Vai ir jeega!!?

Zinu shis nav istais portals kur jautat,bet nu ok 😂😂Gadu atpakal apprecejos..Izradijas sieva visu sho gadu turpinaja slepus tikties ar savu bijusho ar kuru bija nodzivojusi 5 gadus(to attiecibu laika vinjiem piedzima dels) tagad ari bija palikusi stavokli,bet izradijas ne no manis,bet gan no ta pasha bijusha 😂. Visu uzzinaju...Tagad radas cita problema,vinja ludzas lai paliekam kopa un atsakas dot man labpratigu shkirshanos 😂Dievojas ka mil tik mani un vairs nekrapshot 😂Smiekligi,bet ko vinja butu darijusi ja bijushais nebutu pasutijis?🤔🤔 Tapec jautajums vai ir jega palikt ar tadu sievieti? Ok,mazo es pienjemtu ka savu jo no pasha sakuma biju domajis ka mana👍 Bet nu mani maac shaubas,ka sieva atkal var saakt krapt..Labpratigi shkirties negrib..tiesaties es negribu..Vnk nez tgd ko darit 🤔🤔🤔

Felde  Krāpšana ir un paliek krāpšana! Neturpinātu kopdzīvi ar kādu,kurš rīkojas šādi!
Viennozīmīgi-NĒ!!!!
Smadzenēs nevar izdzēst info..../kamēr esam pie veselības ! /
Taču,ne visiem ir šāda reakcija uz krāpšanu.... Dažš rīvēs rokas,un domās-ups....arī es varēšu pašļūkt pa kreisi....un nevienam nebūt tiesību ko pārmest!!!!

virietis1973  Bijušais tatad apmierina tavu Rozaliju labak kā tu.Tā nav laba zīme.

Anda  Nevajag dzīvot ar tādu personu, viennozīmīgi. Sliktā ziņa ir tā, ka izklausās pēc tādas, kas tavu prombūtni var nepamanīt, t. i. neatstrādāt savu karmisko sodu godīgi & pilnībā. A tu te pārdzīvo P;

kvarts  Ja šādi jautājumi rodas, tad jau ragi traucē galvu uz pleciem noturēt. Ja vien pašam nav 7 mīļākās un 4 ārlaulības bērni tad labāk šķīrties...

aija_69  Aprakstītā situācija nav ugunsgrēks, kur nepieciešama zibenīga rīcība. Kad biju autora vecumā un ar putām uz lūpām par katru cenu centos šķirt laulību, saņēmu padomu: nogaidi 1000 dienas. Šodienas atziņa: laiks patiešām nogludina emocijas un dzīves plūdumu pavērš negaidītos virzienos.
Par juridisko pusi: neesmu kompetenta LV likumdošanā, taču, kā ir šajā situācijā, ja šo laulību šķir pēc vairākiem gadiem. Kurš vīrietis (bioloģiskais tēvs vai likumīgais vīrs) likuma priekšā ir materiāli atbildīgā persona?

LaskovijMerzavec  Gadu precejusies ~ 12 men - iznesets bērns 9 men.

Tatad bernam - 3 meneshi jau nav lidzigs, jau uztaisits dns tests bijusham.... apskauzhama operativitāte:)

- te kāds vnk troljo uz nebēdu

Gabrieela  Viennozīmīgi - sieviete, kurai ir tendence krāpt jau no tik jauniem gadiem, t.i. "drāzties" "drāšanās" dēļ, nav spējīga just no sex baudu un nekad arī nejutīs. Rezultāts - krāpšana būs vienmēr un tas sagaida jebkuru, kas iedrošināsies būt ar viņu kopā. Pie tam, jo labāk pret viņu izturēsies, jo smagāk krāps. Ticiet man, tas ir neizbēgami.

aklaiks_  Kaut kā baltiem diegiem šūts pastātiņš! Interesanti arī tas, kā abižotais ieguva biomateriālu iesniegšanai !?

Tessa  piekriitu Laskovijam un ņe verju.

Marita  Neticu, ka viss šis nav izdomāts stāstiņš. Un arī tie argumenti ir tādi apšaubāmi. Zīdaiņi parasti nav līdzīgi nevienam. Viņiem taču katru dienu mainās izsjats. Tas, ka piedzima 2 nedēļas par ātru, arī izklausās smieklīgi. Man visi trīs bērni dzimuši 2,3 nedēļas ātrāk. Tas ir tikai normāli.
Vai tad tiešām pa taisno no dzemdību nama brauca nodot dns?
Kārtējais murgojums asumu raisīšanai.

Lola1976  Nu šis ir feik izdomājums, bet ja būtu reāli, tad viennozīmīgi šķirties.
Palasīju komentārus no vīriešiem, tas bija pretīgi. Kā apsaukā sievietes un noliek.
Klau mīkstie, ja jūs nedrāstu visus pēc kārtas, nestrēbtu šņabi kā pienu un zinātu kas ir darbs un paši mācētu pelnīt naudu cīgām un apenēm, tad varbūt arī atrastos normālas sievietes jums. Šitie mīkstie kas raksta stulbos komentārus, varētu kaut savu bildi ielikt. Es pat zinu kādēļ nav. Tak pie friziera nevar aiziet un ģīmis ir uzburbuļojies no šņabja.
Sakopiet sevi, saciet strādāt. Tad nebūs jāņem mātītes ar bērniem, bet varbūt paveiksies un Tev dzemdēs savu.

av2  Neviens te neiejutiisies Tavaa aadaa 100%, tas jau nu ir fakts. Es laikam izsskkirtos, bet bez skandaala, mieriigi. Savaa zinnaa....vinna iedeva Tev briiviibu. Kaa tas ir, "lapraatiigi nepiekritiis" ? Uzraksti iesniegumu, iemeslu...un visss. Ko veel tiessa var pajautaat, vai piekkeeri vinnus abus ....savaas maajas, vai kaa??
Man ssito nesaprast vispaar, taa padomaaju. Dziivo ar kaadu, preceejusies,saka , ka miil , kas pietruukst? Beebis no bijussaa, vai kaa? Es vel saprastu,nu..... aku*enais sex ar bijusso, nu taa...liidz aknaam, ka aizmirst nevar. Bet....beebi sagadaat? Mozgi galiigi.....? :((

Chris1986  Nu, vai jums nav vienalga, vai stāsts īsts vai izdomāts, ko tas maina? Vai, kad lasiet romānu, jūs arī pārmetiet autoram, ka tur kas izdomāts? Tak nē, tāpat domājiet un analizējiet, itin kā tas būtu notikums no dzīves. Es jau vienreiz te reklamēju jauno Rukšānes romānu "Krieva āda" - tas ir tieši par šo tēmu. Sieviete pati atklāj, kādas ir un kā rīkojas sievietes - lai nevienam nebūtu nekādu ilūziju. Sevišķi mani iespārdīja tā meita, kas pēc gada gaidīšanas, uzrakstīja čalim uz armiju tālajos Krievijas plašumos, ka viņai tagad ir cits. Un viņai vienalga, kā tas čalis tur atlikušo gadu dzīvos - vai sajuks prātā vai galu padarīs - viss pie kājas
Bet nu var jau uz visu skatīties arī vieglāk - uz seksu kā uz fizkultūru, kam kkādu mistisku nozīmīgumu piešķiram tikai mēs paši dēļ kkādas neizskaidrojamas audzināšanas. Nē, nu, protams, svešus bērnus audzinār visu mūžu nav nekāds prieks. Bet tas, ka kāds(-a) pavingro te ar vienu, te citu - nu, tikai un vienīgi fizkultūra, kā jau teicu :)

fargo  ja stāsts ir patiess, tad ir jāšķiras.

un ko nozīmē "pieņemt mazo"? "mazajam" ir tēvs un māte. tev te nav nekas, ko pieņemt vai nepieņemt. bērna tēvam gan ir. un mātei tāpat.
jautājums ir tikai, vai "viedā" tiesa, pamatojoties uz netaisnīgiem likumiem, nespiedīs tevi nākamos 20 gadus maksāt gan sievai-krāpniecei, gan par sveša bērna uzturēšanu. ot tur var sanākt ļauni.

Marita  Ja kādam šeit patīk apsūkāt izdomātus stāstiņus, tad tik uz priekšu. Paši uzmurgojat, tad vienojaties kopīgā dziesmā par vispasaules sieviešu sazvērestību pret nabaga vīriešiem. Un tas turpinās no tēmas uz tēmu. Pašiem tiešām neapnīk tā vaimonoloģija?

Chris1986  Jā, Marita, labi, ka tu mūs nokaunināji un acis atvēri - mēs nekad vairsi tā nedarīsim! :D

Aivariga  No Tēva pienākumiem un alimentiem tiesa neatbrīvo, jo tiekot aizsargātas bērna intereses. Tāda nu ir tiesu prakse. Izlem uzreiz vai gribi audzināt un uzturēt svešu bērnu tuvākos 24 gadus.

ne_meklejumos  Redz sievietēm grēka auglis kā uz delnas, ne nomelosi ne paslēpsi. Kas nekait vīriešiem, iesēji sēklu un vari pat nezinat kad esi par tēvu kļuvis.
Lai ar stāsts izdomāts, bet parasti lielie nosodītāji, paši nav balti un pūkaini. Ģimenes nebūšanas jārisina tikai un vienīgi pašiem, pašiem jāpieņem lēmumi un jāizdara secinājumi. Neprasīt padomus, nekladzināt lieku pa labi un kreisi, bet izrunāt un saprast ko tālāk darīt.
Man brālēnam paslīdēja kāja un mīļākai piedzima puika, bet uzaudzināja kopā ar sievu. Protams bij puņķi un asaras, bet palika kopā un brīnišķīga ģimenīte.

DanaL  Tavā vietā es savāktu bērnu, bet sievietei parādītu durvis. DNS analīzi - miskastē. Pilna pasaule ar sievietēm, kuras labprāt savāks vīrieti ar visu bērnu.

tracer  Kaa tad.gribu redzeet cik no jums sievieteem iekaaros viirieti ar beernu?var jau blefot bet ar meeru..te pat nedod diess viirietis smeekee.uzreiz neinteresants.a jus veel par viirieti ar beernu..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu