Kas vīrietim ir mīlestība?

Spriežot pēc man piesūtītajām vēstulēm, vairums te meklē tikai seksu. Faktiski neredzu tēmas, kur vīrieši runātu par mīlestību. Kas viņam/-ņiem ir mīlestība? Bez kotletēm, kas iet caur vēderu. Vai pasaulē vēl eksistē arī romantika? Tas skaistais, kas saistās ar jūtām?

Konfekte  Vīriešiem patīk kad sieviete smaida, bet kāpēc tik ātri apnīk, meklē nākamo, bet beigās atgriežas pie pirmās, tomēr drošāk?

Chris1986  Te var skaidri redzēt, cik aplami ir sieviešu priekšstati par vīriešiem - pilnīgi visu pašas izdomājušas un vēl dusmojas, ka dzīvē nenotiek, kā izfantazējušas :D

aklaiks_  Re, cik labi viena sieviete uzrakstījusi, tas nav mans teksts, bet domas ....ļoti līdzīgas:
Kad esam ilgi domājuši un tālu gājuši,pienāk tāds brīdis,kad vairs negribas meklēt...ne jaunus draugus,ne piedzīvojumus,ne cilvēkus savai dzīvei...negribas neko.Un tā nav ne...pārsātinātība,ne vecums,tā drīzāk ir tā...neredzamā robeža,kura uz visiem laikiem sadala mūsu dzīvi uz...PIRMS un PĒC.Un nav pat svarīgi,kas tam kalpoja par iemeslu vai kas kļuva par šo...neatgriešanās punktu,lai nekad vairs neatgrieztos pie...kādreizējām vēlmēm un neizsapņotajiem sapņiem,jo tas vairs nav svarīgi.Reizēm,tie ir...notikumi,bet reizēm...cilvēki,kuri tiktāl iztukšo mūsu dvēseli,ka tu saproti...vairs negribas kā agrāk un vairs nevari...kā agrāk.Kāds grib atrast sevi...agrāko,bet kāds grib atrast jēgu...sevī agrākajā.Bet vēl kāds vēlas tikai...klusumu,mieru un vienatni.Varbūt šī atelpa un klusums palīdzēs visu sakārtot un salikt pa plauktiņiem...gan domas,gan jūtas un virzīties tālāk.Bet varbūt...katram savs ceļš!!!❤

tracer  Zoologiju maaciijaaties?miilestiiba..kaapeec miilestiiba ir starp dzimumiem?kaapeec es nevaru miileet kolju kaiminju?taapeec ka kolja mani nesaista sex zinjaa..viss skaidrs?un veel buus stulbj jautaajumi par to kaapeec viirieshi mil sievietes?

Kaskaade  17:42. Un kā gluži ir? Kopš kuriem laikiem silts patiess vards īstajā laikā zaudējis varu? Kad trausls maigs pieskāriens nav licis uzvārīties asinīm? Kad maigā skatienā nav bijusi vēlmes iegrimt un palikt tur uz mūžiem? Un tur nav nekada sakara romantikai, tikai cilvēka sirds un dveseles mērogam. Lielākā daļa vīriešu neko daudz no minētā nav saņēmuši, viņiem tas ir svešs un bīstams. Tādēļ jau tā pieradināšana ir būtiska, lēnām, sadzīgi un ar mīlestību. Būsim atklāti, ne tādi vien bezkaunīgi suņi vai plēsoņas ir savaldīti 😜

JurisK  Sievietēm to grūti saprast. Ne jau sievietes sacer mīlas romances un tās izpilda. Vīrietis - gars, sieviete - miesa. Garam gribas lidojuma, bez tā nosalst un nolīst zemē kā lietus.

kvarts  To, kas vīrietim ir mīlestība, sieviete parasti skatās caur savu prizmu, tas ir cik daudz vīrietis atbilst viņas prasībām un cik daudz viņas "gribu" ir gatavs izpildīt. Skatocies caur vīrieša prizmu, vīrietis mīt to, kas viņam ir svarīgs, un kā likums sieviete nevienam nav pirmajā vietā. Te nevajag likt vienlīdzības zīmi starp seksu un sievieti. Sieviete ir tikai instruments ar kuru var dabūt seksu, kotleti un tīras apenes, varbūt tās ir lietas ko vīrietis mīl vairāk par sievieti. Kāds varbūt to negrib redzēt, kāds varbūt to atzīt, bet visu laiku notiek kompromisu cīņa...

rokons  Mīlestība ir notikums, kas attīstās no mazā uz lielo. Un tam procesam ir svarīgi tikt balstītam un to, vai ir patīkami raudzīties vienam uz otru, un vai ir interesanti abiem raudzīties vienā virzienā.
No rīta, pusdienlaikā, vakarā un reizēm arī naktī :)

MrAction  Sieveietes iedalas trijas kategorijas. Draugs, vienas nakts, ilgstoshas attiecibas.

Pilskungs  Cien. autore, lai mazinātu tavas ciešanas, varu paziņot, ka es seksu ar tevi negribu nemaz !

DanaL  Jāsaprot, ka vīrietis savā būtībā ir prastāks un tiešāks par mums, sievietēm Un, lai cik ilgi un skaisti viņš nerunātu riņķī un apkārt, viņa galvenai mērķis tik un tā ir sekss un kotletes (dažreiz). Šajā portālā vīrieši jau ir noguruši 101.reizi uzsākt romantisku flirtu, kas visticamāk beigsies bez rezultāta, tāpēc bliež pa tiešo, tipa, a mož šoreiz paspīd ...

Spodris  Kam tā mākoņu stumdīšana, nolaidies uz zemes un pieņem to kas ir, ja vispār ir

aija_69  Simpātiskas domas pauž kungi labākajos gados:
(c) 19.35. ne jau sievietes sacer mīlas romances...
(c) 20.11. notikums, kas attīstās no mazā uz lielo. Un tam procesam ir svarīgi tikt balstītam (no abām pusēm)
(c) 19.41 kā likums sieviete (vīrietis) nevienam nav pirmajā vietā. ..bet visu laiku notiek kompromisu cīņa..

Kvarta teiktais ir mans (sievietes pusmūžā) favorītieraksts par mīlestību. Protams, tas laika sprīdis dzīvē, kad sieviete vīrietim un vīrietis sievietei ir pirmajā vietā, ir tas skaistākais. Taču arī kompromisu un savstarpējā izdevīguma periodam nav ne vainas. Es to nesauktu par cīņu,- tā ir rotaļa, ķircināšanās, dzirksteļu uzpūšana. Pusmūžā par vīrieša mīlestību runā darbi.

Mikko  Un pats smueklígãkais ir kas par šito visu te Cepãs? 😏 😂
Spogulí sen esat ieskatijušãs? 😏

dabasmiilis  Par romantiku ir jāaizmirst , es to jums saku kā zvērināts romantiķis! Romantiķi var saprast tikai romantiķis, bet dāmas pārāk pucē savu ārieni un romantiku paslauka zem tepiķīša, tāda pāķa domāšana ,ka tur aiz sētas vai aiz veikala plaukta dzīve ir zaļāka vai skaistāka.

Pieņemu ,ka caur kilogramiem uzklātās kosmētikas ir ļoti grūti saskatīt to patieso dzīves skaistumu ,kas mums visapkārt. Cepamies par radziņiem ,nadziņiem, frizieriem , veikaliem, bet īstā manta ir katrā pašā jau no bērnības ielikta!
Vienīgi nauda un modes žurnāli , un apkārt klejojošā kapitālistu propaganda cilvēku pataisījusi par atejas podu, kuru lieto visi ,kas vien vēlas!

Ļoti maz īstas romantiķes esmu sastapis dzīvē, pārsvarā dominē aukstas aprēķinātājas, pārspīlēta skaistuma fanes un viltus ideoloģiju piekritējas.

Atkāpītei - cik daudzi ir pamanījuši ,ka Latvijā beidzot ir ziema, viss skaists ,balts , pat skaistie zemie cipariņi termometrā - Salatēvs kož degunā, bērni ar ragaviņām un tā bezgalīgi varētu turpināt!??? Mēs esam bagāti ,mums pieder tik daudz - tikai jāprot uztvert un novērtēt.

Ps. Romantiķis - reālais! ;)

aija_69  (c) 22.24. Attēlam spogulī un mīlestībai pēc būtības neesmu novērojusi sakarību. Varbūt tīņa gados uz kādu brīdi nelaimīgi iemīlamies skolas skaistuļos. Taču diez vai tas atstāj paliekošus nospiedumus.
Īpašs stāsts ir par vīrieša (sievietes) mīlestību dzīves grūtajos brīžos. Kad otrs cilvēks savas fiziskās nevarības dēļ ir tavas dzīves un ikdienas pirmajā vietā. Man zināmajos pāros jūtas un mīlestība tur noteikti ir, bet cena ir nesamērīgi augsta.

raina1970  Droši vien ir diezgan amizanti, kad madāmas cenšas aprakstīt- kas ir mīlestība no kungu viedokļa... Pamēgināšu izteikt savu versiju... Par mīlestību neviens vīrietis nerunās uzreiz un ar svešu sievieti...lai tiktu līdz tai- ir jānoiet gana gars ceļš.. No saskatīšanās, intereses, simpātijām, iekāres, līdz tam brīdim, kad ir doma, ka viss minētais ir okay...un tam vēl klāt-- cieņa, sapratne( šī vārda labākajā nozīmē), atbalsts , siltums un pieņemšana. Romantika arī nav uz pasūtījumu un pēc šablona- puķu bunte un serenāde zem daudzdzīvokļu mājas logiem.. tur to izpausmju ir tik daudz - kas nu kuram ir pieņemami un patīkami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu