Iepazīšanās

Kāds ir jūsu iepazīšanās likums, pēc kāda vadāties: _ Ņemšu labāko, ko varu dabūt_ vai _Ja nevaru dabūt pašu labāko, ko sirds kāro, tad neņemšu vispār_? Varbūt vēl kādi varianti?

janisb  Iepazīšanās nav precības, kad "jāņem" pamēģināt var visas, kas liekas lietojamas :D

Felde  Chris,neticesi,bet tiessam ir! Un,cik man zinams,ne viens,bet divi! Taccu,laikam,jaa-ja nebus manna...-neielaidiissos! Negribas krist.....
Tapeec,nedomaa,ka visi tik nolemti... :)

VendijaS  Visu izšķir slāpes.

dzilums  ir kvalitātes standarts zem kura nenolaižos. Esmu pamēģinājis un varis negribu. Vai nu tuvu ideālam, vai neko. Varbūt ja būtu ilgāks tukšuma periods, tad kaut kas mainītos.
Vispār tas ir pašnovērtējuma jautājums. Un attieksmes.
Ja es treniņā skrienu kilometru apmēram piecās minūtēs, tad loģiski, ka neskriešu kopā ar cilvēku, kam kilometra laiks ir daudz sliktāks. Tas man nedos gandarījumu un progresa ar nekāda.
Tas pats attiecībās.

kvarts  V pizdu druzei, v pizdu podrug , Ja sam sebe pizdatij drug. Nevienu neņemu, tāpat ir labi...

SpoguliitisTM  Abpuseeja, patiesa, interese un liidziigs skats uz dziivi un lietaam.

AivarsN  Labākais kam? Lai pazīmētos sabiedrībā kā ar iPhone? Labākā pavāre, apkopēja un...? Bet varbūt labāk to piemērotāko, atbilstošāko mīlestībai un kopīgai evolūcijai? Ja nav pa ceļam un nekāda kopīga izaugsme nesanāk, tad alternatīvie varianti tikai bremzēs un sarežģīs dzīvi, lai cik labi arī neizskatītos.

JurisK  Vienmār esmu centies sekot dižā Raiņa vārdiem - Domā tik uz augsto tāli! Un ir ko vecumdienās atcerēties. Vismaz labi, ka nav tik daudz, lai galvā putra nerastos:)

ne_meklejumos  Neko nemēdzu darīt ar atlaidēm, ja nav 100% pie sirds, tad nevajag. Nu ko lai iesāk ar brāķi, cik ilgi kalpos.

Felde  Gudrs un godiigs....ja virietis nav taads_nekaadu ceriibu! :) :)

Ota  var būt ne par tēmu, bet es gribētu ilgtermiņa attiecības ar... kompāniju. katrs cents godīgi nopelnīts radot pienesumu ienākumiem. korekta attieksme pret kolēģiem. z.sv. apsveikumā bosam sūtot sirsnīgus sveicienus arī viņa 2. pusītei. Jeb Latvijā tā nav pieņemts

av2  Ja nopietnaak, nu bez abpuseejas loves nekaadi. Vismaz man , nevajag. Un taas nav ne noteelojams, ne izspeeleejams.Man man ir lloti svariigi sajust to, ka es tam otram cilvekam esmu viss. ...Gan ar miinusiem, gan plusiesm. Kautkadaa baiga ajauniibaa bija citi kriteeriji, tagad citi. Jo vecaaks plieku, jo vispaar , paskatoties ...da kaut te, bildes, nu lllti reta kura sskkiet...ka vareetu buut kas. Nemaz nerunaajot par to, kas notiek....notiktu , kad iepaziis "mani tarakaani, vinnaas tarakaanus" :)

HOUSE  Liela daļa šeit esošo personu nav gatavas/i normālām att. un nekad arī nebūs. Iemesli dažādi, uzskaitīt nav iespējams, nepieciešams utt. Personīgi man jau pietiek kuriozu...

Mikko  Palasijos un sasméjos! 🤣
Njemat kamér vél esat nemamas!

Ota  https://i.redd.it/tdv1w033l8u41.jpg

Geisha  Attiecības uzturu tikai ar to kas man patīk.

ne_meklejumos  Mikko Palasijos un sasméjos! 🤣
Njemat kamér vél esat nemamas!

Par šito visgardāk jasmejas, paņemt var lietu no plaukta, lietot ja vajadzīga, izmest ja apnikusi. Ko darīt ar pie dūšas neejošu partneri, kam tādu slogu ņemt uz kamiešiem?

Spriditis1975  Ņemšu kas paliks :D Bet varbūt arī vienam labāk 🤔

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu