Liela mīkla

Iepazīšanās portālā ir biezā slānī sievietes ar maziem bērniem. Es domāju, kāds tad ir tas nepārvaramais iemesls, lai apprecētos ar vīrieti, gribētu no viņa bērnus, bet pēc tam sadusmotos uz viņu tik ļoti, ka vairs negribētu viņu redzēt?

edding  Dziļums- nē, bet ir tāda lieta kā ģimenes plānošana. Nevis pēc iespējas ātrāk saražot bērnus, pēc tam meklēt, kurš viņus audzinās.
Nevar saprast, kādēļ sāk ar seksu, un tikai tad atklāj, ka bezatbildīgs, nevarīgs, dumjš, trūcīgs utt. Kur tad tu mīļā skatījies, pirms gultā ar viņu likies? Jeb pateicoties tieši tev viņš pārvērtās par nejēgu un vārguli?

Aste  Nevajgapbižot Dziļumiņu. Cilvēciska komunikācija dzimtajā valodā viņam tā arī būs jāmeklē internetā visu atlikušo dzīvi, tātad patstāvīgs ohuja klients, kas jāciena.

Mikko  Vienvãrdsakot ja nezinãt kã plãnot un ko vélaties pavaicãjat Googlei!
Vai Kuğim.... 😌

Aste  un ja puiks spers solīti sānis, tūlīt tiks iesaistīta visa friču krāpnieku eijropas pārvaldes ķēde, kuras pēdējais posms ir drukātie mēdiji.
es tā džeka vietā tiem medijiem arī atklāti pateiktu, ka man kā gejropietim ir cilvēktiesības, pie kurām pieder arī partnera izvēle.
ja jūgties divjūgā ar kaut kādu ārzemju brīnumu, tad tam vismaz jābūt rentabli, kā žagaru kaudzes gadījumā, vai seksīgi (mīnus 20...30). nevis-tante kādu pazīst, kas sados žagarus neuzticīgakam vīram
Tā nevajag!
Centieties būt mīlēti par to, ko darāt labu, nevis par to, ko nedarāt ļaunu!
Enter

virietis1973  Nu kas tur nesaprotams.Jauniba vinām arī niez tik traki,ka ar galvu daudz nedomā.Ja viss beigās sanāk labi,tad labi,ja nesanāk beigās labi,tad sanāk tā,kā sanāk.

Ieva_no_Kurzemes  Ko gan 90 gadīgs vīrietis var cepties par sievietēm ar maziem bērniem?

miers2  >Konfekte
duaudzi jo daudzi bērni rodās vienk tāpat no seksa - gribot negribot - ielika un viss!

Felde  Ielika un viss.....
Cik primitīvi!!!
Tam domatas gumijas....!
Tik vienkārši!
Ja pāris plāno,vienojas par izsargāšanos,bet,ja tikai tā....-vīrietis atbild! Ja nē-maksā,uzturi! Viss! 🤪

Uguns  Yap, man vienam draugam bija līdzīga situācija kā 11:56 aprakstā. Sieva-holdinga turētāja un vīrs-DŅ, vizuālais stipri virs vidējā populācijā. Džeks atrada jaunu mīlestību, sieva lika saprast, ka darbs var beigties. Čalis nebija uz mutes kritis, pasauca sievas kundzi uz nopietnu sarunu tet a tet bez lieciniekiem, un pajautāja, ko dosim, gaļu vai pienu. T.b., vai tu, dārgā, mīļā un cienījamā vēlies, lai mūsu bērniem netrūktu finansiālā un emocionālā atbalsta, jeb tu vēlies tos gibrīdus pakot atpakaļ un laist uz Tēvzemi, kā tas ļoti ticami būtu gadījumā, kad būsi izsmērējusi mani pa zemi. Nu, sieva nebija tik traka kā kādreiz (skumji) slavenais advokatūras bulterjers elizabete g., un ļāva čalim iet, nezaudējot ne darbu, ne saikni ar kinderiem.
Jo glītam vīrietim tie bērniņi.....nu, jūs mani sapratāt.

dabasmiilis  "Parādiet man to, kurš līdz 50smit domā ar galvu, nevis klikšķi!"

-Mans domā pat ar abām galvām, klikšķus ir izdomājuši bezatbildīgi, izvēlīgi ļautiņi! Uz kaut ko jau vaina jānoveļ par savu neizdarību - ko tad es ,pie visa vainīgs misters klikšķis!

Tas tā pat par tiem mistiskajiem taureņiem vēderā - es kā zinātnieks varu atklāt ,ka tie ,kas sakustās vēderā ir tārpi un visādi mikroorganismi , neviens tur taureņus līdz šim nav manījis, ja vien paši viņus brokastīs neēdat...

Ps. Līdz 50mit man vēl tālu, kas zin , varbūt vēl paspēšu to klikšķi iepazīt!

Ps. Pārstājiet tagad visi rādīt ar pirkstu uz mani - man paliek neomulīgi!!! :D

Keysey  Sievietes nemāk izvēlēties vīrieti.

burleska  Lai sievietes mācētu izvēlēties vīrieti, tēvam mazā meitenīte bija jāmīl, jālutina, jo sievietes zemapziņā izvēlās vīrieti, kas ar savu izturēšanos atgādina tēvu. Un cik mums ir to labo tēvu, kas meitas ceļ saulītē? :)

Keysey  burleska, pa lielam tā arī var teikt. Visa "sakne" ģimenē!
Zems pašvērtējums. Domā, ka nevienam nav vajadzīga.
Ja nepaņems pirmo vīrieti, kas pagadās, tad vispār neviens vairs nebūs.

Vīrieši (un ne tikai) vēl kultivē to, ar tekstu - kam tu tāda vajadzīga ar 5 bērniem.

Galvenais, kas jāsaprot, ka - ja sieviete pati nav laimīga, tad "čmošņiks vīrietis" viņu nevar padarīt laimīgu. Divi nelaimīgi nevar radīt laimi.

latgaliete1971  Tāpēc ,ka kopdzīve nav solo partija ,bet duets,,,,nesadziedājās.

Labrador  Sievieteem ar beerniem no ieprieksheejaam attieciibaam prasiibas pret viirieti un pashnoveerteejums ir augstaaki , nekaa sievieteem bez beerniem. Sievietes ar beerniem vairumaa gadiijumu naak komplektaa ar krediitsaistiibaam no ieprieksheejaam attieciibaam. Ja sievietei pajukushas attieciibas ar sava beerna biologjisko teevu , tad varbuutiiba , ka taas izveidosies ar kaadu citu , ir nieciiga.

Baravika  ...ja bērni pēc šķiršanās,netradicionāli,paliktu pie tēva....te būtu otrāda situācija...bet nu diemžēl par nepareiza partnera izvēli(kļūdamies visi gan vīrieši,gan sievietes)visvairāk pārmtumi,nez kāpēc, tiek sievietei...bet vīrietis savukārt var mierīgi art tālāk,bez lieka vezuma un te filosofēt....

Baravika  Tā ir tikai teorija,praksē domāju,ka tas nestrādātu..
P.s.ja tas būtu pēc likuma vīrieši vairs tik vieglprātīgi nedalītu savu sēklu...

Baravika  ...cik gan skumji,ka mēs tik slikti domājam viens par otra dzimumu...laikam nejauka pieredze gan no vienas gan otras puses...tātad1 -1.neizšķirts

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu