Vai ir jeega!!?

Zinu shis nav istais portals kur jautat,bet nu ok 😂😂Gadu atpakal apprecejos..Izradijas sieva visu sho gadu turpinaja slepus tikties ar savu bijusho ar kuru bija nodzivojusi 5 gadus(to attiecibu laika vinjiem piedzima dels) tagad ari bija palikusi stavokli,bet izradijas ne no manis,bet gan no ta pasha bijusha 😂. Visu uzzinaju...Tagad radas cita problema,vinja ludzas lai paliekam kopa un atsakas dot man labpratigu shkirshanos 😂Dievojas ka mil tik mani un vairs nekrapshot 😂Smiekligi,bet ko vinja butu darijusi ja bijushais nebutu pasutijis?🤔🤔 Tapec jautajums vai ir jega palikt ar tadu sievieti? Ok,mazo es pienjemtu ka savu jo no pasha sakuma biju domajis ka mana👍 Bet nu mani maac shaubas,ka sieva atkal var saakt krapt..Labpratigi shkirties negrib..tiesaties es negribu..Vnk nez tgd ko darit 🤔🤔🤔

Anda  visvairāk nervus kutina sajūta, ka pirms sestdaļgadsimta tu pats būtu bijis kandidāts uz urrā, bet šodien vilciens aizgājis, un to saka ne sāpināt alkstošs mazisks naktstaurenis, bet budžeta students ģenētikā.
Nu vienas durvis ciet, klauvē pie citām! Es ieteiktu pie tām, kur vismaz kādreiz bijis labi. Toties pie citām būs interesanti.

Liesma  Mūžīgais jautājums, vai pacientam jāsniedz tas, ko viņš vēlas, vai tas, kas par labu nāk.

jaunkundze  tracer, ja vīrietim pēc 35 jau ir bērns, tas ir tikai plusiņš

aija_69  (c) brālēnam paslīdēja kāja, mīļākai piedzima puika, bet uzaudzināja kopā ar sievu..

Ne pasaulei spriest un zināt, kad, kur, kapēc kādam no mums paslīd kāja.. Taču bērns un attieksme pret to, tā ir jau ļoti nopietna mēraukla.
Autora stāstā ir fakts, ka vecāko dēlu ikdienas aprūpei sieviete ir atstājusi tēvam un jaunākais nav no vīra.
Dažādi dzīves samudžinājumi ir mums tepat līdzās. Mans novērojums - tiem, kas atstāj savus bērnus,- dzīve pamanās atspēlēties. Un tiem, kuriem pietiek mīlestības paņemt to svešo grēka augli un rūpēties par viņu - tāds īpašs gaišums un viedums ir šajos cilvēkos pilnīgi citās jomās.

Anda  Bērnkopībā mūsu indiāņu kolonijā ir bezporjadoks. Jaunā audze procentuāli lielā skaitā ir slima, neaudzināta un nu būs arī pusskolota. Friču mērgļi noskauda, ka LV akcents uz ļoti konkurētspējīgu izglītību. Kas friclandē grūti realizējams lielo sagrābto teritoriju ar daļēju pašpārvaldi dēļ. Un dēļ raibā nacionālā kontingenta

aklaiks_  tracer...ja normāls vīrietis, bērniņš netraucēs! Mana vīratēva brālim nomira sieva, palika ar 2 gadīgu puisēnu. Pēc pāris gadiem apprecējās, piedzima puišelis, bet pēc gadiem 4 izšķīrās, viņš palika ar 2 puikām. Tad apprecējās atkal, vēl šodien ir kopā un priecājas par mazbērniem. Vēl....viens no lattelecom nodaļu vadītājiem palika viens ar 3 puikām, mazais bija pavisam mazs....arī pēc gadiem 5 laimīgi apprecējās un dzīvo cepuri kuldami!Nu jau dēli lieli, vecākie pamanāmi sportisti.

Anda  cik cilvēku, tik recepšu. uzspiest nevajag! ja otram tas neder. varbūt viņš ir normāls cilvēks (S, V), bet augstfrekvences viļņi besī. (pp). man nav nekā, ko nebūtu atdevusi (nevis pārdevusi) no lietām, ko pati nelietoju, līdz ar to zinu, ka materiālā ziņā audžubērnam nekā nebūtu žēl. bet ekstrā troksnis, ampeles utt utjpr vajadzīgas kā zivij velosipēds. Raksta varonim vajag atklāti paskatīties acīs patiesībai, "satikties pašam ar sevi", saprast, ka svešs kolhozs nav viņa variants
Ja vajag iemācīties sex, tad arī te ir īstā vieta. Un varēsi gulēt ar sievu pats

Anda  Un tā aklaiks dabūs tracera girls ar prasību dempinga metodi. t. i. ja gribēs

aklaiks_  Anda....:) laba piebilde-JA gribēs! Bet izlasījāt arī trīs vārdiņus...ja normāls vīrietis :))))

Spriditis1975  Man vienalga pie kāda lēmuma nonāksi, bet jāzin, ka liela varbūtība ragus tikai pieaudzēt. Ja nebūs kārtīga seksa, sieviete staigās pa labi un kreisi un solījumi baznīcā tā ir tikai fikcija un morāles normas atiet otrā plānā. Meklēs, kur siltāk, izdevīgāk.

virietis1973  Tatad,sievietei esot attiecibas jaties apkart ir labi,jo pašas un vinas milākā kopigo siko panems likumigais virs,jo ir daudz sieviesu,kuras likumigo viru ar mazo pakers atplestam rokam.Varbut likumigajam viram japaciesas,kamer šī ar vel kadiem uzbliezis vel divus sikos un tad jau bus brivs virietis ar trim plusiem.....Kaut kas te sak vilkt uz dienas joku.:)

DanaL  tracer, ja man jāizvēlas starp smēķējošu vīrieti un vīrieti ar bērņuku pūrā, viennozīmīgi priekšroka otrajam.
Un vispār, priekš kam turēt mājās smerdeli? Tev taču arī diez vai patiks smirdīga sieviete.

kalnietis7  Jā-sievietes pašas iznīcina tos,kas viņas mīl...
Nē- ne jau visas...

Kaskaade  Atkāpjoties no topika pamatjautājumiem, laikam solidarizēšos ar daļu vīriešu- es arī negribētu investēties svešos bērnos.

Liesma  Šiā sakarībā atceros vienu gadījumu iz uk laikiem. Viens reāli skaists vīrietis ar jauku raksturu (latviešu) ar 4 temperamentīgām tīnēm. Viņas jau bija aizbaidījušas visas pretendentes, un uz nākamo upuri-mani skatījās tādām apaļām, cerīgām acīm...........kādas nevar būt sliktiem cilvēkiem DDD Nu, bet man nebija plāni noenkuroties uk

Liesma  Iepriekšējā pretendente vienu meitu nosauca par mauku tāpēc, ka pēdējā spilgti ģērbās. ((

tracer  Esat saskatiijushaas taas salkanaas filmas.kur galvenais varonis rembo tipa dziivo kopaa ar deelu..un filmas beigaas uzrodas modeles tipa drostalinja un pienjem to pusaudzi kaa savu beernu.paziistams scenaarijs vai ne?asarinju notrausaat?neezdodzinju izvilkat no kabatinjas? Liekuliibas kalngals.

Epifanija  Nu manā dzīvē ir tāds Rembo ar dēlu un es tāda viņa dzīvē ienāku - modele drostaliņa.. līdz brīdim, ka atklāti pavēsta - patīc, bet nemīlu un es eju kārties! Mīl taču vēljoprojām to, kura ragus uzlikusi un dzemdējusi jau citam bērnu... Lai mīl tālāk!😁😈

kosrem  Nedari neko. Ja ragi nav par smagu, nēsā vien!

Epifanija  Nu ir tāda vīriešu suga - bez ragiem uz galvas nezin kā mīlēt!😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu