Piesardzība...

VaiJūs pieņemtu savu paziņu šai Covid laikā uz pašizolāciju ,atbraucot atvaļinākumā uz 4 ned.,ja man ir bērni un darbs apkalpojošā sfērā.Viņam ir iespēja 10 dienas pavadīt meitai viņa īrētā dzīvoklī vienam.Esmu lielā šaubās...

Gretta  Viena švamme, vieni trauki... bēdīgi... nezināju, ka tautība ir lipīga. Tad sanāk, ja esmu ēdusi no vieniem traukiem ar itālieti, tad ir iespēja, ka arī kļūšu par itālieti?

ketija64  Cilvēkam laba imunitāte, ja dzīvojis ar dažādiem cilvēkiem! Saslimt noteikti nevar viņš! Kā ar jums to zināt nevar! 😉

Nemese  Nu, protams, ka LV jābū LV valodai, un ir patīkami, ka kāda lielvalsts vismaz rada ilūziju par neatkarību. Bet nedrīkst nepamanīt, ka medu zog no tās puses, kura acs akla :))
viena visiem zināma valstiņa jau kopš veimāras republikas 1.elpas vilciena bijusi pasaules līderos intrigu vērpšanā un lielāku vai mazāku vispasaules nemieru izraisīšanā

av2  Latvijaa kaads vispaar kontrolee to passizolaaciju reaali? Tas viens.
Otrs, lai tak uztaisa 3 reizes aatraas analiizes, un miers maajaas. Ne kaadam sirds saapees, ne uztraukumi buus. Jo, kaada passizolaacija var buut dziivojot ar kaadu kopaa vispaar?Taada....kkeksiissa atziimeessna vien.

uzplanaledus  Bet no otras puses, cilvēkus, kurus mīlam, mēs taču pieņemsim pie sevis jebkurā dzīves situācijā.
Tā kā jautājums varbūt jāapskata ne no iespējamās inficēšanās ar vīrusu, bet kas gan šis cilvēks tev vispār ir.

Arfa  hi hi ja ""šis cilvēks" būtu īsts draugs, nebāztos virsū ar piedāvājumiem, kas labdarim var potenciāli kaitēt.
pati jau gadu ieturu 2 m distanci no tiem, kurus apgādāju ar barankām & desas luņķiem. Tā vienkāŗši ir šodienas realitāte.
Neaizmirstam nofotagrefēties maskās, un albūmam pievienot dažu labu smejošo eu prežu bildes

rokons  Nav nozīmes mīl vai nemīl. Infekcijai tas neinteresē. Ābeces patiesība - turies pa gabalu un ar īsu kontakta laiku. Situācija patiesiirnopietna, tāpēc katram pašam jāizdomā kā samazināt kontaktus ar apkārtni.
Formāla pašizolācija ir vismaz necieņa pret apkārtējiem. Sliktākais ir tas, ka pasaulē ir pierādīts, ka eksistē virkne bezsimptomu vīrusa nēsātāju, tātad, arī izplatītāju.
Latvija nav vieta nekurienē. Viss kas notiek Eiropas zonā, skar mūs ļoti tieši un pilnīgi tāpat.

Arfa  jā, infekcijas slimību gadījumā saslimšanas smagums atkarīgs , tajā skaitā, no organismā nonākušā patogēna koncentrācijas. Jo ilgāks ekspozīcijas / kontakta ar inficēto laiks, jo iespējami smagāka norise. Šis ir laiks, kad jāizvērtē lietderīgie un nelietderīgie riski. Tuvam cilvēkam, slimam ar covid, dzērvenes aiznesīšu,bet knapi pazīstamu ar covid slimu mūjābeli gultā neņemšu.

Epifanija  Kāpēc jābrauc atvaļinājumā uz valsti, kur nav kur palikt un vēl pārvadāt baciļus, nevar atpūsties tur kur esi?

Mikko  Njem tik ciet!
Savãdãk nãksies gadiem te sédét!
A tã raugi sanãks vél veiksmes stãsts! 😎👌

rokons  Veiksmīga apvīrusošanās? :D :D

Lapsa99  Apbrīnoju tādas labās samārieties, nav pat vīrs vai brālis, bet kkāds paziņa, un uzņemties viņu ciest 10 dienas. Pat ja nebūtu kovida, es neizmitinātu - a nafig? Ja viņš atbrauc no ārzemēm, viņam ir jāuzsauc viesnīca un resto Tev, nevis otrādi! Tagad, kad viesnīcas un airbnb ir TIK lētas! Piedevām, tiek pārkāpti pašizolācijas noteikumi, viņam tusējot ar svešiem cilvēkiem - Tavu ģimeni. Ja aplipinās, varēsiet visi skaidroties ar policiju.

Kaskaade  Tīri vai akadēmiska interese, kurš liek tos mīnusus sakarīgiem, gudriem un loģiskiem komentiem- defektozas sievietes vai nīkulīgi vīrieši?

Mikko  Nu gan neaptésti izklausaties!
Bet Ja gribãs to vírieti blakus?
Nu tã ka acís cértas?
Tad pie kãjas ir Covids, noteikumi un vél nez Kãdi tur nosacijumi un vél mazãk citu viedoklis! 😝

rokons  Noteikums vienkāršs - sex atļauts, tikai 2 metru attālumā :D

Mikko  Nu protams 🤣
Katram no oho pie tikšanãs pašvaldíbnieks ar lukturíti dežurés klãt! 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu