Vīrietis labākajos gados un jaunas sievietes

Ja vīrietis labākajos gados grib veidot harmoniskas un jutekliskas attiecības ar jaunu sievieti, piemēram, paša meitas vecumā, pietiek ar vīrieša brieduma seksapīlu, vai vairāk akcents ir jāliek uz materiālo pusi, kādi viedokļi?

Bellatrixa  nu neeezin, kad man bija divdesmit, tie, kam 40, bija kraķi tēva vecumā, pat jau tādi, kam 30, bija par vecu, neinteresēja un viss :)
tā kā diezgan bezcerīgi, ja vien negadās meitene, kam nav bijis tēva un kas meklē tieši to vīrietī.

Kaskaade  Uhuhuuuu, tāds pat netiktu līdz mūsu tētukam, pati zarnas izlaistu ar baudu 🤣 ne tādiem čakārņiem mēs savas drostaliņas audzinājām 💣💥

ube  Dzīvē visādi gadās. Protams var paņemt ar sexapīlu, var paņemt ar prāta spējām un šarmu. Nu daži var paņemt tikai ar maku. Mēģini, tad jau redzēsi.

Unce  Tie un tās, kam nopietna attieksme pret dzīvi, visos laikos ir iesmaidījuši par tiem un tām, kas ir nočniye babočki pēc pārliecības. Tā nu tas ir, tur nav, ko apvainoties. Ne jau sazin kā necieš, bet vnk pasmīn. Vērtību konflikts. Bez konflikta (Lielā Sprādziena) vsp nekā nebūtu. Tikai-strīdus kultūra (sk. Midsomeras slepkavības) DDD
Attiecībā uz "tētukiem" & viņu "meitiņām" man nav viedokļa. Domāju, ka tas ir labāk, nekā vecmeitība.
P.S. vai ta sk.kopš nozari nepasubsidēja, ka visi nikni kā lapsenes? LOL

Cerinju_Peeteris  Negribu te uzmaakties ar pieredzi :D taa te nevienam nau vajadziiga. Veerojums — zinu daudz paaru kur meitene +|– 20 gadu jaunaaka.. nekas dziivo .. beerni .. saderiiba .. Zinu arii otraadas vecuma proporcijas gjimenes un mnprt taas pat stabilaakas .. pasja pieredze pozitiiva — nu jau 18 gadus.. 21 gadu jaunaaka Meitene. Puika jau vsk. tuuliit buus :)
Tik viena pieziime — nevienaaa manaa pieredzee un veerojumaa nekaada loma nau bijusi naudai.

Unce  Iespējams, nozīme, kurā vecuma nogrieznī "meitene" satiek to savu veco princi. 30+15 ok, bet 45+15 =hi hi hi
Te viena reiz piedāvāja vienam aizkavējušamies kungam sevi, ja šis izdauzītu zobus kucei, kas virtuāli piesmēja šodienas izvēli pirms tiem en tajiem gadu desmitiem internetā. Onka izrādījās tikai ļurinātājs (cc Daci no Mārupes), tāpēc palika bizness neizveikts((

av2  Viirietis , tajos labaakajos gados, sevi uztur labaa formaa gan fiziskaa, gan finansiaalaa. Man nesaprast tos, kas nolaizzaas, nodzeraas, nopiipeejas, nestraadaa, nepelna , un tad uz jaunaam, smukaam sievieteem ciere. Idinni. Punkts.
Sevi nenolaist liidz klinnkkim .... ir daudz vieglaak, kaa ko izlabot veelaak. Un veel, +/- gadus 10 neviens, neviena pat nejuut reaalajaa dziivee , attieciibaas , ja ir abiem iedvesma. Arii 20 gadus jaunaaka sieviete nav nekaada neiespeejama misija , ja kas. Bet, ja vinna buus tos 20 gadus jaunaaka, padomaat ar galvu, to uz pleciem , arii der.
Un peedeejais. Ja tavai sievietei buus lloti svariigi tas uzreiz , cik tev bankaa naudinna, padomaa, vai neesi saticis...zeltraci. Kura nekad tevi nemiilees, da vai kas tur. Vismaz man ir svariigi sajust to lovi , kaadam varbuut vienalga, nezinu.
Taapeec uz pirmo randinnu, pat ja tev ir bentlijs, jaabrauc ar metro :)

VendijaS  Jāpadomā. Visas "tantas" te kādreiz bijušas 20gadīgas. Kāpēc 20gadīga negrib kniebties ar 25 gadīgu puisi, kas ir pats jaunības top vecums? Sen strādā, nauda ir, sava dzīvesvieta ir, bmw ir..jākniebjas līdz prāta zudumam, jātrako, jātusē. To visu tikai jaunībā, tikai ar sava vecuma pluss/mīnuss. Bet redz, viena sadomājusi, ka jāguļ ar "tēti". Dejot nevajag, izbaudit jaunību nevajag. Ok..bet kāds iemesls? Bērnības trauma, kaut kas notika ar tēvu? Ko tas 40+ piedāvā viņai, ko nepiedāvā 25+??? Man nav variantu. Bet, ja sava vecuma nepievērš uzmanību, un pat 30gadnieki nepievērš, tad atliek vien ar to "vīrieti labākajos gados". Uz 10 gadiem max. Tad viņa būs prom pie jaunāka.
Kāda materiālā puse? Tēvišķīgs atbalsts ikdienā, sarunas pie tējas tases un paņemšana klēpī - kā jau dady pienākas. Ok, var kabatas naudu iedot.

AliceX  Ar vispusīgām interesēm jābūt, jaunam garā un dvēselē, labu fizisko formu, dzīvespriecīgam, sportiskam utt.
Nesaprotu, ko tie vīrieši tā iespringuši uz to naudu. Svarīga ir cilvēka enerģētika, lai tā nav kā vecam dīvānā pirdējam. Un, nav svarīgi, cik tai tur sievietei gadu.
Nē, nu var jau bārenīti, kura apmaldījusies dzīvē, pavedināt... lai gan, tas nebūtu korekti attieksmē pret tā jau dzīves apdalīto...

antikrize  Ja vīrietis grib veidot attiecības, viņš to dara, neprasot padomu oho padomei. Nez, ko teiktu gudrinieki, ja sieviete labākos gados meklētu attiecības ar jaunu vīrieti.

Mikko  Nu vienkãrši fantastiski 👌
Jums vajadzétu grãmatas rakstít...

Letija  Otrais variants, protams!

JurisK  Dīvains jautājums - jaliek lietā tas, kas nu kuram uz to labāko gadu brīdi palicis.Kad es biju jauns, skuki izmantoja večus ar mašīnu, tagad pat nezinu, kas varētu pieviļināt. Ja nu kādas īpašas feromonu smaržas:D

rokons  Varbūt jāierobežo kadra lauks, lai bilde asāka. Vīrietis labākajos gados pēc Z Skujiņa, tā ap 45.
Ja viņš ir fiziski, garīgi un finansiāli stiprs, ar šarmu un sexapīlu, nez vai viņu interesēs sieviete 25 -.
Ja vien viņam nav mazvērtības komplekss, ko kompensē ar dārgiem auto, lepniem zirgiem un lieliskām dienvidzemju bildēm Instagram.
Ja tā ir sagadījies, ka jāsāk dzīve no gala, sieviete virs 30, ar zināmu dzīves pieredzi varētu būt stabilu interešu objekts.
Ja vīrietim ap 35 ( ar visiem iepriekšminētajiem izcilajiem rādītājiem) , tad starpība zem 10 gadiem laikam ir diezgan normāla lieta.
Ir jau arī jāņem vērā sievietes sociotips : sieviete - meita , sieviete-līdzgaitniece, sieviete - māte.
Tas sakārto atbildi autoram.
Pārāk plaši uzdots jautājums rada izplūdušas atbildes, reizēm ne par tēmu

Kaskaade  Īsti gan neradās skaidrība no kura tieši Z.Skujiņa bibliogrāfiskā darba izrietēja apgalvojums, ka vīrietis labākajos gados ir tā ap 45, bet nu labi, neieslīgsim sīkumos. Var jau būt, var jau būt, ka ļoti neliela daļa vīriešu uz šo vecumu jau ir kā nebūt realizējušies un uz tā fona kronējuši sevi ar attiecīgām ambīcijām. Un būsim atklāti, tieši šādi vīrieši, pirmais ko dara, - prezentē lieliskas dienvidzemju bildes Instagram, dārgus pulksteņus un auto, lepnus zirgus un spriganas ķēvītes. Tie, kuriem ap 45 no tā nekā nav, ir tikai parādos grimstošs vidusmērs vai vēl ļaunāk. Līdz ar ko, sapņot nav aizliegts un allaž, kur ir aitas, kāds cirpējs da atradīsies.
Pilnai laimei pastāv paaudžu konflikts, bioloģiskās šķēres un demences tuvums. Rūgts!

DanaL  Man ir pieredze ar 12 gadus vecāku vīrieti, iepazināmies, kad man bija 20 un vienaudzis boifrends. Sākumā uz viņu vispār nereaģēju, jo man viņš bija "onka", un mūsu studentu bariņā galīgi neiederējās.
Bet izpildījās ne pa jokam, klāt vēl dzīvoklis mašina, puķes, končas... , tā nu uzteicu boifrendam un pārējai kompānijai, par ko vēlāk kodu pirkstos.
Krč, kādu laiciņu sildījos tētuka saulītē. Pēc tam apnika.
Un tā bija tikai 12 gadu starpība.

Chris1986  Nekad neesmu varējis saprast, kas sievietes mudina būt tādām *aitām, kā sevi apraksta DanaL un pamest savu esošo kāda cita dēļ.

Ievinjata  Man bija 37. Viņam - 49. Pirmajā tikšanās reizē šķita - nu, onkulis! Pēc tam izrādījās, ka jauks cilvēks. Esam pašķīrušies, bet vēl tagad sazināmies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu