Draudzība starp sievieti un vīrieti

Šorīt izlasīju atziņu "Vīrieša un sievietes draudzība, kas nebalstās uz seksu, ir vai nu liekulība, vai mazohisms" /Leonards Koens/.
Kādas ir jūsu domas - vai piekrītat? Vai paši kādreiz dzīvē esat bijuši ilgstošās, tikai draudzīgās attiecībās ar pretējā dzimuma pārstāvi? Ir vai nav tas iespējams?

Jurij__1962  ne katram vīrietim "gribas" katru sievieti, un otrādi, bet bez viena otras "gribēšanas" pasaulē pastāv 1000-iem citas kopīgas intereses; ja cilvēkam dzīvē nav ne 1, tā ir viņa nelaime

anis  Sauc kā patīk-kādam ir iespējams un kādam nav. Slikti ir sajaukt visu vienā čupā! Dažiem tas nozīmē brālību,bet ir arī asinsgrēks! Tas arī,bieži vien labi nebeidzas. Katram teicienam ir konkrēts pamats-uz citiem tas var neattiekties.

miers2  Draudzība no draudzības atšķiras! Tas ir tā, ka man varbūt gribētos ar šo draudzeni nokniebties, bet reāli saprotu, ka četras nekādi nepavilkšu un tad es ar šo sievieti esmu vienk draugos. Ja tāda draudzene ir vienīgā kā uzmanības objekts, tad viņa vienk neder vīrietim kā iekāres objekts, bet varbūt ir citādi foršs zaķis - sirsnīga, smaidoša un tml.
Draudzība ir pilnīgi iespējama, ja citas lietas veidojas paralēli ar citām.

Sigvarts  Ja dzīvē seksa tik ļoti pietrūkst, ka citu interešu vairs vispār nav, tad nav iespējama draudzība starp vīrieti un sievieti. Nebūs vispār draudzības - būs gatavs arī savu dzimumu izdrāzt.

Spriditis1975  Klasiski mans gadījums, nav kurā vietā vilkt uz seksu tad ir iespējama tikai draudzība, un arī, kamēr nesāk piļīt 😆

VECA_PIEPE  "Draudzība starp sievieti un vīrieti"(c)

Teorētiski ir dzirdēts, ka tāda varētu pastāvēt,...bet patiesībā šāds uzskats ir tikai MĪTS.

PATIESA DRAUDZĪBA ir liels retums arī starp viena dzimuma pārstāvjiem (arī starp brāļiem vai māsām, kā arī tēvs/dēls vai māte/meita),...jo jebkurā variantā, vienu no "draugiem" vada vēlme dominēt pār otru vai arī izmantot otru (tīri bioloģiski cilvēcīgs instinkts, ko nosaka zemapziņa).
Šajā sakarā vietā būtu pieminēt arī to, ka DRAUDZĪBU nav iespējams uzskatīt par pilnīgi patiesu, ja DRAUGI nespēj būt pilnīgi atklāti viens pret otru- cilvēka būtība pastāv uz principa nekad neizklāt sevi pilnībā citu cilvēku priekšā (pašaizsardzība, ko nosaka zemapziņa).

Uz visas Pasaules nav neviena tāda cilvēka, kura zemapziņa nesargātu viņa prātu tā, lai cilvēks nebūtu ieinteresēts sevi sargāt no pilnīgas domu emocionālās atsegšanas. Zemapziņa vada prātu uz reakciju aizsardzībai, kas nosaka turpmāko rīcību būt emocionāli un fiziski sargātam no citiem cilvēkiem, kā arī no visas sabiedrības kopumā.

Praktiski nav iespējama draudzība starp diviem dažāda dzimuma cilvēkiem,...jo šāda varianta "draugu" starpā nav iespējama pilnīgi līdzvērigi abpusēja seksuāla VIENALDZĪBA vienam pret otru. Kā parasti, šāda draudzība, lai arī cik cerīgi naivi iesākusies,...beidzas ar to brīdi, kā viens no "draugiem" attopas, ka izjūt seksuālo iekāri pret otru-

šādas "draudzības" mākslīga turpināšana ir SADOMAZOHISMS no kā baudu gūst abi "draugi".

AivarsN  Ja abus vieno kopīgi mērķi, intereses, kāpēc gan ne? Draugi var būt arī ar ievērojamu gadu starpību.

Kaskaade  Piekrītu komentam 19:22.
Jebkura sociālās komunikācijas forma kā piem. ģimene, laulatais partneris, draugi, paziņas, sabiedrība kopumā ir tikai katra homo sapiens izdzīvošanas programma attiecīgajā laikā, vietā, fizioloģiskās un personības attīstības stadijā, kā arī pieredzē.
Es vairs neatrodu nekādu pievienoto vērtību draudzībā, jo viss, kas man bija no tā jāiemācās, es jau apguvu. Arī pieredzi, ka draudzība starp vīrieti un sievieti nav iespējama, jo cilvēka genomā ir ieprogrammēts vairošanās nevis tizlošanās kods.
Kā pārskatāmu piemēru šīs diskusijas ietvaros mums sniedza kads lietotājs, atsaucoties uz 30smit gadus ilgu ar draudzību ar sava drauga sievu. Jefaaal, neko perversāku dzirdējusi neesmu. Tiklīdz draugs negaidīti noliktu karoti, šim taka 30smit gados tāaaa iesildīta atraitnes mierināšanai pieglaužot pie savas tīrās un nesavtīgās sirds. Lai Dieviņš nogrābstās un atpestī no šādiem draugiem.
Sacīts, draudzība starp V&S ir spridzeklis ar laika degli. Pirms čurājiet biksītēs no laimes par tadu draudzību, finišu pagaidiet, titros viss būs uzrakstīts. Tas ja nestāv jums uz draugu, vēl nenozīmē, ka to pašu par jums domā ķipa draugs/-dzene.

AivarsN  Starp dažāda dzimuma lopiņiem un parazītiem, draudzība varbūt tiešām nevar pastāvēt. Taču starp cilvēkiem, nekādu problēmu.

Peleks  Jābūt pilnīgam morālam kroplim, lai nesaprastu kā tas var būt!! Man ir daudz draudzenes, kas ir kā draugi un nekas vairāk, i nav nekādu problēmu sadzīvot, kopā iedzert, ir pat interesanti kad paklausies ko šīs pālī stāsta, domas, dzīves uztvere, pilnīgi viss ir krietni savādāk.

Sigvarts  AivarsN, Tev cepums no manis šoreiz, jo trāpīgāk vairs nevar uzrakstīt.
Tiem, kas nespēj uzticēties, arī draugu/draudzeņu nekad nebūs.

marija19561956  Ziniet ,acimredzot seit visus interese tikai sex, bet draudziba starp sievieti un virieti varbut skaista ,pati personigi to izbaudiju pirms 30.gadiem un ilgu laiku.Esmu dzimusi un ilgus gadus dzivojusi laukos,tur varbut cilvekiem ir svarigas citas vertibas .

VECA_PIEPE  uz to #20:13

Problēma ir maktena-
cilvēce nedzīvo vairs akmens laikmetā.
21.gadsimts sniedz lielisku iespēju Sildenafil (Viagra) iegādāties ne tikai jebkura ciemata bodes medikamentu stendā, bet to var nopirkt arī internetā ar pasta sūtījuma piegādi uz impotenta online uzrādīto mājas adresi!
:D

saulite34  Diez kam te aivars ar sigvartu mēģina iestāstīt ,ka ir gatavi ar visiem cilvēkiem draudzēties un visiem uzticēties.

Liesma  mūsu ta gados tēlot nevainīgās ... cool)

markess  var, ja sieviete mani seksuāli neuzbudina.

Dezyree  Vīrietis un sieviete var būt draugi tikai ja ir izbijuši mîļākie, vai arī šiem sekss vēl priekšā... Agri vai vëlu atjēdzies gultā pat ar bērnības un ģimenes draugiem, pat tie kas pusi dzīves saukā par māšeli, pēkšņi atzīstas, ka patiesībā nekad nav skatījušies kā uz māsu.
Tām, kas apgalvo ka ir draugs- vīrietis gejs, tas nav nekāds draugs!!! Tā ir draudzene ar krāniņu!

Liesma  Interesanti viedokļi. Vai personīgā pieredze.
Man būtu svarīgi, lai 2. puse nav totāli vājprātīga.

Epifanija  Es gan negribētu, ka manam vīrietim būtu kāda tāda draudzene ar kuru viņš tā varētu draudzēties un izrunāties līdz sirds dziļumiem, un vēl apspriest kā labāk būtu nodoties ar mani gultas priekiem, priekš tam esmu es un nevienai trešai persona starp mums vieta nebūs, tas ir pilnīgi izslēgts, tagad lasāt vecenes, ja pieķeršu - ielauzīšu galvaskausus abiem, pirms jūsu rokās nonāks saldais vīnogu ķekars, apriori draudzenes atradušās, es jums padraudzēšos!

latgaliete1971  Jā ,personīgi man ir vīrietis ,kurš daudzus gadus ir tikai draugs ,lielisks draugs , pat sieva nav greizsirdīga:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu