Iepazīšanās

Kāds ir jūsu iepazīšanās likums, pēc kāda vadāties: _ Ņemšu labāko, ko varu dabūt_ vai _Ja nevaru dabūt pašu labāko, ko sirds kāro, tad neņemšu vispār_? Varbūt vēl kādi varianti?

ne_meklejumos  Ne jav visiem tas seks pēc 50 ir pirmās nepieciešamības prece, arī izskats vienam otram saglabājies gana labs, bet atliek atvērt muti un redzi, ārā nāk ne tās labākās skaņas, pilnīgi citas kopienas cilvēks. Lai pusmūžā, kad vis skaistais jau bijis, ir bērni un mazbērni ar ko lustēties, nav vientulības ne nieka, ņemtu tāpat vien kādu, nu kam tas vajadzīgs.

dzilums  Ja meklē sievieti ilgām attiecībām tad jāmeklē tuvu 30 gadiem. Vecākas ir jau dzīves ielauztas, iepriekšējo attiecību sabojātas, pilnas cinisma, kompleksu un egoisma.
Gadās protams izņēmumi, bet laba manta apkārt nemētājas.

Andromeda  Ir vēl trešais - izdomāšu, kāds ir labākais un tādu meklēšu, citus nevajag.

Korneelija1958  Vai nu ir mans cilvēks par kuru varu teikt, jā mans, ja tā nav tad, lai nav.

dabasmiilis  Man ir vesela kodeksa grāmata sastādita ar 37.893 noteikumu punktiem, interesentei tā ir jāizlasa un jāparaksta klusēšanas zvērests! ;)
Tikai tad iepazīšanās process tiek uzskatīts par veiksmīgi noslēgtu.

virietis1973  Hren viņ zin,tads pagrūts jautājums.Personigi man laikam vajag,lai iekšā kas notikšķ,proti,lai man pie tā otra velk,lai patik ar viņu kopā uzturēties.

ne_meklejumos  Chris1986
Tam nav nekāds sakars ar lepnību, es domāju daudz sliktāk ir mest kopā kauliņus ar sev netīkamu cilvēku, vienalga kāda iemesla pēc. Neesi godīgs ne pret sevi ne otru. Ja nav tas vienojošais, kas abiem dod jaunu elpu, nav vērts savu ierasto ikdienu mainīt.

Heleena4  Var jau būt, ka kāds vairāk piesaista, bet ņemu vērā visu īpašību un apstākļu kopumu.
Par atklātību - esmu par to. Varbūt tāpēc daļēji ir grūti satikt to, ko meklēju.

Felde  21.17 to varētu teikt arī par vīriešiem! Jūsu dzīves uztvere ari ir mainijusies,sabojata pēc neveigsmīgam attiecībām.Tad nu ir vēlme meklēt 30gadnieces,kurām var makaronus karināt...
Man nav sliktu attiecību pieredzes,tomer es zinu-ko nevēlos. Un,brīvie vīrieši,reti kuram ir dzirkstelīte... Parsvarā-ar bojātu attiecību vēsturi.
Te tikai retais uzvedas kā nobriedis,pieaudzis vīrietis. Viens tāds ir av2,vismaz-pieauguša vīrieša domāšana,loģiska.

dabasmiilis  Liela daļa atrunājas piesaucot visādus mistiskus klikšķus un dzirkstelītes ,es vēl saprotu tos taureņus vēderā ,jo tie nav ar aci pamanāmi - ir viņi tur vai nav...

Savā laikā par mani smējās ,kad skolā apgalvoju, ka no koka šķiļas dzirksteles, taču tie ,kas ir vismaz redzējuši kā koku trinot pret koku var dabūt ne vienu vien dzirksteli un iekurt uguni, sapratīs ,ka man bija taisnība.

Es gan neesmu no cilvēkiem redzējis dzirksteles šķīstam , iespējams īsti ne tur uzturos.
Lai gan ir dzirdēti gadījumi, kad cilvēks ne no kā aizdegas un pat kauli pāri nepaliek.

Par klikšķiem... Nu ja kādu cieši apskaušu un viņai nokrakšķēs kauli - vai tas būs tas klikšķis?

Tā arī eju pa ielu un vaktēju ,kura tad sāks dūmot vai dzirksteļot tā stiprāk - pagaidām bez rezultātiem!

dabasmiilis  Mistisko aizjūras laikmeta zvēru piesaukšana(klikšķis un dzirkstelīte) ir lielisks veids tolerantai personai atšūt otru tik pat tolerantu personu.
Tad seko visādi - "tu man besī , bet paliksim draugi" (tas nekas ,ka viens ar otru vairs nekomunicēsim)!
To sauc par toleranto kurvīti. Cilvēki ,kas baidās atklāti visu saukt īstajos vārdos - vien vārd sakot - ielīdēji!!!

Felde  Nepatik vārds dzirkstelīte....-to var aizvietot ar-dzīvesprieks!

Kaskaade  Klikšķis zinātniski saucās libido. Tiem, kuriem dzimumdziņa prevelē pār veselo saprātu tā arī dara, met kopā čurājamos un tad brīnās, kādēļ viņam nepatīk Nora Ikstena, bet viņai neinteresē rokasbuma.

LaskovijMerzavec  Likums ir viens, ņemam to uz kuru stāv. Nav jēgas no sievišķa ja uz to nestāv.

Felde  Manā tekstā tika pārprasta tā dzirkstele?🤪 Es,tiešām,domāju-dzīvesprieku. Un vēllējos teikt,ka pēc neveiksmēm iestājas tāds-pofig... Un ar tādu vīrieti,pat kopīgs mirklis,ir nepatīkams!

Kaskaade  Nenu fakc, ja nestāv uz otru, ko tur muļļaties, tāpat nekas prātīgs nesanāks. Bet nu mīlīši, uz planētas ir tik daudz cilvēku, lai atrastu kautvienu ar kuru pēc sexa ir interesanti arī parunāt.

dzilums  Felde, 30gadniecēm nevis makaronus karina, bet ar viņām uzsāk jaunas attiecības un tas ir vienkāršāk, ja nevelkas līdzi iepreikšējo attiecību pieredze. Vecajām un visu zinošajām var tikai pielāgoties. Kompromisu nebūs.
Un pie tam, kādas ir 40+ sieviešu priekšrocības? Liekas svars, veselības problēmas un tizlums?
Dīvānā sēdētājam varbūt ir ok. Man dzīvesveids pārāk aktīvs un arī 30 gadīgās reti kura pavelk līdzi.
Bet ja nesakrīt intereses un dzīvesveids, tad par ko vispār runāt?
Tāpēc nesaku ka pēc 40 nevar atrast sakarīgu, sportisku un glītu sievieti, bet tas ir patiesi grūti.

Felde  Protams,piekrītu! Šie faktori ir abpusēji!
Tikai Tu nezini,kādi ir vīrieši.... Daudzi-nekam nederīgi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu