Vīrietis labākajos gados un jaunas sievietes

Ja vīrietis labākajos gados grib veidot harmoniskas un jutekliskas attiecības ar jaunu sievieti, piemēram, paša meitas vecumā, pietiek ar vīrieša brieduma seksapīlu, vai vairāk akcents ir jāliek uz materiālo pusi, kādi viedokļi?

Anda  Končas

DanaL  Torpedo, tas pats, kas vīrietim liek pamest esošo citas dēļ. Un mums pat bērnu nebija.

JOHAIDI21  Atbilde uz šo jautājumu ir apskatīta senču likumos. Tur ir konkrēts likums.

Chris1986  Nu, es ceru, ka karma pastāv un tu tev līdzīgās "siržu lauzējas" to pilnībā "izbaudīs" - tas būtu vnk godīgi. Tagad beidzu lasīt Daces Rukšānes “Krieva ādu” - tas ir vnk pzd romāns, kas parāda sieviešu zemisko dabu visā tās krāšņumā

DanaL  Torpedo, es jau dabūju savu karmu, mans mīļotais arī ir izgaisis tālēs zilajās. Tikai šobrīd mēģinu saprast, vai tas bija sods vai tomēr dāvana. :))

Ak jā, Torpedo, man toreiz bija zirgaste:DDD

PatiesibasKalns  Es ceru, ka dadzīvošu ar normālu veselību un biezu maku līdz sudrablapsas vecumam. Tad gan slēpjat savas mazmeitas.. :)

av2  Dazzas te lloti preciizi, izskataas, zina, kas kuram viirietis ir galvaa, makaa utt ? Tiessam, esi ar visiem iepazinusies /kopaa dziivojusi / guleejusi ?
Pastulbi ir savas....padzillinaataas zinaassans par "3 kaiminniem/j*beriem saviem" attiecinaat uz visiem paareejiem viiriessiem.. Un to jau netikai sievietes dara, bet viriessi arii. Ja vienai daamai "galvaa strazdi", tad viasaam...strazdi? :) Taa nav. katrai savi putni.Cilveeki ir lloti, lloti dazzaadi.

tracer  Taa dziivee notiek..tadai 18 gadigajai tikties ar savu vienaudzi?kaadi bonusi?abi pliki kaa zurkas.ne naudas izklaideem ne pat vieta kur sexot..un pretstataa 40 gadnieks taadai..dziivoklis.auto.arii nauda ir..un loti biezhi taadas izveelas tos onkas..pasham taada pieredze bijusi..

arikot  Jaunai sievietei nopietni gribēt vīrieti sava tēva vecumā ir tāda pati novirze no normas, kā cilvēkam būt gejam vai lezbietei. Tādi piemēri ir, bet tā nav normāla prakse.

Kaskaade  Tēex, onkuļi, atslābstiet. Kad pabūsiet jaunas sievietes ādā un tad spriedīsiet, kas viņai gribās, patīk un vajag. Zobu dodu, kad man bija 18smit, neticēju, ka cilvēki dzīvo ilgāk par 30smit, pārējie veca staigājoša gaļa, kas nesaprotami aizņem vietu uz zemes.
Par piķi un komfortu sieviete pilnā nopietnībā sāk domāt pēc 30smit, kad izdauzījusies, aplauzusies un tikusi pie bērniem. Līdz tam vējš galvā un smuki jauni čalīši.

ketija64  Jaunas sievietes labprātīgi neizvēlas par sevi 20 gadus vecākus vīriešus parastos,izņēmumi varētu sabiedrībā populāri,piem., aktieri vai arī ne tik populāri "naudas maisi". Vēl ir gadījumi ,ka jaunas sievietes ar 2,3,4,5.... bērniem aiziet pie vecāka vīrieša ,bet tas ,kā dzīvē novērots, ir īslaicīgi ,kamēr bērni jābaro/jāskolo.

Epifanija  Lielais akcents jāliek ir uz attieksmi, jebkura vecuma sievietes sirds iekarošanai, citādi brieduma seksapīls tā arī paliks briedumā

saulite34  Nabaga vecie onkuliņi ,kuri te lielās kādas jaunas meitenes var dabūt,ko tad jūs visi vēl šeit gadiem atrodaties un gatavi skriet seksoties ar visām ,kas vien jūs ņem pretī, it sevišķi tie onkuliņi ,kas ir pat laimīgi precējušies ar savu meitu vecuma sievietēm.

joens  Statistika ir nepielūdzama, apmēram pusei jauno sieviešu tēvs ir tikai bioloģiskais (dažām pat tikai donors), tāpēc vēlme pēc "tēva" uzmanības var būt tikpat stipra kā pēc klasesbiedra.

Ne visas jaunās zirgastes dzīvo pietiekamos materiālajos apstākļos pat "Rīgas centrā" (par to, ka aiz apvedceļa dzīvības nav, tāpat plaši zināms).

VECA_PIEPE  Eh!
(atmet ar roku)
... tiem vecajiem p´erdeļiem, takš, nav tik daudz kāposta, lai viņi būtu spējīgi ieinteresēt pat tik senas tantes manā vecumā,...ta kāda mārrutka pēc viņi jaunmeiteņiem ir vajadzīgi- voluntary medmāsiņas pamperu nomainīšanai vai palīgos, lai no datorsofas pieceltos?
:D

ieva03  Pārāk nevajag sacerētie uz tām jaunajām meitenēm,nu ja nu vienīgi akcents ir likts uz to biezo maku,bet nu tas ar var neizdoties,jo ne jau visas jaunās meitenes ir tik merkantīla,kā te iekš OHO viens otrs vīriešu kārtas pārstāvis.

coldlands  Ja 18 gados domā ka cilvēki dzīvo tik līdz 30 tad manējais domāt, ka šai tantei ir ļoti mazas smadzenes.☝

Kaskaade  A tu pamēģini nomērīt ar savu palīgskolas izglītību.

vaitiesam  Es vēl saprastu ja šādi domātu piecgadīga meitene, bet astoņpadsmit🤦 tas ir cik gan tukšai galvai jābūt, un vēl zvērēt, ka mol jā, es esmu glupa.😂

Kaskaade  Ai beidz irst pilngalvi, tādēļ ka savos 17-30 sexuālo pieredzi smēlies pie sievietēm ap 40smit, tevi gudrāku nu nekā nepadara.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu