Kolekcionēšana var sākties!!!

Atveru delfus , bet tur kārtējais veiksmes stāsts spoguļojas pretī , man pašam pārsteigums ,ka tik ātri to jauno vīrusa britu paveidu atgādāja līdz mums , bet nu jau jādarbina lidmašīnas un jālido pakaļ uz Japānu ,lai pilna kolekcija, tur tomēr ceļš garāks.

Kad pirms dažām dienām ziņoja par lidojumu atļaušanu uz visām pusēm ,turklāt arī uz Britniju , uzreiz sapratu ,ka mērķis ir nomedīt un atvest to dīvainā paskata mamutu mūsu tautai aptaustīšanai.
-Tieši tas pats notika septembrī ,kad pienāca signāli ,ka rietumos otrais vilnis sācies ,mūsējie iedarbināja lidmašīnas un devās medībās , nevar tak ļaut vīrusam pašam atnākt - citādi atnāks nabags novārdzis un nespēs izplesties.

Es tomēr naivi šoreiz cerēju ,ka to lidošanu atļāva dēļ tiem ,kuriem tās milzu prēmijas tika iedotas ,lai šie varētu aizbraukt uz Spāniju paslēpot.

Ja jau lidosta vaļā ,tad jau laikam nesagaidīšu to brīdi ,kad Kariņš to infekcijas perēkli Rīgu aizklapēs pavisam ciet, lai šamējie izbauda adrenalīnu (to jau pavasarī bija jāizdara ,ja jau vīruss tiešām tik bīstams)...

Tagad būs iemesls uzlikt jaunus ierobežojumus , kā smakšanu maskās arī uz ielas, dažādus aizgalda likumus , piespiedu brīvprātīgos darbus un rīcības utt....
Jau pirms dažām dienām bija informācija par jauno paveidu ,bet tad pēkšņi noliedza ,laikam nebija vēl saskaņojuši vai kādam atbildīgajam paprasījuši atļauju, nedrīkst tak apsteigt plānu...

Starp citu šodien DeFakto skatījos, interesanti ,kad policiste bez sejas maskas tuvojās visiem prasīdama dokumentus nakts mājsēdes laikā. Laikam baidījās izbaidīt ļautiņus ar masku, kuri meklē atslēgas un uz galvas esošās cepures!

JOHAIDI21  Pilnīgi piekrītu puuuka viedoklim. Un vēl viens interesants fakts,ka eiropā ,drīzumā var pietrūkt dzeramā ūdens. Un ko tad teiks Godmanis ar savu freileni? Atkal būs jāraud kameras priekšā :-)))
Un interesanti,ka eiropas globālistus vairs neuztrauc bēgļu liktenis. Taisnība vien būs ,ka katram savs krekls tuvāks,arī globālistiem.

elis25  Vīruss ir,man tuvi cilvēki ir to pārslimojuši,brālis,kurš nodarbojas ar sportu un ,līdz brīdim kamēr nesaslima,neticēja esamībai.Slimības gaita bija smaga un ilgstoša,nedēļas laikā zaudēja 10 kg.svaru,bezspēks un temperatūra,kuru nebija iespējams kontrolēt ne ar kādiem medikamentiem.
Pats izteicās,ka dzīvē nav tā mocījies ne no vienas slimības.
Protams ,piekrītu,ka maskas un citi valdības pieņemtie mēri(pilnīgs sviests)cīņāi ar pandēmiju ir slima suņa murgi,,,,bet vīruss ir un kā kurš to pārslimos,atkarīgs tikai un vienīga no katra indivīda imunitātes.

puuuka  JOHAIDI21.....par to ūdeni,mans tēvs jau pirms 30 gadiem teica:(

tracer  Nu ko var spriedeleet par kaitigumu..ja arii ir kaitiga taa vakcina.nav citu variantu kaa poteeties..ja visi tik gudri un nepoteesies kaa viiruss izzudiis?tieshaam debila tauta.taa arii nedzirdeeju nevienu ieteikumu no vakciinu noliedzeejiem kaa apjarot viirusu.dzert memory water?.tak saprotiet ka ja arii naakamaa paaudze kas dzims oeec vakciinas ja buus geneetiski slima.tas faapat neapturees vakcinaaciju..jo gzlus atdos jau muusu paaudze.vai no bada vai covid

JurisK  Ko jūs te satraucaties! Vīruss nekur nepazudīs, tieši tā pat kā jau esošie. Daži nomirs, pārējie pieradīs. Ar vakcīnam būs ta pat ka ar gripas potēm - bez īpašas jēgas, jo katru gadu būs kas cits. Beigu beigās to mutāciju būs tik daudz, ka viena otru nomutēs un sāksies laime un prieks, pat tādos talos un drūmos nostūros kā visādas anglijas-vācijas. Vēl apm. 3 gadi varēsim burbuļot par katrs savu taisnību.

av2  Un tiessam kaads domaa, ka ja nelidos llopenes , tad nebuus viirusu paveidi klaat? Nu, nu...

ne_tik_pareizs  vīruss ir tāds pats organisms -grūti iznīdējams -kā cilvēks vai žurka - mainās, pielāgojās un čakarē visu sev apkārt un ja paliek par šauru tad iznīcina sev līdzīgos.

rinkulis  Ota - vīrusam nav šūnas. Vīruss tas ir ģenētiskais kods proteīnu apvalkā (reizēm arī ar "tauku kārtiņu") - tā pat nav īsti dzīvības forma - tas ir kaut kas pa vidam. Tur, kur ir šūna un vielmaiņa, tā viennozīmīgi ir dzīvība, bet vīruss ir ģenētisks materiāls.
Atšķirība starp Pfizer un AstraZeneca ir tikai tajā, kā "kods" tiek aizvadīts līdz cilvēka šūnai. Pfizer gadījumā viņi spēj sasintezēt signalētājRNS, kuru ieliek tauklodītē un tad tauklodīte spēj pārvarēt šūnas membrānu un iekļūt iekšā, kur atpakojas un liek šūnai uzražot attiecīgo vīrusa proteīnu.
Gadījumā ar Astra Zeneca - viņi to izdara savādāk (manuprāt, pat vēl čakarīgāk) - viņi paņem no šimpanzēm adenavīrusu, uz ko cilvēkiem nebūs dabiskās imunitātes (respektīvi imunitāte adenovīrusu nenoķers), bet viņi viņu ir ģenētiski modificējuši. Adenovīruss ir DNS vīruss - karoč, viņi ir izdzēsuši laukā to DNS daļu no tā vīrusa, kas ļauj viņam replicēties un aizvietojuši ar tādu daļu, kas ļauj sintezēt vajadzīgo proteīnu. Kad adenovīruss nonāk šūnas citoplazmā - DNS atpakojas - DNS ielien šūnas kodolā. Pēc Oxford teiktā, tas nekādā veidā neinkorporējās šūnas pašas DNS struktūrā - tas tiek transkraibots, lai izvilktu mRNA (latviski signalētāj RNS), kas no kodola nonāk atpakaļ citoplazmā un ribosomās, kur sintezē proteīnu (covid pīķīšus).

Ja kāds ar šitādu figļi migļi grib eksperimentēt - lūdzu. Ja nu akurāt man vajadzēs - es pagaidīšu vakcīnu, kas balstīta uz ārpusšūnas sintezētu proteīnu.

AivarsN  Cilvēkus cenšas iznīcināt visiem iespējamiem līdzekļiem, bet daži vēl tic, ka viņus kāds mēģina pasargāt. Kamēr nebūs reāli izdalīts un izpētīts tas vīruss, ja tas fiziskā formā vispār eksistē, tikmēr par vakcīnām vispār nevar būt runas.
Tik pat labi tas var tikt izplatīts arī tieši nododot vīrusa ģenētisko informāciju cilvēku šūnām, bez paša vīrusa klātbūtnes. Tas izskaidrotu, kāpēc visai pasaulei par katru cenu cenšas uzspiest 5G, kura frekvences tieši sakrīt ar šūnu radīto viļņu frekvencēm. Vīruss strauji uzliesmo un dod vissmagākās saslimšanas tieši tajās pasaules pilsētās, kur jau darbojas 5G. Kāda sagadīšanās! Un arī manipulācijas ar Ģmo nav tik nevainīgas, kā oficiāli tiek stāstīts.

https://youtu.be/McltPcwuKbI

Mikko  Nu Jús sanematies un neizníkstat ja! 😏
Izejat laukã un pavingrojat sniegã!
Savãdãk pat lasít nav ko... 😌
Dívãnu zinãtnieki! 🤣

AivarsN  Ne jau vakcinēšanās apturēs vīrusu. Tāds nav vakcīnu uzspiedēju plāns. Un jo mazāk viņu noziedzīgos plānus atbalstīsim, jo veselāki būsim. Vispirms vajadzētu noskaidrot, kā un kādā formā tas vīruss tiek izplatīts un tad varētu domāt, kā no tā izvairīties. Ļoti iespējams, ka tas tiek darīts vairākos veidos, reizēm tikai izraisot vīrusa simptomus. Vairākās Krievijas pilsētās ārsti atklājuši masveida plaušu ķīmisku saindēšanos. Un kāda atkal sagadīšanās, drīz vien pēc masveida ķīmiskajām trasēm debesīs virs pilsētas! Lauku iedzīvotājus parazītiem grūtāk inficēt. Dēļ reti izvietotajām mājām, ķīmiskās trases neatmaksājas, 5G arī sarežģīti ieviest, par cik tas darbojas ļoti ierobežotā attālumā. Arī PSI ģeneratorus var uzstādīt tikai pilsētās. Kur tad vēl visi tie kaitīgie apstākļi pilsētās, kuri novājina imūnsistēmu. Pilsētas tāpēc ir ideālas ķermeņa un arī dvēseles utilizācijas vietas. Cik daudz lauku iedzīvotājus jūs ziniet ar smagām saslimšanas pazīmēm?
https://dra.lv/b18FbW

inaralaima  Atbilde JOHAIDI21.Mana vīramāte nomira no herpes vīrusa,nebūdama vēl galīgi veca.Slimnīcā ārstēja muguru un tur to arī dabūja,vīruss apņēma visu ādu,arī muti un acis.Un tas arī viss.

Vaukskis  AivarN, Man gan nav pazīstamu lauku iedzīvotāju, jo esmu totāls pilsētnieks ar ļoti šauru paziņu loku, taču darba kolēģim, kurš ir no Latgales lauku apvidus, vairākiem radiniekiem, pazīstamiem Covid-19 noritēja (nezinu, kā tagad, jo mēnešiem veca informācija) ar smagām saslimšanas pazīmēm. Kādiem no viņiem vajadzējis gulties slimnīcā.

Sonja  rinkuli, "mRNS vakcīnas dod pavēli, lai cilvēka šūnas sāk izstrādāt olbaltumu". respektīvi , par to atbildīgās ribosomas.
nevienā vietā neesmu teikusi, ka vīruss=šūna.../aiziet nokaunās D:

Sonja  nevienā vietā neesmu arī teikusi, ka vīrusam ir šūna(s) D:).

rinkulis  Nezinu, vai Sonja=Ota, bet:

"bet Astra Zeneca vakcīnas dod pavēli šādu olbaltumu izstrādāt adenovīrusa šūnām , tikko tas iekļuvis cilvēka organismā."

Kas ir adenovīrusa šūnas?

Sonja  Piekrītu tev, 20:33
uz doto brīdi dominē viedoklis, ka vīrusu dzīves cikls pārāk primitīvs, lai tiem piedēvētu šūnas īpašības, kur nu vēl apgalvot, ka tie ir daudzšūņi. Pārrakstījos neuzmanības dēļ.
atzīstos, AZ darbības mehānismu neesmu nopietnos avotos pētījusi, bet televīzijā tieši šitik naivi to pasniedza
nepētot sīkāk, tavs AZ darbības mehānisma apraksts iztur kritiku, paldies par tā publiskošanu latviešu valodā:))

dzilums  viss ātri atrisināsies tai brīdī, kad no kārtējās vīrusa mutācijas sāks mirt arī gados jaunie. Tad viens pār otru metīsies visi vakcināties un lamās vadlību, ka vakcinācijas punktu nepietiek, ka vakcīnu trūkst un vispār kāda velna pēc atļauj kādam uz ielas rādīties.
Un dažu mēnešu laikā bus vakcinējies paietiekams skaits cilvēku, lai iestātos miers.
Patreiz, kamēr lielākā sabiedrības daļa uzskata ka ir pasargāti pateicoties saviem salīdzinoši jaunajiem gadiem, tikmēr vecie cilvēki turpinās mirt un lielai daļai par to nospļauties.

Sonja  https://youtu.be/F6nWGNwY1E4

Labrador  Nekaa personiiga , tikai bizness. Bet ja kaads Latvijas farmokologs starptautiskaa konferencee uzstaatos un paraadiitu reaalus faktus ar rezultaatiem , ka vinja radiitaa vakciina speej izaarsteet veezi , tad vinjsh nekaveejoties tiktu likvideets un vinja darbi pazustu un peec tam tiktu izzinjots , ka shis cilveeks ir sharlataans. Un publika laimee aplaudeetu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu