Kas vīrietim ir mīlestība?

Spriežot pēc man piesūtītajām vēstulēm, vairums te meklē tikai seksu. Faktiski neredzu tēmas, kur vīrieši runātu par mīlestību. Kas viņam/-ņiem ir mīlestība? Bez kotletēm, kas iet caur vēderu. Vai pasaulē vēl eksistē arī romantika? Tas skaistais, kas saistās ar jūtām?

av2  Protams, ka eksistee romantika. Punkts.

dabasmiilis  Par mīlestību skaļi nerunā, citādi kāds var noskaust tavu laimi!

Labrador  Piekriitu dabasmiilis viedoklim. Tas , ko redzu attieciibaas , ir tirgus. Sievietes nemitiigi un ilgstoshi censhas sevi notirgot peec iespeejas izdeviigaak , bet uzstaadiijumiem un cenai paaraak maz atbilstoshu pirceeju. Apmeeram , kaa Rumbulas autoplachi - praktiski visi auto ar sleeptaam probleemaam , sagroziitiem odomotriem par neadekvaatu cenu. Tas atsit jebkuru veeleeshanos iepaziities un veidot attieciibas.

Felde  Piekritu dabasmiilis viedoklim. :) -es par to romantiku! Piekriitu ik vaardam!
Un par miilestiibu, nerunaa skali-galvenais,lai cilveeks kuru miili-to sajut,dzird,redz un bauda! Un,ja tas ir abpuseeji-neviens skauggis nespees noskaust!
Un jaaaaa-ziema mums ir fantastiska! Baudiet to gaisu,sala spirgtumu,un briivo laiku,ko daudziem ssobrid dod situaacija,kada esam iestigussi! Parcik esmu nelabojama optimiste un romantikke.... neredzu iemeslu cepties par dziivi! Galvenais,lai veseliiba un miers par tuviniekiem.

raina1970  Ievinjata-- nerunās uzreiz un ar svešu sievieti...jo tā ir ļoti personīga un sensitīva tēma( pat paliekot totali anonīmam), nu neatklās savas personīgākās domas un sajūtas kā uz palātes.Runās tad , kad pats būs gatavs konkrētai sievietei atklāt šo savu personības daļu.Un līdz tam ir jāpaiet laikam- iepazīstot, izprotot vienam otru. Pie tam- vai pārliecinošs būs kungs, kurš pirmajā vēstulē sāks runāt par lielām, paliekošām , siltām jūtām, --- ja pat pazīstami dzīvē neesat?Domāju, ka nē.

Mikko  Nu re! Kãda romantika, kãdas mulkíbas!
Kurai tas interesé?
Tikai un vienigi - A ko es no tã iegúšu.... 😌

VendijaS  Viss sākas ar seksu. Katrs no mums te sēž un klabina taustiņus, jo ir radies vecāku seksa rezultātā. Nedomāju, ka tas atkarīgs no dzimuma, drīzāk no cilvēka tipa: cilvēks, kas ir praktisks meklē baudu, cilvēks, kas ir ideālists - jūtas. Gan meklē, gan piedāvā otram.
Seksa piedāvājumi no vīriešiem jāuztver kā komplimenti - tātad labi izskaties..ir gatavs Tevi savaldzināt un sniegt baudu.

burleska  Nomierinies, mikko, romantika arī ir valūta :) Patiesi romantiskam vīrietim daudz kas tiek piedots... Arī naudas trūkums :)))

Epifanija  Tas pats kas zīdainim - paēdis, siltumā, tīras bikses!😁😈

burleska  Aha, epifanij, un pie krūts :D

kjirsis_X  protams ka eksistē gan mīlestība gan romantika,sapņi un sajūtu nianses. Bet īsti negribas šo vārdu vest uz uz PA inkvizitoru padomi, klišeju būrī iebāzt un ar kotletēm nomētāt :D

Spriditis1975  Iešu Puškina dzeju studēt. Tūlīt man sapratīsi kas ir īsta mīlestība :D

Mikko  Eu princeses! 😏
Kur ir tã siltã kúts, krúts un izgludinãtã bikse?
Labprãt pazavértos! 🤣

burleska  Tīras bikses, mikko, tīras. Kurš gan mūslaikos kaut ko gludina :D

Torte  lūk, gludeklis, burleska. Izgludina pārvalku, palagu 3 minūtēs. saki, lai vīrs nopērk))

Torte  https://german.alibaba.com/product-detail/ce-industrial-automatic-bed-sheets-clothes-ironing-machine
-with-factory-price-flatwork-ironer-60613540732.html

AivarsN  Jo vairāk cilvēks kļūdījies, jo piesardzīgāks kļūst. Vai sievietēm tas savādāk kā vīriešiem? Varbūt vīrieši sieviešu nodevību pārdzīvo pat smagāk un brūces dzīst lēnāk? Tāpēc jau šeit neviens tā uzreiz neuzticās un ar romantiku tūlīt neuzbāžās. Par to auto plača attieksmi arī taisnība. Un tas atbiedē jau pašā sākumā. Nevar iemīlēties tirgojoties.

Dvina  personīgi man nevelk uz romantiku, ja esmu plāns B. vai ilgus gadus pašai nezinot par tādu uzskatīta.
šādi keksi ir mana rotaļlieta.
bet godīgiem pilsoņiem nepiestādīšu rēķinu par razbainieku aktivitātēm. tā ir otra lielākā ķļūda aiz kāda turēšanas rezervē, ko attiecībās pieļauj cilvēki-mest visu pretējo dzimumu pār vienu kārti balstoties uz pagātnes traumām. Pat dvīņi (divolu) atšķirās, kur nu vēl random Maijas no Paijām.

Mikko  Biksas tíras un Tavas Burleska? 😏
Pilnas at iedomãtu romantiku? 🙄

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu