Iepazīšanās

Kāds ir jūsu iepazīšanās likums, pēc kāda vadāties: _ Ņemšu labāko, ko varu dabūt_ vai _Ja nevaru dabūt pašu labāko, ko sirds kāro, tad neņemšu vispār_? Varbūt vēl kādi varianti?

Ota  saderu uz 1 tk, ka noslidošu jebkuru distanci ātrāk, kā 00:00 (

tracer  Interneta iepaziisanaas ir kaa raknaaties humpalaas.viss buus palietots.i kermenis i smadzenes.nospiedoshaa vairumaa te probleemu cilveeki.ar materiaalaam probleemaam.retaak ar smadzenju darbibas trauceejumiem.neesmu saticis nevienu no oho kura butu pluss miinuss izskatiga.dziivotu viena savaa dziivoklii.ar stabiliem ienaakumiem..viiriieshiem tiek piedaavaats .uznemties shefiibu par vinjas beerniem.piedaliities netieshi vinjas krediitos.un protams buut par vjnhas privaato shoferi..vest pastaigaas.uz bodeem..un protams aizbraukt pakalj vjnjai.un aizvest arii atpakalj.un logiski ja normaals viirietis taadu gemoroju negribees.a visas bezprobleemu sievietes sen jau laimiigas ar viirieshiem aarpuss oho..te second hand.un pievedums jauns nav bijis sen.

Ota  neesi svētais moceklis, maini dīķi vai makšķeri 🙃

Lola1976  Nu man ir tā. Jābūt klikšķim. Mēbeli smukumam man nevajag, to vajadzēja jaunībā. Tagad vados pēc principa - ja jūtos brīvi, viegli un patiesi, tad tas ir mans cilvēks. Tikai vīreli blakus lai būtu, vienalga kāds, nu toč nevajag. Pašai ir labi, arī vienai. Man vajag papildināt iekšējās sajūtas un ar tukšu cilvēku to nevar.

Reds  Ņemu tikai īstas sievietes, kas prot un grib gatavot, ir koptas un sakopj arī vidi ap sevi un attiecīgi ir pamats domāt, ka spēj parūpēties par maziem bērniem - pārējo es pats varu izdarīt.

Felde  05,31 Nekas no tevis nosauktaa,neattiecas uz man,un arii daudzas citas ir neatkarigas,savaa miteklii,ar pieaugussiem berniem,bez mazbeernu nastas(te domaaju-tie netiek atvesti,un uzgrusti....uz nezinaamu laiku)....Un tagad,luudzu,saki man,kam ssadai sievietei virietis? Labi,sexam. Jaa Un cik ilgu laiku tas pannem no kopdziives laika? Jauki,ja kopiigas intereses,bet,ja viirietim interessu nekaadu??? Darbs-maaja....darbs-maaja... to veiksmiigi daru arii viena! Kur fiicca?-kam virietis? man maaja ir meebeleeta...:) ir TV un radio,taatad-ir skanna... :)
Virietis,kurss sevi pozicionee kaa baigo veci...un skaita kapeiku...nudien ir iists vecis!

virietis1973  23.10 un 23.20.Jūs abi varetu mest kauliņus kopā.Tas nekas,ka jus viens otru fiziski negribetu un jums katram otra klatbutne kaitinātu jo to visu jūs veiksmigi notušētu ar saviem austrumu pārgudrajiem murgojumiem.Lai jums izdodas.

rabarbere  Ja kāds gatavs savākt faktiski jebkuru piedāvājumu un paturēt to ilgstoši, tādam šajā portālā nevajdzētu atrasties, jo aizņemts tak. Mana pieredze liecina, ka 100 % ideāli nav, bet ir pieņemami, tomēr bijuši kādi apstākļi dēļ kuriem attiecības nav turpinājušās. Un, ja piedāvājums neatbilst pat, teiksim, par 70 % no vēlamā, tad es neuzskatīšu par nepieciešamu tērēt laiku un nervus.

Ota  varbūt nav par tēmu, bet nesen iepazinos ar vīrieti....un mans vienīgais komentārs par viņu ir ""Takoy latysh"" nu takoj latiš, kādi Sarkanajā grāmatā jāraksta DDD

Geisha  Nu jā Chriss te kā vienmēr noliek sievietes vecākas par 30 gadiem. Katram savs.
Es te savā darbā rūpējos par vecīšiem. Man tagad ir 58 gadi. Ja man tagad būtu jāuzsāk attiecības ar kungu kurš ir 25 gadus vecaks tad viņam tagad būtu jau 83 gadi. Ui, kur pievilcīgs vīrietis - zobi glāzē, pamperi, demence.
Protams, ka viņam ir 40 gadi , bet viņai 25 tad jau nejūt to gadu starpību. kaut gan man nekad nav patikuši ne īpaši vecaki ne jaunaki kungi. Man patīk mani vienaudži.

Konfekte  Reizēm liekas, kad šeit nav iepazīšanās portāls, bet viens otru ķengā, rupjības izsaka. Žēl kad cilvēkos ir tas rūgtums.

Geisha  Nu es nezinu vai Paulam ir kādas veselības problēmas, bet man šķiet ka ar galvu viņam ir viss kārtībā un ķermenis arī klausa. Visu cieņu Maestrao.

burleska  Man laikam nekad nav bijusi šī situācija, kad nevar dabūt pašu labāko, ko sirds kāro. Vismaz nespēju atcerēties. Ja nu vienīgi astotajā klasē, kad puisis pat nezināja, ka esmu viņā samīlējusies :D Protams, ka viņu nedabūju, jo pat necentos :) Bet citādi ir bijis visādi- gan sagadīšanās, kad iepazīsties un viss nemanot aizvirzās līdz kaut kam nopietnākam, gan esmu neprātīgi iemīlējusies, gan mani ir lenkuši kādu gadu, kamēr es vispār sapratu, kas notiek, gan esmu izvēlējusies piemērotāko no tā brīža gribētājiem. Kas tur rakstīja, ka šobrīd jābūt izvēlīgākam, jo gadu vairāk. Pilnīgi piekrītu :) Jo nu jau jādomā, vai gribēsi ar otru būt kopā arī tad, kad viņš lēnām novecos... Vai labo lietu, kas saista, pietiks, lai pārvarētu arī grūtos brīžus un lai nešķistu, ka ārprāts, kur es esmu iekūlusies :D

dzilums  Vispār ir leila māka iepazīstoties izvēlēties tādus, kas ir "Pa spēkam". Ja nemēģina aizsniegties līdz pārlieku augstam plauktiņam, tad arī vilšanās nav un var vēlāk stāstīt, ka vienmēr ir dabūts viss ko sirds kāroja:)

burleska  Es vispār nesaprotu, kā var gribēt sniegties pēc kāda super augsta plauktiņa un ko tas vispār nozīmē.... Izdomāšu, ka gribu ar prezidentu precēties, vai? :D Kam man tas... Vai kādu miljonāru nogrābt? Nav gadījies iepazīties ar tādu, kas ieinteresētu :) Vai kas ir augsts plauktiņš vīrietim- 20 gadus jaunāka modele? Nopietni? Tas būtu augsts plauktiņš?

dzilums  kāds iecepās:D
cilvēka kvalitāti un pieprasījumu attiecību tirgū nosaka daudzu kritēriju kopums. Piemēram - izglītība, intelekts, raksturs, iedzimta pievilcība, veselība, mantiskais stāvoklis, fiziskie parametri kas sevī ietver ļoti plašu spektru, stāvoklis sabiedrībā utt.
Un te nav ko pukoties. Pelnrušķite ar princi kopā dzīvo ilgi un laimīgi tikai pasakās un vēl varbūt vienā gadījumā no miljona reālajā dzīvē. Kas protams nozīmē, ka katram ir zināma iespēja:D
Tāpēc protams pareizā reakcija ir - "Kam man tas"...
Tomēr kādu pakāpienu augstāk mēs katrs varam sevi pacelt ar vienkāršām lietām, kas diemžēl prasa nevis šļūkšanu pretī pensijai, bet ikdienas darbu ar sevi. Lielāka izvēle, vairāk iespēju.
Un ne mirkli nešaubos, ka burleska ir lielisks piemērs neierobežotām izvēles iespējām attiecību lielveikalā:)
Man tik augsts pašnovērtējums nav, miljonāres kandidatūru būtu gatavs izskatīt:D

burleska  Dziļums, es necepos, man dikti patīk diskutēt un es aizraujos :D /bet ok, to var saukt arī par cepšanos :) Parasti sanāk izvēlēties pēc kaut kādas daļas no kritērijiem- un tur nu raksturs, intelekts un fiziskie parametri izvirzās priekšplānā, bet stāvoklis sabiedrībā un materiālais stāvoklis paliek pakaļplānā :) Veselība, savukārt, ir tāda lieta, kas vienas dienas laikā var apmest kūleni un neko prognozēt nevar. Bet izejas punktā, jā, forši, ja ir laba :) Un taisnība ir arī Chrisam- kur ir tas veikals? Es tiešām priecājos, ka es pazīstu pāris vīriešus ap 45, kuri atbilst man pēc visiem kritērijiem. Viņi gan ir precējušies, un nekādas kaislīgas domas manī nerada. Nav man tās vēlmes dabūt viņus :))) Bet apzināties, ka vismaz kaut kādā vecuma grupa kaut arī aizņemto sarakstā tādi ir sastopami, ir patīkami :)

burleska  Un vēl ir tāda interesanta lieta, par tiem augstajiem plauktiem runājot- cilvēks var būt no nezin kāda augstā plauktā, bet lielākais jautājums, kādu lomu viņš atvēlēs savam partnerim, lai no kāda plaukta tas partneris būtu. Un vai partnerim tā loma der.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu