Liela mīkla

Iepazīšanās portālā ir biezā slānī sievietes ar maziem bērniem. Es domāju, kāds tad ir tas nepārvaramais iemesls, lai apprecētos ar vīrieti, gribētu no viņa bērnus, bet pēc tam sadusmotos uz viņu tik ļoti, ka vairs negribētu viņu redzēt?

Felde  Liela mīkla,man šķiet,ja vīrietis stājoties laulībā-nerunā,nevienojas un neplāno bērnus! Ja nav tiem gatavs,tad atbild par savu saturēšanu... Ja ir gatavs,var nesaturet! Ja es negribetu bērnu-izsargātos! Vai vīrieši ir neattīstītāki? Domāt nespējīgi? Un no lurienes izbrīns-bērnam rodoties laika taču būs mazāk! Paši neizgulējušies! Sexualitāte noplaks..... Vismaz pirmo laiku.... Bet nē- viens berns maziņš,vīrietis taisa nākamo!!! Domaāt vajag!!!!!

SpoguliitisTM  Shkjirshanaas iemesli var buut dazhaadi. Un ne visi man ir nepienjemami.
Bet no taam, kuras manaa izpratnee ir ´apzeleetes´, es vienkaarshi izvairos.

Mikko  Bla Bla Bla....
Eksperti visur un it visã!
A ko tad te zeléjat ja jau tik gudri? 😏 😂

JOHAIDI21  Tas ir abpusējs pienākuma apziņas trūkums. Zināšanu trūkums.Neapzinoties,ka šai pasaulē viss ir maiņīgs un laicīgs. Jaunībā mēs esam ar vienu apziņas apvārksni,bet ejot gadiem,mēs taču uzkrājam dzīves pieredzi,attīstamies un bieži vien laulātajiem šis attīstības temps ir dažāds un starp diviem cilvēkiem rodas plaisa,reizēm pat nepārvarāma. Gadiem ejot mēs mainām savus uzskatus un notiek vērtību pārvērtēšana un tad uzrodas kārdinājuma velniņš,kurš māca,ka kaimiņu dārzā tie āboli ir garšīgāki . No tā visa varētu izvairīties ,ja mēs apzinātos,ka tas ir tikai laika mirklis ,līdz rudenim,kad beigsies tā ābolu raža un viss sāksies no gala. Vienīgi pienākuma apziņa spēj saglabāt attiecības un cieņu. Prasme attīstīt savstarpējo sapratni,prasme piekāpties vienam pret otru,iedziļināties attiecību problēmā un rast savstarpējo problēmu atrisinājumu.
Sasteigts attiecību problēmu risinājums noved mūs pie viena galamērķa-"sabojāta dzīve".

PatiesibasKalns  Iemeslu taču var būt daudz. Ieskaitot mīlas iztvaikošanu.

Marita  Ja kāds grib neapzelētu sievieti, tad anketā kā minimums jānorāda, ka vēlas jaunavu.
Un ne jau šķiršanās iniciatores vienmēr ir sievietes. Viņas jau var negribēt šķirties, taču kāda tam nozīme.

dzilums  ē, a kur radās doma, ka sieviete gribēja bērnus no konkrētā vīrieša? Daudzas, tiešām daudzas sievietes grib bērnu "Vispār". Jo gribās būt mammai, jo tā pieņemts, jo vecāki, radi, draugi jautā kad būs un citiem tak ir! Un tas vīrietis, no kā bērns tiek iegūts, ir neapzināti, bet faktiski spermas donors. Netiek izvērtēts kāds viņš būs dzīvesbiedrs,draugs, bērna tēvs, vīriets ar ko parādīties abiedŗibā utt.
Un kad mērķis sasniegts, bērns piedzimis, tad atklājas, ka viss ir pakaļā un jādživo kopā ar faktiski svešu cilvēku. Seko šķiršanās. Un nepamatoti pārmetumi vīrieša virzienā, kurš savā naivumā domāja, ka tieši viņš ir sievietes vēlmju mērķis...

elis25  Vīriešiem ,kuri šeit gudri komentē sanāk bērnu nav?
Ko jūs ir protams ,bet atstāti pie sievām ,lai rokas un kājas būtu brīvas skriet un kampt nākošo.Atstāti ar tām ,kuras paši sauc par apzelētajām.Vienkārši pretīgi lasīt šos neandertāliešu spriedumus.

av2  Saaksim ar to, ka sievietes, no dabas, parasti passas nemaz iisti nezino ko vinnas dziivee grib. Nu jaa, iznnemot naudas chupu. Bet taa, it kaa vinnam lielaa love, un peec paaris gadiem, tu -tuu, izbeidzaas. Nevajag vinnas meegginaat izprast, vajag ,...nu daudzmaz ....pielaagoties, baudiit dziivi kopaa ar vinnam, tas gan.
Un jaa, ja ta love beigusies, ko dariit , sskkiraas, precaas, viss notiekaas. Dziive iet uz priekssu. Cilveekiem gan parasti ir taa, ka viens veel miil, otrs jau nee. Nu tad ir , kaa ir...:(

edding  Ir tāda tendence. Ja bērni precētai, tas vēl tā, bet cik daudz tagad bastardiņu. Tēvs to bērna māti negrib precēt neparko. Šausmīgi. Normāli būtu vispirms apprecēties, pēc tam domāt par pēcnācējiem, bet nē, dara otrādi.

Aste  Kas tur šausmīgs? Ja nu vienīgi tas, ka tevi neņem pa vidu

dzilums  edding, - sekss arī tikai pēc precībām?:D

tracer  Interneta laikmetaa no maisa izliidusi sievieshu daba..visaa kraasnjumaa.jo salasiijushaas zurnaalos gudriibas..labaakais sauklis ir--tu esi vairaak pelnijusi--tik izraadaas dziivee taa nenotiek.starp citu..palasiet googlee.par beerniem.izraadaas katra otraa sievuete nezin no kura ir staavoklii..jo jauniibaa kameer atrod to issto.satiekas ar vairaakuem..izveelas labaako taa saka..tas jau viss saprotams..bet kad paliek staavoklii tad automaatiski tiek izraudziits stabilaakais finansees..taa ka miljie teetinji..ja uztaisiitu DNS testu.latvijaa puse gimenju izjuktu.piemeers..viens IT speciaalists..iists datortarps.fiziski ne paaraak attiistiits.bet ar labu algu.otrs maxima kraaveejs..ar uztreneetiem muskuljiem darbaa..un tad notiek simbioze..sex ar muskuljiem sievietei.bet laimiigaa teeva iespeeja tiek dota datorikjim

Uguns  Man patīk tā pieeja problēmu risināšanā - reducēšana līdz saknei. Kas šajā gadījumā ir tava iespēja dzīvot vēlreiz. Nu, kādā veidolā tu gribi dzīvot vēlreiz? Ar klasisku degunu vai apbērts ar briljantiņiem

Aste  Un? Nedomāju, ka šīs sievietes jānomētā ar virtuāliem akmeņiem, lai jau veicās! Nedodu vairāk par 30%, ka atradīs ko ilgtermiņā seksa tirgū, pašas esot brāķa preces, bet šādu varbūtību gan. Un tagad pats šausmīgākais. Ir sievietes, kurām tā varbūtība, ka ņems ar sīko kinderolu ir 100%, bet tie neesat neviens no portāla. Un ir jau arī tas stulbi, brutāli un pārlieku iedomīgi, ka cilvēks, kas salauzis kādam sirdi, cer uz žēlastību. Prātīgs, adekvāts cilvēks tā nedarīs. Viena jau tā darīja, un re, sajuka prātā. Nu, vismaz pēc bildēm soctīklos spriežot.

Kaskaade  Diezgan infantīli meklet vainu un novelt atbildību uz ārpasauli un citiem, jo tikai tu cilvēk pats esi vainīgs, ka padirsi savas dzīves laiku un dotās iespējas iegūt bez lielas konkurences ko jaunu, neskartu un nelietotu.
Atzīsti vecīt, tavs vilciens sen kā aizbraucis. Tu sen jau vairs neesi konkurentspējīgs, jo tu esi vecs. Tev nu nekā nesacensties ar jaunajiem ērzeļiem par sievietes neskartību. Tādēļ priecājies, ja tev nejauši iekritīs tā laime ielekt sveša vilciena pēdējā vagonā kaut uz kāpnītēm.

Uguns  Dāmām, kas šķendējas par to, ka vīrieši pametuši viņas ar kinderiem. Skatiet spēles laukumu kopumā, nevis vienu stūri. Ar šo otro pilotu komandā jūs sasniedzāt zvaigznes. Ar citu arī būtu sasniegusi. Tiešām, tiešām? Lai notiktu kaut kas grandiozs, sasniegtu ko izcilu, ir tāpat kā ar grandiozu nelaimi-viss būvēts no faktoru kopuma, iztrūkstot kaut vienam, nekā nebūtu...
Kaskāds savā elementā. Tu pats vispār paskaties uz sevi žurnālos agrāk un tagad.((((

Felde  Nu man jau liekas,nevis dāmas ar berniem pamet...Bet dāmas aiziet,aizlaižas,šķiras....no bezatbildīgiem,nevarīgiem,neuzņēmīgiem vīriešiem... No tiem,kuri meklē nākamo zelējamo... Cits tā arī visu dzīvi-ne uz ko citu nav spējīgs...kā vienīgi kolikcionet citu palietotās... Nenoliedzami!-ir arī tādas!!! Bet viņas tieši domatas bezatbildīgiem nespējīgiem...
Kuri tik vien spēj kā bērnus taisīt!!!

Normāli vīrieši prot,spēj uzņemties atbildību! Un,pat,ja nav kopā ar bērnu māti,mīl savus bērnus,un nezākā viņu mātes! Ja nav neka laba ko pateikt,tur muti... Acīmredzot-nav nemaz TIK slikta....ja jau berni pie viņas!!!!
Bikšveidīgie,kuri mēdz pazemot sievietes...saukā par zelējamām...šie ONO...neko citu nemaz nav pelnijuši!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu