Juusu prognoze?

Kad beigsies maajseede?

ube  Kad visus sapotēs, tad beigsies.

Anda  Partizānu kustība neatrisinās mūsu vajadzības pēc kontaktiem ar ārpasauli. žīdi friči jau sen ir parūpējušies par tok, lai kolonija būtu ekonomiski atkarīga. Un bāžot galvu smiltīs un kliedzot par neatkarību mēs tādi nekļūsim. Vienīgi kļūstot ekonomiski pašpietiekami, uz ko attiecībā zug ist versäumt

Tessa  tad židi vai friči? Aģika palatas biedrene biškj saputrojas.

LaskovijMerzavec  a kurš sēž mājsēdē??? MAn nav neviena, kas sēdētu mājās un neko nedarītu!!!

Raganacs  Nu cik var ņerkstēt!!! Tak tie, kas te ņerkst - satinieties baltā palagā un prom uz kapiem labāko vietu noskatīt un aizņemt. Kāds labums pašam no tās ņaudēšanas?!!! Besī vienreiz!

DanaL  Apkārtējā vide tikai iegūst. Gaiss paliek tīrāks, ekoloģiskās pēdas saraujas.

Tess, palātas biedrene aug un attīstās, - no mauķelsoniem, caur lidlu uz židu fričiem un partizāniem.

AivarsN  Kad visus sapotēs? Jautājums tikai pret kuru vīrusu un kuru vakcīnu pēc skaita. Kur var būt tik naivi?

Anda  ne. izrādās, tie nebija mauķelsoni, bet no rampu gaismām apjucis amatnieku pāris. nus, Viņš var mani dabūt, ja mātītei zobi lido. Tik vnk kā tas čiv riv!

av2  Cilveece vienkaarssi daigralas.
Visu ko mees visi daraam aplamaa. nesen kalusiijos vienu gudra cilveeki lekciju. Lai nodrossinaatu pilniigi visu ASV ar elektroenerggiju, vajag tiessam tikai 100km x1 km ar saules baterijaam Texas sstataa uzstaadiit. Un nekaadu termo, atom, vai veel nezinkaadu energgijas avotu bnemaz nevajag izmantot vairs. Nulle izmessu.
Cilveeki ir tjk daudz tuudu savaariijussio, nu lai nevbuutu ...garlaiciigi, laikam. Viirus ir viens no tiem.
Kad buus iespeeja izkuulties no ssitaa murga? Kad saslimusso skaits saaks strauji sarukt. Divi varianti, vai nu apmirss liela dalla, vai ieguus imunitaati dabiigaa, varbuut arii vakciinas cellaa. Cita varianta nav.
Kaa juus domaajat, ssitaa buus maaciiba cilveekiem uz kaadu laiku, a? Neizdomaat, nerazzot drannkkus? Jau iepriekss rakstiiju, covids veel esot tikai ziedinnaa tajaas labratorijaas. Ir izstraadati, izaudzeeti viirusi, kas zemi noliidiznaas .....no visa dziivaa paaris nedeellu laikaa. .

AivarsN  Neefektīvās tehnoloģijas un enerģētika, līdz ar to planētas piesārņošana nav cilvēku, bet tikai sociālo parazītu nopelns. Tikai dēļ viņiem, zinātne novirzīta maldu ceļos, noslepkavojot simtiem ģeniālu zinātnieku un inženieru. Viņiem arī par visiem tiem noziegumiem būs jāatbild. To ļoti labi saprotot, šie noziedznieki grib visu pasauli nospiest uz ceļiem, lai iegūtu pilnīgu varu un kontroli pār visiem.

VECA_PIEPE  Cilvēks pie visa veida konforta pierod-

mājās nabu kasīdami, būs atsēdējušies, varēs PA turpināt činkstēšanu par to, ka uz darbu ir jāiet.

Mikko  Kãda starpíba?
Tãpat no tã tã te nekas nemainãs!
P. S. Pat pakalas vienas un tãs pašas! 🤣

kosrem  Beigsies aprīļa beigās. Bet man pofig, nevaru saslimt pat to gribēdams. organisms neņem pretī covidu.

Epifanija  Reāli neviens nesaprot, ka Eiropas savienība brūk un tiek dalīti naudas maisi, gatavojaties lielām pārmaiņām, ne tikai čiku pakaļā un čipu aiz auss, nez kā jūs visu aitu baru savādāk disciplinēt, bez dzimtenes un mulatiem?

rinkulis  https://likumi.lv/ta/id/255713-par-arkartejo-situaciju-un-iznemuma-stavokli

Īsi un kodolīgi:
_Ārkārtējo situāciju izsludina Ministru kabinets uz noteiktu laiku, bet ne ilgāku par trim mēnešiem.
un
_Ministru kabinetam ir tiesības, ja nepieciešams, pagarināt izsludināto ārkārtējo situāciju uz laiku, kas nav ilgāks par trim mēnešiem.

Kad tika izsludināta ārkārtas situācija un cik reizes tā ir pagarināta?

Kad beigsies? Skaties, kas notiks aprīlī... Ja aprīlī, pēc kārtējās tūres, nekas neuzlabosies (valdības lēmumos), tad skaiti - sūdi lieli, kas paši no sevis neizsmelsies visticamāk.

AivarsN  Pēc neatkarīgo zinātnieku pētījumiem, aptuveni trešdaļa sabiedrības vispār ir neuzņēmīga pret šo vīrusu. Tieši tāpat kā ar gripu, ļoti daudzi vispār ar to nekad neslimo, lai gan nav vakcinējušies. Tur ir gan ģenētiskās īpatnības, gan spēcīga imūnsistēma, gan paaugstinātas vibrācijas. Slimo nomākti, nobijušies, nelaimīgi cilvēki, bet ne dzīvespriecīgi, laimīgi, pašpārliecināti. Tikai tāpēc tie bezjēdzīgie ierobežojumi un vakcinēšana, lai pazeminātu dabīgās aizsargspējas. Labāk pasmieties par ieliktņu valdības izmisīgajiem centieniem izvest tautu no pacietības, lai tiktu pie kāroto miljonu nozagšanas. Bet nespīd viņiem. Indivīdi ar tik zemām vibrācijām ilgi neizvilks.

Vaukskis  ..Šomēnes!

Felde  Lai vai kā ar to vīrusu.... Saprotu-valdibas neadekvatie lēmumi,tiešam liek liek pardomāt kas ir kas! Tomer-viszinīši pārvērtē savas zināšanas....teksti,kur katrs otrais vārds ir-parazīti.... -neko izgltojošu nepozicionē!
Ja neaizdomājas tālejoši-mani apmierina šī dīkstāve...😃 Varēja gan būt vasara.... Taču arī šobrīd var laiku vairak veltīt sev,pasportot,izbaudīt mieru....dabu.... Dievinu!!!!🤗🤗👌😃

Julianna  Feldes kundze! Nekā personīga, tikai pārdomas. Dievināt stulbumu??? Sanāk, ka iepriekš nespējāt saplānot savu dzīvi, lai būtu iespēja pasportot, izbaudīt mieru? Tad sanāk, ka neesat saimniece ne savam ķermenim, ne turat varu par savu dzīvi. Skumji.

Felde  Sanāk tā-kā katrs izfantazē....
Jā ...es izbaudu ik mirkli!
Jā...man ļoti daudz jāstrādā,lai pelnītu iztiku..... Jā...man neviens nemaksā par darbalaika atsēdēšanu....jā-man nav apmaksāta atvaļinājuma! Jā...man nav apmaksātu biļetenu! Jāāā...dievinu šo dīkstāvi! 👌😃
.....taču neatrodu savā tekstā-dievinu stulbumu.... Tā jau ir fantāzija....un ne mana👆🤔😂
Nekā personīga!!!😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu