Trauksmes cēlēji..

Vai tas domāts stukačošanai,vai tiem,kuri nespēj runāt skaidru valodu.?
Lielākie varoņi-parasti ir aizmuguriski. Klātienē-slabo....tad nu tagad radita oficiāla pieeja...🤔 ?

Kaskaade  Nu, 1kart, ko kurš uzskata par stučīšanu. Kādam pendzim riebj kaimiņu bērni un viņš ar bisi tos apšauj, citam riebj debīli milenāļi, kuri augām naktīm klausās mūziku 500 decibelos un adatas pa visām kāpnēm izmētājuši.
Trauksmes celšana ir par tautasaimniecības izlaupīšanu tā sacīt, kad tiešais notikumos iesaistītais ziņo par to- piemēram iestades grāmatvede, iepirkumu speciālists vai sekretāre. Un lai domākla zobens nelidotu ziņotājam tieši uz galvas, likums viņu aizsargā ar slepenību. Piemēram par vakcīnu naudu kads sev baltezerā namiņu grasās pirkt vai uztaisa fiktīvas darbavietas ar ūberalgām.
Savukart, sadzīviskās nejēdzības ziņo policijai, konkreti puķu veikaliņš uttt. Tie, kuri grib šovu, ziņo masu mēdijiem.
Vai gana skaidri?

Kaskaade  trauksmes cēlējs — fiziskā persona, kura sniedz informāciju par iespējamu pārkāpumu, kas var kaitēt sabiedrības interesēm, ja persona šo informāciju uzskata par patiesu un tā gūta, veicot darba pienākumus vai dibinot tiesiskās attiecības, kas saistītas ar darba pienākumu veikšanu.

zolidais22  Slikti jau tas skan, stučīšana, atmiņā izvešana uz Sibīriju, čeka... bet kad pirmo reizi aizdomājos, ko es būtu darījis tā norvēģa vietā, kas sacēla trauksmi par mūsu Air Baltic pilotiem, kas visu nakti dzēŗa viensnīcas krogā kopā ar stjuartēm un no rīta taisījās vest lidmašīnu uz Rīgu ??? Tad tās vērtības mainās ...

DanaL  Par koomentāru 15:42.

Latvietis R Anglijā, piedzēries būdams, līdz asinīm piekāva sievu S bērna acu priekšā. Sieva tā kliedza, ka skanēja visa apkārtne. 70-gadīgā kaimiņiene angliete E izsauca policija, tā atbrauca, savāca R, bet tā kā sieva neuzrakstīja iesniegumu, uz visiem laikiem izraidīja R no valsts.
Pēc pāris gadiem runāju ar to piekauto sievieti. Viņa teica, ka, ja kaimiņiene nebūtu izsaukusi policiju, viņas varbūt vairs nebūtu. Savukārt, ja R nebūtu izraidīts no valsts, iespējams nebūtu vairs arī kaimiņienes, jo viņš joprojām draud abām pārgriezt rīkles.

70-gadīgajai dāmai noteikti nebija drosmes aizrādīt konkrētajam prātu pārdzērušajam trakotājam. Jā, viņa bija gļēva, bet saglāba tai sievietei vismaz veselību. S bija pietiekoši gļēva,lai vēstos pret varmāku, un ja valsts neaizsargātu E, viņu, iespējams, nogalinātu.

Tāds stukačošanas/nestukačošanas rezultāts.

Es nezinu, kas vakar tika apspriests medijos, bet jautājums nemaz nav tik viennozīmīgs. Noskatīties cūcībās un klusēt kā partizānim vai pašam līst lapseņu midzenī arī ne vienmēr ir varonība. Dažreiz tā stučīšana var izglābt veselību vai dzīvību vai aiztaupīt nodokļu maksātāju naudu.

coldlands  Es reiz diskutēju par šo tēmu ar pazinu no Latvijas, kas man centās iestāstīt, ka zviedri ir baigie stukacji jo esot nostučījuši bāleliņus, kas darbā ieradās pēc nakts uzdzīves, nespējīgi normāli pastrādāt.

Kaskaade  Ntak ikviens normāls cilvis nostučīs, ja trolejbusa vai fūres vadītājs izdomās pālī pastrādāt vai uz drūmajiem athodņakiem. Es bi negribētu, lai mani operē ķirurgs pēc nakts uzdzīves vai iet garām mājai, kur fasādes celtnieks spaini ar krāsu noturēt nevar

Labrador  Stiepjams jeedziens. Cilveeks var tikt savu pazinju vai koleeggju nostuchiits par to , ka kritizeejis uznjeemuma vadiibu. Un stuchiitaaji uzskatiis , ka veikushi krietnu darbu. Bet shie zinjotaaji nekad nezinjos par priekshnieciibas paarkaapumiem vai noziegumiem. Piemeeram , ja tiek realizeeti bojaati paartikas produkti , pastaav dubultaa graamatvediiba.

Piparkuka  Stukači un nodevēji!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu