Komandantstunda Latvijā

Šis viss tikai un vienīgi priekš jauniešiem. Kad jūs esat kādu pieaugušo redzējuši, kurš šajā brr.. nelaikā kkur pa nakti vandītos apkārt? Nu, un gaiss Latvijā arī kļūs tīrāks, ja vismaz kādas stundas transports nebraukās apkārt. Šitā varētu atstāt uz visiem laikiem :)
Es vispār nesaprotu - brīvdienās personīgās mašīnas bija ielās tikpat daudz, cik vienmēr - kaut veikali ciet un ciemos nedrīkst braukt. Skaidrs, ka 95% tajās brauošie tomēr braukāja ciemos un tādējādi pārkāpa likumu, braucot ciemos - jo citur jau tik masveidīgi nemaz nebija, kur braukt

afrodithe  17:16
....Kāpēc netiek rīkotas valdības diskusijas ar īstiem, nevis nopirktiem speciālistiem?(c) - tas ir - ar AivaruN?

samba4u  -Ļautiņi, tā arī nesapratāt, priekš kā tās mājsēdes domātas un visi ārkārtas stāvokļi!?
Tak Rīgas kungi cerēja, ka uzlabosies pa šīm dienām valsts demogrāfiskā situācija. Bet jūs tik dragājat pa āru un mežiem, būtu izmantojuši brīžus tuvības veicināšanai!

Raivis_1977  Pie kam, kāda tur nopēršana komandantstundā ... Uzliks 2000Eur. sodu ka nākas, jo tāds likums!
Vai nu arī Tev ir jābūt līdz apliecinošiem dokumentiem, pase, no kurienes dodies tai brīdī, un uz kurieni, tātad, tavas oficiālās darba vietas līgums kā arī, protams, tavas oficiālās deklarētās dzīves vietas līgums jāvazā līdz, un kā arī tavas šobrīdējās darba maiņas darba grafiks ar paskaidrojuma uz atsevišķas lapas ar atvu pamatojumu uz tās, - kā arī protams tava darba priekšnieka tel. num., garāmatvedes tel. num. Viss kā pienākas!
Bet ja nav galvā tas viss, tad lai tik maksā ragā!
Galva Cilvēkam jau vien ir jau jau kā pusmiljonu vērta, dažkārt pat (dzīvē)!
Tikai mēs to neizmantojam, un tad tikai gaužamies, ka citi vainīgi ...

Vaukskis  ..samba4u, kas tad incestu būšana vai pedofīlija vienas mājsaimniecības ietvaros par Latvijas demogrāfiskās situācijas atspaidu?! Prātiņ, nāc mājās! Ja tagad tikai veicinās tuvību ar citas mājsaimniecības locekli, nebūs prātīgi, jo nevar zināt, cik vēl ilgi būs jāpaciešas!

Labrador  Ja tas viiruss un ar to saistiitie meeri ir tik forshi , tad kaapeec tiek piemineets baigais gads? Gulagaa tachu bija forshi - seeta apkaart , bargi uzraugi un pat , lai badaa nenomirtu , kaadu sausinju atmeta !

samba4u  05:08, Domā plašāk...vai tad mājsaimniecība sastāv tikai no šķirteņiem un viņu bērniem? Biju domājis lauleņus, sirds draugus! Vai arī šajos laikos tuvība starp vīru un sievu jau ir Tabu un saucas incests?

Vaukskis  samba4u, ja tāda bija doma, tad Tev taisnība! Protams, tuvība starp vīru un sievu ir pavisam cita lieta!
Katrs no mums rakstot iedomājās kaut ko citu.

Vaukskis  Labrador, pasaki to salīdzinājumu Doroņinai-Lasmanei un gan jau viņa pastāstīs, kā bija tolaik un kā ir tagad!
Gads ir baigs, bet citādā nozīmē! Tādu salīdzinājumu lasu pirmo reizi, kas, protams, nav rādītājs.

Labrador  Vaukshkjis - ar taadaam Doronjinaam-Lasmaneem liidziigaam kundziiteem , kaadas tiek izmantotas propogandas noluukos, pilna Krievija. Taas ir izteikti atbalsta putina rezhiimu un vinju pantinjsh ir - cik labi dziivot putina vadiibaa , jo toreiz , ljenjingradas blokaadee...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu