiologam mafija iedevusi pusmiljonu, ko nu liek atpelnīt ar tautas iebiedēšanu. Pasaka, 35 g vecs pacients miris ar covid, bet aizmirst piebilst, kādas blakussaslimšanas bija. Vai ir vēl kāds, kas šaubās par tautas veselības pasliktināšanos pēc gejropas bulku sākšanas patērēt uzturā?LOL. Padomijā toč bērni un jaunieši nemēdza krist ar vēzi.
Vīruss eksistē, ir negants un ,iespējams, ar sintētisku komponenti
Bet tas joprojām ir tikai vīruss. Veseliem, jauniem, vidējos gados-viss ok.

Drole  Ja ir laiks, seko zinaatnei un padomaa par liidzcilveekiem.

https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronav
irus-wore-masks/
https://www.bitchute.com/video/nKU8JO1YPL6m/
https://www.spectator.co.uk/article/students-who-catch-covid-may-be-saving-lives

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu