Liela mīkla

Iepazīšanās portālā ir biezā slānī sievietes ar maziem bērniem. Es domāju, kāds tad ir tas nepārvaramais iemesls, lai apprecētos ar vīrieti, gribētu no viņa bērnus, bet pēc tam sadusmotos uz viņu tik ļoti, ka vairs negribētu viņu redzēt?

burleska  Ja bērni pēc likuma pēc šķiršanās paliktu pie tēviem, sievietes neprecētos.

Forsaakais  Tāda ir viņu daba - vienmēr meklēt labāku. Vēl vairāk šobrīd vide ir maksimāli labvēlīga. Šķirties ir vieglāk par vieglu. Pilni portāli ar labākiem vīriešiem par to kretīnu un neveiksminieku, kurš neattaisnoja viņas gaidas un cerības. Tāpēc pilns tinderis un portāli ar šķirtenēm ar bērniem. Viņas tikai pēc laika atjēdzas, ka viss nav tik vienkārši kā sākumā likās. Nevar ar svešu cilvēku tā uz sitiena saostīties, uzticēties un atrast kopīgus punktus, pat, ja sākotnēji foto labs un vēstules adekvātas. Pajautā par randiņu pieredzi viņām. Cik ir vilšanos un cik paliek mazāk motivācijas doties uz to nākamreiz un vilties atkal. Galu galā paliek PA sadaļa:) Masu kultūras un emancipācijas ietekmē sievietes ir izdomājušas, ka viss ir daudz vienkāršāk nekā ir patiesībā. Viņas pat tic tādām glupībām, ka bērns "īstam vīrietim" ( lasi - alnim, kurš jau lēnām izmirst kā suga), nav šķērslis. Ir. Un būs. Normāls vīrietis svešos bērnos neinvestēs. Bet māna tak sevi tās sievietes. Re, kur Katrīnei tā, kura Sauliete pilots patrāpījies. Nu, uz kādu laiku, kamēr viņas izkārtne ir gana laba un, kamēr vēl nav atjēdzies, ko dara, tikmēr būs, bet laiks rādīs. Ne visas viņas vizuāli ir šajā tirgū vairs ņemamas. Parasti ap 40 ar vēderiem, nogurušas no dzīves, nekoptas utt. Tādām pat virsū skatīties negribas. Tur nav ko meklēt. Tikai problēmas.

Kaskaade  Nu ir diezgan paglupi un infantili mērīt vēlmi pēc labākas dzīves vīriešos un sievietēs. Pēc 30smit lielākā daļa gan sieviešu, gan vīriešu jau ir apbērnojušies. Vienīgā atšķirība- bērni paliek ar mātēm, jo tēvi labākajā gadījumā no bērniem atpirkušies ar naudu, proti, alimentiem. Vēl paglupāk vīriešus, kuri gatavi audzināt spermotozauru bērnus saukt par aļņiem. Normāls vecis nekad sava bērna audzināšanu neatļaus veikt citam vīrietim, bet pats piedalīsies sava bērna audzināšanā un mierīgi sadzīvos ar bērna mātes citu vīrieti.
Krč, atšķirību jūtat, ja? Bezatbildīgie kapeik*isēji uzštepselēs bērnu, aizmirsīs par to un apsaukās citus vīriešus par aļņiem, jo iedomājušies ka visi ir lohi, tikai viņi vieni ir akujenna gudri. Krč, kukaiņi, pat ne dzīvnieki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu