Draudzība starp sievieti un vīrieti

Šorīt izlasīju atziņu "Vīrieša un sievietes draudzība, kas nebalstās uz seksu, ir vai nu liekulība, vai mazohisms" /Leonards Koens/.
Kādas ir jūsu domas - vai piekrītat? Vai paši kādreiz dzīvē esat bijuši ilgstošās, tikai draudzīgās attiecībās ar pretējā dzimuma pārstāvi? Ir vai nav tas iespējams?

Sigvarts  Nogribējušiem, nedabūjušiem meitiešiem, kas gatavi sev jebkuru vīrišķi sev priekšā ielaist, ir grūti saprast, ka vīriešus ne katra spēj seksuāli uzrunāt - vienai celulīts uz pakaļas, citai pupi nokarājušies, bet tāpēc jau viņa kā cilvēks ar daiļu un saprotošu dvēseli nav ne par ko sliktāka.

Bellatrixa  Ak, nu var jau nagus un ragus lauzīt, lasīt bezmērķīgi diskutēt, vienkārši ir cilvēki, kas prot draudzēties, un tādi, kas neprot, pie kam ar savu dzimumu ar ne.

saulite34  tāds sigvarts vienā komentārā ir gatavs ar visām draudzēties,citā komentārā jau traucē draudzenes celulīts un nokarājušies pupi,nav jau ko brīnīties,ka tādi sigvarti un aivari nav nevienai kā draugi vajadzīgi,tie savītušie onkulīši būtu paši kādreiz spogulī ieskatījušies,draugi atradušies,kuri protot ar visiem cilvēkiem draudzēties.

Geisha  Jau 53 gadus draudzējamies. Un?

Kaskaade  Jūs apreģeļitesj, ko saprotat ar vārdu draugs. Iedzert aliņu kopā, uzsist klaču vai pārmazgāt kauliņus citiem varētu ar lielām grūtībām nosaukt par draudzību. Arī apstāklis, ka esat pazīstami un zinat viens par otru kopš 1ā pasaules kara vēl nav iemesls saukties par draugu. Kurš no jums trūksies kājās un vedīs nakts vidū kanniņu ar degvielu vai piepīpētāju draugam, kura autiņš noģībis alūksnes piesnigušajos mežos? Kurš no jums iedos neierobežotu pajumti savā mājā pēc ugunsgrēka drauga mājā? Cik daudzi no jums, tā saucamajiem draugiem staigās pie drauga uz cietumu vai turpinās draudzību pēc drauga diagnozes- hivs? Liekuļi, ipio.

dzilums  Zinu daudzas sievietes, kas ir lieliskas sarunbiedres un sakarīgi cilvēki, bet mani seksuāli nesaista. Attiecibas tā arī paliek - draudzīgas.

Mikko  Míts! 😌
Bet nu galvenais lai burkãni cieti....

bumpastiks  Nezinu cik nu draugi,bet labas paziņas man ir daudz un ne ar vienu negribas pārgulēt.Vai viņas grib,to gan neziņu!

rudens_lapa  Droši vien, ka patiesi draudzīgas tomēr nevar pastāvēt, jo tās ietver dziļu emocionālu saikni un zināmā mērā emocionālu saplūšanu un atkailināšanos, kas agrāk vai vēlāk vīrieša un sievietes gadījumā noved pie nepieciešamības šīs emocijas pārnest ķermeniskā līmenī un saskarē. Vismaz vienam no viņiem noteikti rodas šī sajūta, kā rezultātā visbiežāk šāda draudzība izirst, jo zināmā mērā tiek pārkāpta it kā sākotnējā "draudzības" vienošanās. Vai nu arī abi to labprātīgi pārkāpj un veido jau attiecības citā līmenī. Paskatīsimies reāli, parasti tomēr ar darba kolēģiem, ģimenes draugiem, māsu, māsicu un draudzeņu vīriem, paziņām mēs veidojam draudzīgas attiecības, bet, vai to tiešām var nodēvēt par īstu, dziļu draudzību?

Anda  tas, ka epifānija ir provo, tas skaidrs sen. nebrīnītos, ja aizspogulijā zem šī karodziņa atrastos onkuliņš ar rozīnīti. no tiem, kas ex draudzenei gatavs sīkus urlas uzrīdīt, redzot, ka pašam nesanāks, lai viņai riebjas visa šī knēveļu šķira
nemaz nerunājot par to, ka viņam nekas nekavē zvanīt sievām un tās informēt par savu draugu Iespējamiem (nejaukt ar reāliem) sānsoļiem

Mikko  Onkulini 🤣
Cik te visas jaunas tantítes 😏

av2  Pateikssu taa. Cik mums to draugu, iisto , vajag ta vispaar? Divus..triiss? Pietiek.
Vai viirietim vareetu to 3 iisto draugu viduu buut arii sieviete? Hmm, domaaju, ka jaa.
Dziive meedz buut visaadi, lai baigi noliegtu ko.

tracer  Iedomaajos taadu draudziibu..ja butu preceejies man buutu draudzene.tikai dveeseles radinieks.mees ar draudzeni brauktu makskereet..ar teltiim.uz nakts copi.sieva veel maiziites liidz sasmeereetu..savukaart sievai arii buutu draugs.deju partneris piemeeram.tad nu kameer es ar draudzeni makskereejam vinji varetu tikmeer deju soljus izkopt.super ne? Iista draudzijba..nez ir kaads kursh buutu ar mieru uz shaadu draudziibu?

virietis1973  Tā atdzina neriktiga jau pašā sākumā.Sanak,ka pastav draudziba,kas balstas uz sex.Tiko tu tadu draudzeni apmierinasi,vina merkaka atrumā no draudzenes parvertisies par ko citu.:)

coldlands  Kaskadei nav draugu tāpēc arī rauj matus, un ar putām uz lūpām cenšas pierādīt pretējo. Viņa pat nesaprot kādai jābūt draudzibai. Pats smieklīgākais, ka tieši tantas diskusijās cenšas pierādīt, ka seks dzīve nav svarīgākais, bet šeit draudzību viņas dēvē par mazohismu.😂

Tessa  Kaskade, kkas liidziigs arii ir mana ar draugu draudziibas storija. Siikak nestastiišu. Un?

Kaskaade  Tess, man tak pilnīgs pooo par citiem, totāls. Paužu savu viedokli, kas balstīts veselajā saprātā un dzīvē gūtajos novērijumos. Sacīts, jūsu dziesma vēl nav nodziedāta, lai ar pārliecību pārplestu kreklu uz krūtīm, skaļi saucot da mēs, da nekad!

Nua tam tirliņam no svenskas, ko lai atbild...juuu, draugu man vairs nav, nu jūsu izpratnē. Paziņas simtiem, draugu vairs nav, nomira, kas tādi bija.

VECA_PIEPE  "Jūs apreģeļitesj, ko saprotat ar vārdu draugs. Iedzert aliņu kopā, uzsist klaču vai pārmazgāt kauliņus citiem varētu ar lielām grūtībām nosaukt par draudzību."(c)
+++

Internets piedāvā Facebook.com, Draugiem.lv, Tauta.lv, Ohujiņš,...utt., kur var iegūt sev ento bezskaita draugu pulkus,...i realis uz krogu nav jāiet, jaunus draugus iepazīt!
(silti iesaka visiem draudzēties gribošajiem)

kvarts  Ja vīrietis nelieto alkoholu, tad tīri teorētiski tikai draudzība ar sievieti ir pat ļoti iespējama.

LaskovijMerzavec  Vai ir kadam aizliegts daukt par draugu to ko grib saukt par draugu????

Citadi te dazhi, jau putās uzpērušies, megjinot uzstiept citiem, kas ir jasauc par draugu un kas nav!


/...aizbrauc uz copi ar babuli - jāklis, aizbrauc ar veci - pedjiks, aizbrauc ar shjabi - zhuupa... da nu to copi.../

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu