Kādi ir jūsu trigeri?

Teiksim, skaties TV ziņas, piesaka nākošo tematu, bet tu automātiski paņem pulti un pārslēdz citu kanālu, lai par to nebūtu jāklausās, jo vai nu riebjas vai absolīti neinteresē. Kādu ir šie tavi trigeri (palaidējvārdi)? Man tādi ir, piemēram, "Baltkrievija", "Navaļnijs", "Bērnu nami", "Bērni", "Vardarbība pret sievieti ģimenē" utml

ne_tik_pareizs  TV ir vadāma cilvēka prerogatīva- sēž un blenž muti pavēris .. un trīs pogas uz pults ir viņa saprāta slieksnis. Izrubīt reklāmu -tā jau ir izcilība.

Marita  Un ar ko tad nodarbojas nevadāmie cilvēki. Meditē? Nodarbojas ar jogu?
Pa lielam visas nodarbes var būt gan jēgpilnas, gan tupas. Var skatīties TV gan nopietnus raidījumus, gan lētus šovus, datorā savu laiku var notrallināt tikpat vienkārši. Arī grāmatas var būt no visdažādākiem plauktiem. Nav jau nozīmes veidam, kur ko dari. Saturs nosaka visu.

Marita  Šitas gan bija melni. Kāda jēga domāt par neizbēgamo? Tas pienāks vienalga, domāsi vai nedomāsi. Dzīvē jādara to, kas sagādā laimes sajūtu. Vienalga, vai lūri teļļuku vai norocies darbos. Galvenais negaidīt, ka tūlīt tūlīt kāds atnāks un padarīs tevi laimīgu.

Marita  Un tad? Ja reiz esi kāda radīts, kaut arī kā puteklis kosmosā, tad ko, nedzīvot tapēc? Domā, ka no tevis nekas nav atkarīgs? Tad vispār dzēsies no šejienes ārā un gaidi, ka liktenis tevi sagrūdīs kopā ar 25gadīgu garkājainu skaistuli.😁

ne_tik_pareizs  Chris un Marita ! komplimenti Jums par foršu jēgpilnu diskusiju :) ..nevadāmie cilvēki- raksta grāmatas. izgudro jaunas lietas. dzīvo pilī vai zem tilta.. :)

Pilskungs  Kas ir "trigeris"?

Marita  ne_tik_pareizs No Taviem vārdiem varam secināt, ka neviens rakstnieks vai izgudrotājs nekad neskatās TV. Par to dzīvošanu patiltē gan taisnība. Tur jau nemaz nav, kur televizoru skatīties.😁

ne_tik_pareizs  Marita :) , neņem pārlieku burtiski nopietni manu muldēšanu... Televizors jau tāda metafora tam ,ka vieni vairāk klausās ko citi saka, priecājas vai čortojas par dzirdēto/redzēto. Bet citi vairāk paši kautko izdomā rada un dod. Škirtne starp radīšanu un patērēšanu. starp lemšanu un pakļaušanos..

Bilde  Mani nemēdz kaitināt TV, radio, priekšmeti

Bilde  Nea, visus gaida vienādas beigas, bet par drīzu aizmirstību -nepareizi. Tur nu atšķirās rezultāts skalā 1-99 atkarībā no tā, ko esi paveicis. Var neatcerēties tavu vārdu apzināti, bet iet garām ēkai, ko cēlusi tava firma. Var aizmirst, kā tevi sauca, bet atcerēties "mani izglāba tas gudrais, resnais dakteris ar sirmo ķīļbārdiņu, eh, kā viņu sauca. Nekas, mana meita zinās, jo kolēģes ar daktera mazmeitu"
Nevajag pārspīlēt savu mazvērtību. tas, ka šajā pasaules nostūrī šodien fīrē doiči, ne russi, ir tikai sliktas organizācijas sekas un pavilkšanās uz virtuozi organizētām lamatām.
HR ir krievu pusē. Skaitliski. Nepārvarami.

Izabella  ??? Pie Putina ir kapitālisms, un ņemot vērā viņa biežos randez vous ar Rietumu līderiem, šai valstij ir sava stabila vieta Rietumu pasaules plānos. Tb, pabaidīt zivteles rīklē haizivei.

ne_tik_pareizs  Chris. pat ja galapunkts visiem viens. Ceļi uz to var būt dažādi. braukt pa tuneli- vai iet pāri kalniem. būt labi audzinātai vistai priekš filejiņām pa 3.49kg vai sasodītam albatrosam kas gadā lido 100 000km

Tonija  Vissīkākajam darbiņam ir nozīme. Banāli, bet patiesība. Nu, ja vēl darbiņus saplāno tādas smadzenes kā upb un realizē tādi sportisti kā frotē DDD
Par RUS ilūziju nav...šovs un cirks pēc Rietumu scenārija. N. brauca mājās jau iepriekš zinādams, ka spēlēs teātri
varbūt Batjka vienīgais CCP ideālus vēl ņem pa nopietno, tad ij šo nu biedē....Belorusi vsp ir labs materiāls (nelielos, fakts).

ne_tik_pareizs  kalni un kilometri -dēl tā ka skaisti un interesanti. Tunelis TV pults un vistukūts- dēļ tā ka ātri lēti un droši. Un izvēle ir mūsu katra.

Marita  Pareizi teici, ka visi esam zemes putekļi. Tad kapēc meklē jēgu tur, kur to tāpat neatradīsi. Mums visiem atvēlēts noteikt laiks uz šīs zemes. Mēs atšķiramies vienīgi ar savu attieksmi pret to. Varbūt tas ir tipiski blonds teiciens, taču to bija teicis kāds gudrais - Dod, Dievs, izturību nesatraukties par lietām, ko tu nevari ietekmēt. Dod, Dievs, spēku mainīt lietas, kuras tu vari mainīt. Un dod, Dievs, gudrību atšķirt vienu no otru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu