Kādi ir jūsu trigeri?

Teiksim, skaties TV ziņas, piesaka nākošo tematu, bet tu automātiski paņem pulti un pārslēdz citu kanālu, lai par to nebūtu jāklausās, jo vai nu riebjas vai absolīti neinteresē. Kādu ir šie tavi trigeri (palaidējvārdi)? Man tādi ir, piemēram, "Baltkrievija", "Navaļnijs", "Bērnu nami", "Bērni", "Vardarbība pret sievieti ģimenē" utml

neratni_stasti  Tracina atkārtošanās, kad maļ uz riņķi vienu un to pašu. Jeko un jebkā.

Dvina  Man akurāt kā 10:10

joens  Nopietni? Jūs tikai LV informatīvajā telpā dzīvojat? Es par dažām augstāk minētajām lietām tikai pēc vārda zinu vai vispār pilnīgi neinformēts.

Man TV kā aizmidzinātājs (var ievilkties uz vairākām stundām) un kā modinātājs (kaut kādas minūtes pirms celšanās vietējās laika ziņas noskatīties). Bet tā n-tie ziņu kanāli un visādi diskaverīhistorīekploreri. Ja sanāk laiks un interesē, Mezzo un jaunību atcerēties RFM.

AivarsN  Televīziju neskatos jau ļoti sen. Esmu Youtubē abonējis ļoti daudzus mani interesējošus kanālus un blogerus, to skaits pakāpeniski vēl aug. Tāpēc man tiek piedāvāts tikai tas, ko patiešām ir vērts skatīties un ir arī vismaz kaut kāda ticamība. Žēl tikai, ka arvien vairāk pastiprinās cenzūra. Ja tā turpināsies, tad patiesu informāciju par notikumiem pasaulē un pat Latvijā, varēs iegūt tikai no aculieciniekiem, kādās alternatīvajās platformās, ja tādas vēl būs saglabājušās.

MrJones  Es gan pa laikam paskatos zinjas, paarliecinos, cik no sazveerastiibas plaana iistenojies praksee,...kaadi veel atzarojumi var izveidoties,....jaafiltree, kas ir tuksha d*rshana, kam taalejoshaakas sekas!

ketija64  Man viss tas pats, + valdība, kovids, prezidents!

Peleks  viss ko raksta ziņās, tv neesmu skatījies šinī gadsimtā!! lasu tik kultūras ziņas, vairāk neko

anis  Nja-trigeri nošuntēju,lai nejauc gaisu! Visur redzu tikai to,kas interesē-vismaz tajā brīdī. Pārējais tiek vienkārši ignorēts.

ne_tik_pareizs  man nav televizora,bet es reaģēju uz smaidu un pieskārieniem.

Marita  Man ir 2 televizori. Un man nav problēmu iepazīties. Laikam šoreiz Chris1986 būs taisnība😁

CoCoSan  Kvantitāte nu nekā neraksturo kvalitāti. Tas par tv un iepazīšanās portālu korelāciju, ghm.

Marita  Nu nē, tik vienkārši tas tomēr nav. TV neskatās daudzi jaunāki cilvēki. Viņiem visa dzīve paiet caur datoru. Youtube, blogi u.t.t. aizvieto TV skatīšanos.

Vaukskis  Nevajag taču būt televizoram, ja TV skatās interneta platformās (kā, piemēram, Shortcut, Megogo u.c.). Tas ir zināšanu, ērtību un arī pieraduma jautājums, kā izvēlas uztvert televīziju radīto kontentu, taču lietas būtība nemainās. Atcerējos, ka arī es vēl mēdzu pārslēgt uz kaut ko citu, kad rāda pašreklāmas, kā arī ārpus ziņām stāsta par veselības jautājumiem, bet konkrētu palaidējvārdu te nav.

Darita  TV neskatos kopš sākās kovidafēra. Tos melus un vienvirziena propagandu nav iespējams skatīties. Ja ir kāds vērtīgs raidījums, skatos viņu atkārtojumā, lai var pārtīt bezgalīgās reklāmas.

Kaskaade  Būsim atklāti, televīzija jau ir penzionāru prerogatīva. Līdz ar ko jā, tiem, kas joprojām iecementējuši galvas tv kastē, kkas nav ar galvu kārtībā, līdz ar ko tas pats sagaidāms arī pa citām jomām

Felde  ...esmu noveerojusi-tie viiriessi,kuri gadiem seezz te...noniecina sievietes,ir llooti vientuli,nevienai nevajadziigi! Un,galvenais-vinnu dziives nekas vairs nemainiisies! Jo redz-kopdziivi,iespeejams,speej piedaavat,taccu intiimajaa sfeeraa-zirgastes nedraud...vieniigo priecinnu,var daliit ar kaadu 70-80gadnieci.... viens otram uudensglaazi padot... :)
Cik aizvainotam jaabut viiritim.... :)
-un kaapec gan ar viiriessiem taa nenotiek? Hmmm... Lielaakajai dallai viiriessu,kuri ir sseit-ir probleemas iepazities... Un tie ir viiriessi-kuriem pati Maate daba-ir devusi priekssrociibas-izveeleeties,iet klaat,iepaziities... :) Bet nee,kvern te,un apspriezz sievietes... :) :)
...isteniibaa,pat nezinu nevienu sievieti,kurai butu probleemas iepazities.... bet-jaa,mees esam izveeligas,un taadi ilggadiigie laureaati,kuri izbridussi purvus...mus neinteresee! :) :)

Lola1976  Felde, piekrītu. Te prorams ir vairāki tādi, bet vienu īpaši ievēroju, jau no otra puses lv laikiem, kad tur biju. Reāli noliek sievietes. Apsmej un pazemo komentāros, bet pats te sēž gadiem un ir reāli nulle.
Galvenais ka tekstus lasot, var just ka cilvēciņš ir nožēlojams un dzīvē neveicas. Būtu labāk mainījuši taktiku un ietu ar smaidu un labestīgumu, tad arī kāda viņus ievērotu. Visiem ir vajadzīga otra pusīte ar ko pasmieties, paklacoties, paseksoties. Arī vīriešiem ir vajadzīgs mīļums, maigums un galu galā sieviete. Bet te viņi brēc, ka neko nevajag. Tad jādzēšas ārā un jāsāk nodarboties ar rokdarbiem. Nav ko piesārņot te ar savu negatīvo žulti.

Piparkuka  Par pirmiem divien- "točna"!.
Vēl neciešu tās reklāmas, kas tagad jau 3 pēc kārtas iet "psiho" filmām: 1) par cietumu, 2) par prostitūtām, 3) par slepkavu. Vājprātīgi.....:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu