Vai jūs piekrītat Freida izteikumam?

Vai jūs piekrītat Freida izteikumam, ka "sekss nav savienojams ar cieņu"?

Unce  Vai parunāt par to ir tikpat kā drusku dabūt?

Mikko  Nu re!
Beidzot Jums ir par ko parunãt! 👌

bumpastiks  18:26 Torpedo,nu ja tas Tevi tā satrauc,tad vnk pirms seksa neprasi tās sievietes profesiju!Vai nu iedomājies ka sekso tikai ar apkopējām un sētniecēm!:D
Bet vispār jau ņirdzīgs uzskats ka profesija var kaut kā ietekmēt seksualitāti!:D

Tessa  tev ir diivaina tieksme piekjerties kkadam teorijam-Rudziitis, Freids, Kuģis, etc, nevis savai pieredzei. Nu, vieniigi, es varu pieljaut, ka pieredzes nemaz nav. Tad ja, tad var teoretizet.

DanaL  Neesmu iepazinusies ar Freida daiļradi personīgi, bet jautājums ieinteresēja, tāpēc mēģināju pameklēt interneta dzīlēs kaut ko konkrētāku.

Žēl to teikt, bet neko neatradu. Iespējams, ka frāze izrauta no konteksta. Nevajadzētu iespringt.

av2  Nu nedomaaju. Bez jebkaadas ciennas, nu...varbuut, ja esi galiigaa badaa, hmmm. To es nezinu.
Zinu to, ka sex ir daudz forssaaks, ja abiem gribaas to, un abiem ir arii taa love vienam pret otru. Kad pamostoties no riita negribas mukt projaam utt.Jaa, tad ir supersorssi.

Unce  https://www.fluter.de/mehr-sex-mehr-arbeit
.............................Deshalb, so Freud, müssen die Triebe permanent unterjocht werden – obwohl dies zu Neurosen führen kann. In der freudianischen Psychoanalyse soll sich der Patient dieser Konflikte bewusst werden.

Lola1976  Bāc, palasīju komentārus un sapratu ka esmu perversa. Cieņa iet roku rokā ar seksu. Ja mani ciena, tad ar mani jaapietas, kā ar jēlu olu? Ja sieviete jūt ka vīrietis viņas ciena dzīvē, tad vieglāk un dažādāk var atdoties. Ja vīrietis ciena sievieti un gultā nosauc par kucīti, tad tā nav necieņas izrādīšana. Ja vīrietis paprasa orālo no sievas, tad tā ari nav necienas izrādīšana.
Šo tēmu var daudz iztirzāt, katrs paņem savu.

dzilums  kāds seksam sakars ar cieņu? Seksā nozīme ir apvisam kam citam. cienīt var savus vecākus...

Lola1976  Chris 1986. 16.07,pilnigi nepiekrītu. Muļķīgais, ko esmu lasījusi no Taviem komentāriem.
Un galvenais, ka daudzi vīrieši tā arī domā. Nu nē, normālas un veselīgas attiecības ir tad, kad vīrietis nebaidās un oasaka ko vēlas. Ari sievietes nav svētas un nav prātā tikai adīklis.

Mīļie vīrieši, sāciet savādāk domāt, vai nu sāciet runāt ar savam otrām pusītēm. Mazāk būs sansoli

av2  Sievieteem muusdienas, starp citu, arii ir fantaazijas, idejas, un vinnas ir pat lloti atsauciigas. Piekriitu, ka ir jaarunaa...:)

PatiesibasKalns  Nē, nē pilnīgākas muļķības. Es varu sievieti pilnībā cienīt un sabiedrībā cienīt, bet privātajās seksa rotaļās saukt par savu mauciņu un kucīti un apčurāt un barot mutē un plēst aiz matiem un pērt un drāzt cik traki vien gribu. Vispār man patīk tā izdrāzt, lai vēl trīs dienas pēc tam smērējās ar Bepanthenu, bet atceras ar smaidu...

ilpa  Es piekrītu, ka Freids bija smērā gudrs biedrs.... :)

dabasmiilis  Līdz šim viss ,ko par viņu esmu dzirdējis , ir bijušas visādas viņa stulbības, es vēl brīnos, kā viņš tika pie bērniem. Tādēļ nekad nav bijusi vēlēšanās iedziļināties viņa darbos!

-Kā var būt sekss bez cilvēciskas cieņas?
Pat prostitūta ir jāciena.
Pretējā gadījumā izklausās pēc psihiskas novirzes - tā teikt, ka tik caurums. Dvēsele auksta , kaut kas no narcisu un egoistu lauciņa, tie parasti otru uztver kā objektu ,nevis dzīvu cilvēku! Vai varbūt izlutināts memmesdēliņš, kuram nav bijis neviena ,kurš uzšautu pa ausīm īstajā brīdī, dažiem šad tad vajag iebakstīt ,jo paši nesajēdz ko dara!

Unce  Ja, puisīšus nedrīkst lutināt. Padomijas armijai bija dziļa jēga apakšā. Pašu indivīdu un viņu tautasbrāļu labumam. Tagad savairojušies individuālisti-uniseksi: ar tādiem vīriešiem tauta ir viegls laupījums globālistiem.

KristapsXXX  A kas ir Freida? autoritāte kaut kāda?

rokons  Viss atkarīgs, ar ko ir sex. Ja ar mīļāko vai sievu, tad ne tikai cieņai jābūt , bet arī balstam, attīstības rosinātājam un palīgam.
Ja 50 EUR meiča........ var tikai cienīt viņas spēju visu labi izdarīt. Ja kaut kāda nošņurkusi narkomāne, ne cieņas ne sexa :D

ube  Nav dzirdēts tāds Freida izteikums. Bet neredzu iemeslu, kāpēc nevarētu sexot ar to, kuru ļoti cieni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu