Kaa domaajat dziivot taalaak?

Vai man vienam ir sajuuta ka dziive praktiski tiek nolaista podaa?.ierobezojumi arvien stingraaki.ekonomika gruust..slimnicas paarpilditas.to visu varetu paardzivot.savilkt jostu kaa saka..bet ir viens bet..kas neliek mieru.shis viiruss jau gadu pasaulee.un nerimstas un nedomaa rimties.paliek arvien vairaak slimo..un ne tikai latvijaa.un logiski man rodas jautaajums ja liidz shim neesam uzvarejushi sho drankji gada laikaa.pat smagaak.mees tam virusam zaudeejam..juus ticat ka vinsh pazudius pats no sevis?es vairs neticu..un tad iedomaajos savu dziivi turpmaako..visu muuzhu buus maska.ienaakumi tuvuu nullei..ja ne nulle.un taa buus loti daudziem.buus haoss.noziedziiba.nauda pilnigi zaudes savu veertiibu.es nesaprotu vienu lietu.vai tieshaam pasaules varenie nesaprot ka ir jaamaina kautkas kardinaali..bet nemainaas nekas.likumi nemainaas..un smiekliigaakais ka tikko tv3 900 sekundees viss pa vecam.raada kultuuras zinjas.staasta to sviestu par kautkaadiem futbolistiem hokejistiem.ir tacu aarkaartas staavoklis.kaapeec seejat lieku optimismu cilveekos?es domaaju pareizaak buutu seeru muuziku atskanjot.tad cilveeki saprastu situaacijas nopietniibu.skats beediigs.varbut kaads komentos varees pieraadit ka viiruss beigsies?

Chris1986  Protams, ka vīrusu var likvidēt ar drastiskiem pasākumiem. Ķīna to uzskatāmi pierādīja pāris mēnešu laikā atgriežoties normālā dzīvē.
Bet par ekonomiku man pie kājas - _Proletariātam nav ko zaudēt, izņemot savas važas_. Lai nu bagātie arī paraud - es domās viņiem sūtīšu atbalstu! :D

AivarsN  Grūti spriest, cik informācija ticama. Slikti pārvaldu svešvalodas. Taču jau sen tika runāts, ka šīs vakcīnas, kuras spēj iedarboties uz DNS, nenogalinās uzreiz, bet tikai pēc kāda laika. Žurku indi jau arī izstrādā pēc tā paša principa. Ja pirmās žurkas, kuras nodegustē indi, nomirs uzreiz, tad pārējās klāt neķersies. Tagad jau parādījusies precīzāka informācija. Aptuvenais laiks, kad cilvēks varētu nomirt pēc vakcinēšanās, esot 5 mēneši. Pēc tik ilga laika būs gandrīz neiespējami pierādīt nāves saistību ar vakcīnu un lielā farmācijas mafija jau vairāk kā 30 gadus ir atbrīvota no atbildības par vakcinēšanās sekām. Kam tomēr izdodas tiesā pierādīt, kompensāciju par vakcīnas izraisītajām sekām, apmaksā valsts. Tas faktiski nozīmē, ka tauta pati ar maksātājiem nodokļiem, apmaksāts savu sakropļošanu un pat slepkavības. Protams, kāda daļa jau paliks. Visus vergus taču nelikvidēs.

Geisha  Latvija ir maza valstiņa un šeit viss ir labi pārskatāms. Es vēl pavasarī teicu, ka rudenī cilveki slimos vairak, jo šīs debīlās lupatas uz sejas tikai sēj to sērgu. Katru gadu cilveki vairak slimo novembrī, janvārī un martā. Februāris tāpat kā novembris ir depresijas meneši. Cilvēki ir ierobežoti, depresīvi, ar sazombētām smadzenēm, bet tas nenozīmē ka vienreiz viņi neņems dakšas rokās un neies uz pilīm kurināt tās žurkas ārā. Zaudēt jau nav ko cilvēkiem kā tikai savas važas. Ja tā labi padomā tad tāpat kā viduslaikos kaut kāda cilvēku grupa savā starpā precējās ekonomisku apsvēru dēļ tā arī patreiz pār pasauli valda kaut kāda masonu loža.

ube  Visus gudriniekus aizsūtīt uz slimnīcām palīgā dakteriem.

Elons  Tas ko mēs mēģinam darīt ir pasargāt vājākos sabiedrības pārstāvjus, vecos ļaudis un, piemēram, hroniski slimus cilvēkus. Cits jautājums, metodes un kā tas mums sanāk. Ir dzirdēts ka palielinās pašnāvību skaits un te vajadzētu redzēt ciparus, tas nav blablabla tipa jautājums. Šo vīrusu sabiedrība pat nepamanītu 200 gadus atpakaļ jo 50 gadi bija liels vecums.
Vakcīnas pagatavošanai ir vajadzīgs gads, pusotrs. Kā būs laba vakcīna pieejama tā par cov19 aizmirsīsim.

VECA_PIEPE  "vai tieshaam pasaules varenie nesaprot ka ir jaamaina kautkas kardinaali..." (c)

Tas jau patreiz notiek- viņi maina kardināli sev par labu! :D

Dānijā, ekonomiski spēcīgi attīstītā valstī, 10 dienu laikā tika iznīcināts lielāko kažokzvēru audzētāju bizness- Covid vīruss ūdelēm esot piemeties,...tik nezin kāpēc, nevienai no jau nobeidzinātajām ūdelēm vīrusa tests: *pozitīvs*, neesot ticis uzradīts. Nedēļu vēlāk arī Lietuvā tika likvidēts 40tūkstošu šo vērtīgo kažokzvēru lielākajās audzētavās. Pēc notikušā Dānijā, steidzīgi tika atcelta ūdeļu likvidēšana Lietuvā, līdz neatkarīgie eksperti šo misēkli vedīs pie skaidrības,...bet masu mēdiji nāca klajā ar ziņojumu, ka ūdeles esot tie dzīvnieki, kuri VAROT parnēsāt vīrusu. Kā to saprast? Kam bija izdevīgi uz slēdziena: *VAROT* pamata, likvidēt kažokzvērus?
Rodas jautājums: kaķi, kāmji, peles un citi spalvaiņi šo vīrusu nepārnēsā un ar to nesirgst?
Droši, ka ne,...jo nekāds kaķu, kāmju vai peļu ādu ienesīgs bizness nesanāks un dārgus kažokus no šīm ādām nepašūt!
/viela pārdomām/

VECA_PIEPE  Es vakar savā DG uzsaucu ierakstu "Ne tikai angļi ir iecienījuši melno humoru."
Visa Pasaule uz šo brīdi ir sākusi jokot melni- katrā jokā ir tikai neliela daļa joka.

Es atkārtoti iesaku Jums pasekot līdzi Marka Feigina politiskajām apskatēm YouTube,...viš nav muļķis, viš zin ko runā un viš savos strīmos aicina
viedus vīrus, kuru mutes negvelž muļķības, bet gan publikas priekšā izklāj faktus.
/kārtējā viela pārdomām/

klaustrofobija  runcizs, Kurzemes mežos Tevi noteikti gaida.....

Geisha  Vakcīnas glābs pasuli? Pieņemsim. Vai vakcinēs arī Covid pārslimojošos? Tas kurs ir izslimojis Masalas, Skarlatīnu, Masaliņas vai cūciņu taču nevakcinē. Kā būs ar Covid? vakcinēs, jo cilvēks ir pofig. Galvenais nauda.
A kapēc cilvēkam kurš ir izslimojis Covis vajag nēsāt masku? Izslimoji? Brīvs. Bet nē, masku velc. Astma? Velc masku kaut arī tāpat mokies ar elpas trūkumu. da pofig politiķiem ir par tautu. Valstī bezdarbs, bet "tautas" prezidents paceļ sev algu.
Tfu!!!! uz visu šito šovu.

Kaskaade  Labi. Uzdošu jautājumu: kā jūs personīgi skāris kovida laikmets? Kurš no jums zaudējis darbu? Kuram ir apstādināts bizness pilnībā? Kuram ir miruši tuvinieki no covida? Kā arī kā jūs konkrēti varat mainīt esošo situāciju?
Par covid radītajām neertībām varat nerakstīt, samierinieties- pastāvēs, kas pārmainīsies.
Tāpat par covid saslimšanas risku varat nerakstīt- covid ir mazāks ļaunums par onkoloģiju, insultu, infarktu uttt.

JurisK  Iepriekšējā sazvērestība pirms simts gadiem ilga 4 gadus. Domāju, ka šoreiz pāries ātrak, bet gads, pusotra vēl jāpaciešās. Viss, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprakus. Ne visiem tas būts lemts, bet tāda ir dzīve. Kā teicis dižais rakstnieks -laiks dzīvot un laiks mirt!

Mikko  Un šis saucoties iepazíšanãs portãls? 😏
Speciãlisti krízes risinãjumiem 🤣
Pie vienas vietas ir šie visi pãrgudrie spriedeléjumi!
Viss jau tãpat ir izlemts!
Tã kã mierígi iepérciet kãdu lieku šmigu brívdienãm varbút kãda pérle paspruks... 😌

Liliana  piekrītu viedoklim
covid ir mazāks ļaunums par onkoloģiju, insultu, infarktu uttt.

ne_tik_pareizs  Vīruss ir viens no tūksošiem ar kuriem cilvēku sugai nācies saskarties un kā redzi- esam dzīvi-gudri viltīgi un diezgan ļauni pret visu kas apkārt- ieskaitot viens pret otru. Un globāli cilvēku skaits pieaug. Nākamgad varēs savakcinēties un vairs par šo vīrusu neiespringt.

runcs51  Ja cilvēks ir idiots,tad tas ir uz ilgu laiku.....(veltīts autoram)....

AivarsN  Vakcinēšanu noteikti vajadzētu sākt ar valdību un Saeimu. Un ne ar kādām īpašībām, bet tautai paredzētajām vakcīnām. Ja tik ļoti grib uzspiest, lai tad ar savu piemēru parāda, cik tās ir nekaitīgas. Pat ja arī kas noies greizi, vismaz valsts ekonomika no tā necietīs, drīzāk iegūs. Tikai nogaidīšanas laiks varētu būt līdz nākamajai sezonai, par cik iedarbība ir ļoti sarežģīta, izmainīta DNS un ilgstoša. Un vai vispār ir kādi reāli pierādījumi jeb kādu vakcīnu efektivitātei? Vai vakcinētie neslimo, vai vismaz slimo vieglākā formā? Parasti jau tā īsti smagi ar gripu slimo tieši vakcinētie, bet tie kuri nekad pret to nav vakcinējušies, tā arī neuzzina par gripas eksistenci. Vai ar Covid19 būs savādāk? Ja tagad nopietni saslimšanas gadījumi ir liels retums, tad pēc vakcinēšanās, mirstība strauji palielināsies. Kāda jēga vakcinēt tos, kuri jau ir ieguvuši dabīgu imunitāti? Tikai jau tāpēc, lai to sačakarētu.

Liliana  vakcinācija ir novājinātu patogēnu ievade organismā injekciju veidā. pandēmijas laikā vakcinēties, es teiktu, ir novēloti. labi, netiks vakcinētas personas ar akūtu vīrusu simptomātiku. bet ko darīt tam, kurš tikko inficējies, teiksim, gaisa-pilienu ceļā, bet tagad papildus esošajai patogēnu slodzei dabū lāča pakalpojumu - vakcīnu?. Inkubācijas periods 5-14d.
Bez tam, iesaku ļauties tikai vakcīnām, kas pārbaudītas uz pietiekoši lielu skaitu brīvprātīgo "trusīšu", nevis pašiem kļūt par tādiem! Sazvērestības teorijām pieeju skeptiski, bet izmēģinājuma fāzē vakcīnas sastāvā ļoti var nebūt sabalansēta patogēna koncentrācija. (IU)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu