Trauksmes cēlēji..

Vai tas domāts stukačošanai,vai tiem,kuri nespēj runāt skaidru valodu.?
Lielākie varoņi-parasti ir aizmuguriski. Klātienē-slabo....tad nu tagad radita oficiāla pieeja...🤔 ?

janisb  Beidz zagt, tad neviens tevi nestučīs :D

marija19561956  Es noteikti nebutu to miljonaru kompanija, neciesu sudzmanus. Ja man kads uzkapj uz papeziem,tad attiecigi sanem vardiski preti.Saja pandemijas laika tomer drosibas noteikumi ir jaievero,ja ne citu,tad vismaz savai drosibai lai pacensas.

coldlands  Ja man neļautu gulēt es ar stučītu☝

biznesmenis  Es zinu tikai to,ka nezinu neko(Sokrāts)😊

JurisK  Piem. tādā pilsoniskā sabiedrībā kā Dānijā stučī uz vella parauša!u. Un tā nav stučīšana - sabaiedrība piedalās likuma un kartības uzturēšanā, ziņojot policijai. Lai gan - stalinlaikos darija to pašu, bet tas tagad skaitās slikti.

Epifanija  Nu, to jauniešu ballīšu rīkotāju kaimiņiem ir jābūt ar stipriem nerviem, citādi vari arī kļūt par stučītāju😄

dzilums  stučīšana un ziņošana par likumpārkāpumiem nav viens un tas pats. Vācijā vai Šveicē to labi saprot un rezultātā dzīvo kārtībā un drošībā. Latvijā vēl liela daļa nav tikusi vaļā no Padomiskā debīlisma un atšķirību nemana...

tracer  Paskatiet veesturi.kad latvieshus uz siibiriju izsuutiija.daudzus loti daudzus nostuciija pashi latvieshi..kaa tauta mees esam nenoviidiigi skopi.gljeevi..kaa anekdotee kad ellee kur katlaa vaariijaas greecinieki.latvieshu katlus nesargaaja..jo ja kads gribeetu izliist no katla paareejie latvieshi ieviljtu atpakalj.

edding  07:47
arī ja neonanīmi. Manā uztverē stukačs bija, ir un būs tikai stukačs. Viņus neieredz pat tie, kam viņi stučī. Vienīgi, ja kādam apdraudēta dzīvība, tikai tad nevajag stučīt, bet saņemties drosmi un iet konkrēti glābt.

Kaskaade  Nu jūs visi ar galvām slimi esat, ir grūtības saprast atšķirību starp trauksmes celšanu, oficiālu iesniegumu policijai un vēstījumu masu mēdijiem????
Nu zeme, tālāk vairs nav kur. Un tad bola acis, ka visa valsts un dzīve čerez žopu.

DanaL  Kuru no punktiem tu esi pārkāpusi, ja tā uztraucies?

Es reiz redzēju, kā mežā izmet atkritumu maisu. Pašai bija bail iet klāt un aizrādīt. Bet līdz šim brīdim kožu sev pirkstos, ka neizsaucu policiju.

Kaskaade  Tā tak nav trauksmes celšana, bet ziņojums policijai.
Ir tak atšķirība starp kanālu un kanalizāciju, ne?

Chris1986  Nē, nu, kā Felde teiks - tā arī būs! Īpaši, ja viņa vēl piesitīs kreiso kāju pie zemes!! :D Ak, sievietes, sievietes, dzīve bez jums, tā teikt .. :D

DanaL  Nē, nu labi, Kaskāde, izskaidro man, tējkannai, ar ko atšķiras stučīšana no ziņojuma policijai. Kam tie stučītāji ziņo - Trampam vai? Un kam vispār var anonīmi pastučīties? Esmu pilnīgs analfabēts šajā jomā.

Chris1986  DanaL, nu, mēs inteliģentie cilvēki sakām - _ziņot policijai_, bet vecie pērdeļi (-lienes) ar nepabeigtu pamatskolu, kas katrā vārdā apsaukājas un kam visās pagultēs vēl čekisti rēgojas, saka čista latviski - "stučīt"

AivarsN  Šodien jau vispirms jānoskaidro, vai pašam sūdzētājam nebūs lielākas nepatikšanas, kā tam, par kuru sūdzējies. Tagad taisnība ir tiem, kuriem vairāk naudas un augstāks ieņemamais amats. Bet vislielākajiem zagļiem vispār ir imunitāte.
Ja par jauniešiem. Bet ko tad viņiem tagad darīt? Kā pensionāriem sēdēt mājās un skatīties seriālus? Padomju laikā pat laukos katru sestdienu klubā bija diskotēkas, vai kādi citi pasākumi. Interešu klubi sporta sekcijas. Tagad viss slēgts, ja pirms tam jau nebija likvidēts vispār. Laukos arī tagad jaunieši var mierīgi tusēties, nevienam netraucējot. Ja grib mieru un kapa klusumu, tad nav ko dzīvot pilsētā. Un vispār, jaunieši nav no citām planētām ieradušies. Ja speciāli tiek sludināta izvirtība un degradācija, bet ne skola, ne vecāki ar jauniešiem nesadarbojas, tad ko brīnīties ja tāds rezultāts?

coldlands  Nē nu paldies chris, šitā apsaukāties.🤧

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu