Kaa domaajat dziivot taalaak?

Vai man vienam ir sajuuta ka dziive praktiski tiek nolaista podaa?.ierobezojumi arvien stingraaki.ekonomika gruust..slimnicas paarpilditas.to visu varetu paardzivot.savilkt jostu kaa saka..bet ir viens bet..kas neliek mieru.shis viiruss jau gadu pasaulee.un nerimstas un nedomaa rimties.paliek arvien vairaak slimo..un ne tikai latvijaa.un logiski man rodas jautaajums ja liidz shim neesam uzvarejushi sho drankji gada laikaa.pat smagaak.mees tam virusam zaudeejam..juus ticat ka vinsh pazudius pats no sevis?es vairs neticu..un tad iedomaajos savu dziivi turpmaako..visu muuzhu buus maska.ienaakumi tuvuu nullei..ja ne nulle.un taa buus loti daudziem.buus haoss.noziedziiba.nauda pilnigi zaudes savu veertiibu.es nesaprotu vienu lietu.vai tieshaam pasaules varenie nesaprot ka ir jaamaina kautkas kardinaali..bet nemainaas nekas.likumi nemainaas..un smiekliigaakais ka tikko tv3 900 sekundees viss pa vecam.raada kultuuras zinjas.staasta to sviestu par kautkaadiem futbolistiem hokejistiem.ir tacu aarkaartas staavoklis.kaapeec seejat lieku optimismu cilveekos?es domaaju pareizaak buutu seeru muuziku atskanjot.tad cilveeki saprastu situaacijas nopietniibu.skats beediigs.varbut kaads komentos varees pieraadit ka viiruss beigsies?

DanaL  Liliana, vakcīna jau sen vairs nav tikai novājinātu vai neaktivu slimības ierosinātāju ievadīšana organismā. Tā tas bija vēl 20-30 gadus atpakaļ. Tagad ir daudz citu vakcīnu veidu, tajā skaitā gēnu inženērijas produkti. Nezinu, cik tas ir labi vai slikti, komentēt varēs vēl pēc vairākiem gadiem.

rokons  Lielākā problēma laikam ir tomēr bezsimptomu slimošana. Cilvēks izplata vīrusus to pat neapzinoties.
Patreiz strauji veic visādus pētījumus par Covid dabu, daudz pretrunu, tāpēc riskēsim mazāk citus aplipināt. Un jēdzīgas maskas ir zināma garantija, ka nebūsi kādu ar sliktu slimību aplipinājis.
Patreiz briti atļāvuši vienu no vakcīnām. Varbūt to var uzskatīt par plaša līmeņa izmēģinājuma procesu, kaut apsekošana gan laikam nav paredzēta.
Neko darīt, jāgaida, bez panikas.

Chris1986  Man visvairāk bail, ka mani nolaupīs citplanētieši un veiks ar mani kādus medicīniskus eksperimentus .. brr

Mikko  🤣🤣🤣👌
Nav jau tãlu no patiesíbas!
Citplanétieši jau vada valsti! 😉

MrJones  BEIDZIET,,...BEIDZIET!!!! KAA MAN IR NORIEBIES TAS SUUDA KOVIDS!!
Te tik kaadi 5% rubii par teemu, paareejie, ja buutu taada iespeeja riit pat aizskrietu poteeties,,..............cik tas viss ir skumji,,.....ari JUUSU nopelns savaa zinjaa,.....lai gan, ne...atvainojiet! Juus vnk IZMANTO taapat, kaa visur citur Pasaulee!
SAB/IEDEEti,,nabadzinji...........ehhh......
KOvids ir vnk. muusu VISU PAKLJAUSHANAS instruments,,,....un to veiksmiigi liek lietaa utubungas,,...par kuriem jau Sen sen runaajam!
Kaapeec Deivids Aiks ir izbanots,...Vlad_Freedom,,.....? Taapeec, ka traucee,,,,,...............traucee visu paarveerst par meeslu chupu!! :(((

Vaukskis  Sanija_, es neaģitēju par vakcinēšanos pret jauno koronavīrusu, tikai nosvērti izklāstu viedokli un nebaidos, ja man tāda tiks injicēta. Būt pirmais neraujos! Vai mazums pret ko esmu potējies līdz šim ?! Sliktāk no ķīmiskā kokteiļa organismā neesmu sajuties ne pēc mēnešiem, ne gadiem, toties tas palīdz saglabāt sirdsmieru.

Labrador  Plāns ir novest valstis un to iedzīvotājus līdz totalam bankrotam, kad tie bezizejā par centiem atdos īpašumus un uzņēmumus. Tālāk valstu teritorijas tiks pārvērstas par koncentrācijas nometnēm , iepriekš likvidējot darba nespejigos. Bērni tiks atņemti un audzināti par ideāliem vergiem. Kārtību koncentrācijas nometnes uzraudzis paši nelietigakie tautieši , kuriem par citigu darbu tiks treknaks gabals. Covid , tā nav slimība , tā ir politiskā rīcība ar noteiktu plānu. Un cilvēki savu noderīgo idiotismu un nelietību pierādījuši , kalpojot šim globālajam masu paveredzinasanas plānam.

Kaskaade  Jajaaa, un galvenais - tas notiek vienīgi Latvijā, nekur citur pasaulē vairs. Bandīti Kariņš ar Viņķeli beidzot izkaluši plāniņu, kā tikt pie bargas naudas: vecākus spaidu darbos noverdzināt, bet bērnus kā banānus- pārdot kastēm.
Man lie, pandēmijas laikā vajadzētu aizliegt pārdot alkoholu arī darbdienās. ^

Drole  https://youtu.be/pF_kXE-HXSQ?t=180


>>07:12 guli vien taalaak. gestapo tevi pamodinaas, kad pienaaks laiks

Kaskaade  Pat ūdenī var neskatīties, lai uzzinātu, kuri oho ir hroniskie alkāni.

Kādēļ gestapo, humanoīdi modinās, centaura humanoīdi...prozīt!

AivarsN  Protams ka parazītu okupācijas noslēguma fāze aptver visas pasaules valstis. Tagad lieliski redzams, kuru valstu valdībām vēl ir kāda interese par savu tautu, bet kuras ir pilnīgi pakļāvušās pasaules aizkulišu valdībai un tā kā uzticami šuneļi, nolasa no acīm saimnieka vēlēšanos un jau gatavi to izpildīt, pirms dota pavēle. Mūsējie ir sevišķi centīgi, kļūstot smieklīgi ar savu iztapību. Un jo vairāk nozombētā tauta pakļausies, jo ātrāk tiks pie vergu važām. Uzpurņi jau ir. Pretošanās tikai nevardarbīga. Tā būs daudz efektīvāka par iziešanu ielās, jo tad tie maitas ieviesīs komandantstundu. Pēc iespējas vairāk komunikācijas ar cilvēkiem, apvienoties atbrīvošanas kustības grupās, informēt citus par to kas patiesībā notiek, jo cenzūra jau drīz bloķēs visu informāciju internetā. Revolūcija var notikt visā pasaulē vienlaicīgi, bet tikai tad, kad cilvēki būs pamodušies. Bērnu apmācību nāksies organizēt pašiem, jo tā būs drošāk un arī efektīvāk.

AivarsN  Te īsta speciālista viedoklis par to kas patiesībā notiek.
https://youtu.be/tbJEabCyIAs

bumpastiks  Autors nekad nav izcēlies ar īpašu viedumu vai gudrību.Visas tās tēmas par attiecībām,ka viss ir fufelis un t.t.Bet tgd vispār jau liekas ka smadzenes ir aizgājušas pa pieskari!Nu tak izroc bunkuru!Lien tur iekšā uz kādiem vismaz 5 gadiem nelien ārā i moš covids būs norimies.Pipec!:(
būtu smieklīgi,ja nebūtu tik skumīgi.Un es to saku ne par kovidu,bet gan par ļaužu stulbumu!

Drole  Ko iesaka aarsts ar Kembridzas izgliitiibu, profesora graadu un vadoshu amatu biotehnologjijas kompaanijaa, kas razho covid testus:

https://youtu.be/YvYzf0MqObg


Dazhi no 23000 medikjiem, epidemiologiem and zinaatniekiem no pasaules slavenaakajaam universitaateem un hospitaaljiem, kas parakstiijushi "The Great Barrington Declaration"

https://youtu.be/jtiInz1DWuA

ne_tik_pareizs  arī dr. Džons Banāns ir parakstījis Droles deklarāciju
https://www.theguardian.com/world/2020/oct/09/herd-immunity-letter-signed-fake-experts-dr-johnny-ban
anas-covid

AivarsN  Ārsti, zinātnieki, juristi no vairāk kā 30 valstīm ir apvienojušies, lai cīnītos pret šo kovidteroru. Vairākās valstīs uzsākta vienota izmeklēšana pret šiem teroristiem. To ko stāsta parazītiskās sistēmas nopirktie un šantažētie zinātnieki, vienalga cik slaveni, ir tikai sistēmas ideoloģija, bez jeb kādiem pierādījumiem. Un tas attiecas ne tikai uz kovidafēru, bet praktiski uz jebkuru zinātnes jomu. Arī pret 5G ieviešanu cīnās ļoti daudzi pasaulē atzīti zinātnieki, kuri veikuši neskaitāmus pētījumus, lai pierādītu kādu ļaunumu nodara cilvēku veselībai šis starojums. Taču ne ANO, ne citas parazītu kontrolētās organizācijas, uz zinātnieku iesniegtajām petīcijām un pētījumu rezultātiem, vispār nereaģē. Tas pats ar masku valkāšanu, vakcīnām. Tas ir tikai sātanistu biznesa projekts iedzīvotāju skaita samazināšanai. Jo vairāk tas viss tiks ignorēts, jo reālākas izredzes atbrīvoties no parazītu kontroles. Šis terors un plānots vispārējā verdzības ieviešana ir iespējama tikai ar pašu cilvēku piekrišanu. Tieši tāpēc tas informācijas karš ar totālas cenzūras ieviešanu, lai apmuļķotie cilvēki paši sev parakstītu spriedumu, bet parazīti mazgātu rokas nevainībā. Kāpēc mūsu valdība nav parakstījusi nevienu dokumentu par obligāto masku valkāšanu un citiem prettiesiskiem rīkojumiem? Tāpēc, ka viņi ļoti labi saprot, ka tādā gadījumā paši būs parakstījuši sev spriedumu gaidāmajā tribunālā. Bet tagad visa atbildība tiek novelta uz veikalu darbiniekiem, policistiem.

AivarsN  https://dra.lv/b186Q8
Šo iesaku izlasīt, lai saprastu, no kurienes tas terors nāk un ko viņi darīs tālāk. Sazvērestības teorijas jau sen vairs nav tikai teorijas.

ne_tik_pareizs  būtu terors- šitā omulīgā oho pļerkstētava sen būtu likvidēta kopā ar visiem ļevakova adeptiem un covidiotiem vaksācijas draugiem un ienaidniekiem. iepējams arī visiem pārējiem-drošības pēc :)

rokons  Ok, var nevakcinēties un nemaskoties, tikai tuvāk man par 3 metriem nenāciet, Tas var būt nāvējoši

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu