Dziives stils.

Cik stiliigi ir buut nelietim?

JurisK  DXaudz stilīgāk, labrador, nekā visu laiku čīkstēt par pasaules nekārtībām un sieviešu mantkārību!

Mikko  Kã ta 🤣
Te jau tã viena samazgu liešana!

Indra  Kuram kauliņus skalojam šon? Bet galvenais - kad autoraam pēdējo reizi bija sekss?

av2  Konkreetaak nevaretu, kaadaa zinnaa "buut nelietim"?

Marita  Gribētu uzzināt, kurš šeit reāli sevi uzskata par nelieti.

AivarsN  Atkal jau jāatkārtojas, ka visi neesam vienādi. Parazīti, kuriem ir bloķēta sirdsapziņa un kauna sajūta, kā robotiem, par katru jaunu pastrādātu nelietību, jutīsies lepni un stilīgi. Turpretī cilvēki, mūža gaitā tikai izkopj savas cilvēciskās īpašības, tādā veidā garīgi augot un arvien retāk pieļaujot kļūdas.

Kaskaade  Nu es piem uzskatu par neliešiem visus, kuri nemaksā nodokļus, bet bauda visus valsts dotos labumus, tajā skaitā brauc pa asfaltēties ceļiem, apgaismotām ielām, saņem pensijas un pabalstus.
Takatā, uzskats, kas ir nelietība ir visai plašs.

AivarsN  Ne man te kas asfaltēts, ne apgaismots. Ceļu labi ja divreiz gadā kaut kā noskrāpē. Nekādus pabalstus neesmu saņēmis un uz pensiju arī sevišķi neceru. Neviena okupācijas vara vēl nav iedrošinājusies tiešā un netiešā nodokļu veidā atņemt iedzīvotājiem līdz pat 80% darba augļus, lai paši dzīvotu kā leiputrijā un vēl iekārtotu siltās vietās darba imitēšanai un režīma atbalstam, visus savus draugus un radiniekus. Pasaulē varu sagrābuši noziedznieki un vēl liek justies vainīgiem aplaupītajiem cilvēkiem, kā jau pēc visiem kristīgās reliģijas standartiem.

kvarts  Stilīgi ir būt tādam, kā pats vēlies būt, uzspļaujot citu viedoklim...

Torte  Aivar, Tev nekad nav tā bijis, ka spējas traucē izmantot iespējas? ) Man ir. Un šādas tādas emocijas a la -rauj to visu kociņš
Tāpēc jau bābas biznesā neder, ka domā ne ar galvu, bet citu vietu. Uz antipātiju pamata var ozolkoku utilizēt malkā.

Kaskaade  Arī slimnīcā ne reizi neesi bijis, un tas neasfaltetais ceļš ir līdz pat veikalam? Kur tad tu brauc ar to smalko rolleri? Par ceļiem būtu noticējusi, ja kvadraciklu būtu nopircis, tā ka viss tas klaji meli, divkosība un dubultmorāle. Tu šai valstij neesi samaksājis ne centa, bet izmanto visu, ko būvējuši pārējie. Vai tā nav nelietība?

Mikko  Labãk pastãstiet kur šodien bijãt!
Jã un kad Jums bija sekss!
Sekss Pa neskaitãs! 😌

Dvina  Kājāmgājējem pa lielam vienalga/ pierasts pie ierakumiem, bet auto īpašnieki nopogā pieklājīgas summas par ceļiem. Nodokļu maksāšanu jau arī reti kurš apiet.

Dvina  Sāc domāt, stulbeni, ar lielo galviņu, ja tā nav atdauzīta

coldlands  Mikko idinj, un kur tu šodien biji?

Dvina  Tā noteikti neskaitās nelietība, banot manu IP un profilus pieredzes apmaiņā retākais reizi nedēļā paralēli pārpludinot pastkasti ar mīļām muļķībām un attiecīgām ilustrācijām
uz ko ceram, ko a? :)

Mikko  Colandin Swedene galvinu saspiedi? 😏
Droši vien stipri!

Piparkuka  PILNĪGI NEstilīgi! Tagad ir jābūt patiesam, labam un "gaišajam spēkam". Viss, tie laiki ir pagājuši... Tagad ir dabas, patiesuma, dvēseles un labestības laikmets iesācies.

Mikko  Noteikti!
Patieso feiku laiks.... 😌

AivarsN  Kaskāde, ja vēl nezināji, slimnīcas jau sen vairs nav bez maksas. Pat maizes kukulīti nevar nopirkt nemaksājot PVN. Kur vēl NĪN, OIK, citas krāpšanas shēmas un slēptie nodokļi. Godīgam strādniekam 80% ienākumu pievāc okupācijas vara. Nekvalitatīvais ceļu remonts reģionos ir tikai naudas atmazgāšanai. Asfalts pēc trim gadiem jau jālej par jaunu un atkal šeftmaņi var zagt uz nebēdu. Sejas maskas, vakcīnas dod iespēju nozagt miljonus, dzenot tautu neatmaksājamā parādu jūgā. Cietuma nāras viņiem, ne nodokļus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu