Dziives stils.

Cik stiliigi ir buut nelietim?

Kaskaade  Nelietis vnm atrod sev attaisnojumu. Tāpēc jau ar nelietis

AivarsN  Ļoti precīzi pateici par mūsu valsts izzadzējiem!

dzilums  nelietība nav nekas stilīgs. Bet cinisms, paviršība un egoisms šobrīd ir modē.

Mikko  A par ko ne?
Katra savus riekstus velk pie sevis...

Kaskaade  Aivar, tas esi tu! Veikli iekārtojies uz citu rēķina.

AivarsN  Kaskāde, cik miljonus es valstij esmu nozadzis? Ja nemaksātu varas mafijai par jumtu, es jau sen būtu bezpajumtnieks. Nevienu preci, ne pakalpojumu neesmu iegādājies nemaksājot nodokļus. Ne algu, ne pabalstu nekad neesmu saņēmis no valsts budžeta. Slimības lapu man vienīgo reizi apmaksāja 1984.gadā. Tad kāda hrena pēc man no katra sīkuma ko pārdodu savai iztikai, vēl vajadzētu dalīties ar mafiju? Vai pati saņem algu no valsts budžeta un tāpēc baidies ka nepietiks? Man pirmajā vietā ir savi bērni, bet svešas tantes uzturēt, nekādi neietilpst manos pienākumos.
Paprasi tiem, kuri katru gadu izshēmo, vai vienkārši piesavinās pusi no visa valsts budžeta, cik miljonus caur ofšoriem pārskaitījuši un greznus privātīpašumus ārzemēs iegādājušies!

Felde  ....man pirmajaa vietaa savi beerni..... no ssis vietas,luudzu,leenaak... Esi liekeedis,dziivo uz citu reekkina,izmanto sabiedriibas labumus,un veel lielies-cik gaadiigs teevs?
-cik maksaaji par bernu skolossanu?-vai vinni tev privetskolaas? tiessam domaa,ka darzinss maksaa tikai pusdiennaudu? lidz 18gadiem zobaarstnieciiba par briivu... A dekretu naudas pie berna dzimssanas??? Pats rakstiji,ka biji slimniicaa,un nebija kas suni pieskata.... tas nebija 84gadaa! Tu mediciinaa maksaa lidzmaksaajumu,ne pilnu summu! cik saviem beerniem pasakas izlasijis??? beernus esi izgliitojis par saviem liidzeklliem!? cik esi seedejis pie slimi beernu gultaam? Tu tikai taisiji....un pameti.... Ai,sory-tevi pameta....un beernus paarveda uz drossakam vietaam..... Cik alimentus esi maksaajis??? Pat dziivesvietu esi sadziivojis no sencciem... Ko esi pats darijis-iznnemot bernu taisiissanu,pamessanu,muldeesanu????

Bilde  Žēl, ka tajā tālajā 2005. tieši jūs abi satikāties. Ne katra būtu lambordžīni izmantojusi bezceļu rallijam.

Izabella  Citām dāmām šon vien atliek izdabūt labāko no esošā>>>Par kinderiem gan vecvect´vs var aizmirst, ā, ja nu kāda profesionāle piesakās. Otrā sieva, piemēram.

Mikko  Atliek vien palasít un pasmieties pãr,, ğimenes " strídiem... 🤣

AivarsN  Felde, kas tavuprāt skaitās dzīvot uz citu rēķina? Es nevienam neko neesmu parādā. Un arī tagad iztieku no tā ko pats nopelnu. Trīs bērni man vēl tagad skolojās. Iemācu viņiem visu, ko zinu pats. Kāda velna pēc man vēl būtu jādalās ienākumos ar noziedzīgo grupējumu, kurš mērķtiecīgi turpina iznīcināt valsts ekonomiku, iedzenot neatmaksājamu parādu jūgā. Pēc Sorosa pasūtījuma iznīcināja izglītības sistēmu, kā rezultātā mums vairs labu speciālistu nav, ja vien profesiju neapgūst patstāvīgi, ārpus skolas. Privātās skolas? Nesmīdini. Tas pats iPhone variants.
Slimnīca nav luksus viesnīca, par katru izmeklējumu jāmaksā atsevišķi. Tas valsts finansējums ir naudas atmazgāšanai, ko ierēdņiem nozagt. Slimnīcai un pacientiem no tā nekas neatlec, maksā pēc pilnas programmas. Šajā noziedzīgajā sistēmā nekas nav bez maksas. Par visu nākas vairākas reizes pārmaksāt, lai uzturētu zaglīgo valdību ar ierēdņu armiju un žīdu augļotājus, kuri iedzinuši parādu verdzībā gandrīz visas pasaules valstis.

Felde  Tikai aprobezzots cilveks neredz taalak par degungalu! Tu taccu nedzirdi ko tev saka....mal tik savu!
Paarmaksaataajs! :) :)
tiem,kas maacaas-ko tu vari iemaaciit?-sazveerestiibas teorijas??? naida kultiveessanu? ko tu speej iedot saviem beerniem? un cik maksaa par vinnu skolossanu? par vinnu zobarstnieciibu? un visu parejo-ko ssobrid par tevis sarazzotajiem pecnaceejiem-maksaa tie,kas straadaa ssai valstii! Ko vare te muldeet par parazitiem.... pats esi tiessi taads!
Jaa,notiek naudas atmazgaassana,un nelietiibas,bet tu esi tikpat nelietiigs! Par tavaam sexa sekaam maksaa sabiedriiba,nejau tie,kuri mazgaa to naudu! Jefinn,attopies vienreiz!
To mazgaataaju ir kaadi procenti,bet taadi kaa tu,dziivo uz citu reekkina! un nestaasti,ka taa nav!

Kaskaade  Kā ta tu nopelni? Tecini kandžu un pārdod to? Tāds demagogs jau neies pie kāda strādāt, jo ne tam viņu māte dzemdējusi.

Kaskaade  Laukos bez darba dzīvību var izvilkt tikai invalīdi un pensionāri. Visticamāk mums zināmais kadrs ir izdullinājis grupu un nu var gudri sēdēt netā, jo elektrībai un optima baltmaizei jau pietiek, plus ja vēl izdullina no pašvaldības trūcīgā statusu, Trallalā trall_lal_lā, kas kaitēja nedzīvoti lohu valstiņā.

AivarsN  Ak tu vergu dvēseles! Vai tiešām cilvēki var normāli dzīvot tikai tad, ja pie kāda vergo? Lūk pie kā noved jūsu ,,augstā" izglītība! Man ir zeme, liels dārzs un labiekārtota darbnīca. Pietiek darba un iztikai gan pašam, gan bērniem. Kāda vispār vairs izglītība no attāluma? Youtubē un praktizējoties darbnīcā, var nesalīdzināmi labāk arodu apgūt, nekā bāzt galvā tās abstraktās vispārējās ,,zinības", kurām dzīvē praktiskā pielietojuma vispār nav. Tik vien kā tas dokuments par zombēšanas iestādes sekmīgu pabeigšanu un smadzeņu ierāmēšanu, lai darba devējs var būt pārliecināts, ka šis kadrs viņam uzticami kalpos kā labi ieprogrammēts robots, neuzdodot liekus jautājumus. Tāpat ar sajūsmu pieņems katru okupācijas varas ierobežojumu un pirmie skries vakcinēties pret makaronvīrusu. Par laimi ne visi tai masu zombēšanai padodas un ir vēl daudz saprātīgi domājošu cilvēku, ar kuriem prieks komunicēt.

Felde  ....stulbs-veel stulbaaks!
...ir taccu radijumi,kuriem smadzennu attistiba iestreegusi-aizmetnnu stadijaa.....
....Ja ir kaa raksti,tad visi tavi berni dziivo zem viena jumta...,visu nepieciessamo razzojat maajas-eedienu,apggerbu(audzeejat linus,parstraadaajat,ssujat apggerbu....no cuuku adaam dariniet apavus....) Dedziniet skalus,nelietojiet TV,internetu,mobilos sakarus,auto,medikamentus....
Kameer nav ssaadi-tu esi pateereetaajs,izmantotaajs,paraziits!!!!!!! -parazitee uz sabiedriibas reekkina!

Kaskaade  Aivar, tad jau tu mājražotājs ne? Un kā tad paliek ar nodokļiem, visi maksā, bet vienīgais gudrnieks ne?
Man vari nestāstīt, no piemājas darza bagāts nepaliksi un visu, kas dzīvei vajadzīgs- neuzaudzēsi.

Felde  .....maajrazzotaajs..... :) :) :) Vieniigais,kas nak praataa-bernu razzossana....un visi razoti majas,jo nekur citur cilveecinnss nav bijis.... Vakari gari,nodzess skalu,un pa tumsu,zem segas.... :)
Un ssobrid,savas zinaassanas nodod deeliem...-visu,ko maak!
Nezinu nevienu cilveecinu,kurss spej izdzivot bez produkcijas mainas,pirkssanas.Viss parejais saucas-pakalpojumi.... par kuriem jamaksaa. Un tie simtiem tukstossi-kuri sanem mazturigo pabalstus,pat necensas neko dariit,tie,kuri izmanto visas sabiedriibas radiito-ir liekeezzi! Un ssis personaazzss-nu noteikti! Neizklausas pec taada,kurs spejigs izaudzinaat piecus (vai cik vinam tur...) bernus! Sievietes vienas sitas ar vina berniem.... Un,pat,ja kapeiku iedod saldeejumam-uzskata sevi par varoni!

Piparkuka  Parazīti.....

Mikko  Jã!
Visi vírieši ir cúkas... 😌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu