Juusu prognoze?

Kad beigsies maajseede?

AivarsN  Felde, bet vai šo deģenerātu apzīmējums maiņa lietas būtību? Jā, viņiem ir sava kastu sistēma, jeb sātaniskā piramīda. Ir ģenētiskās atšķirības. Tāpat viņiem ir sava virsvadība, kura pat nav cilvēki. Taču parazīti strādā saskaņoti uz visas planētas un viņu darbība pilnīgi noteikti nav cilvēku interesēs, bet tieši otrādi, katastrofāla skaita samazināšana,pakļaušana un izmantošana visdažādākajos veidos. Tāpēc arī piemērotākais apzīmējums ir sociālie parazīti. Vai tiešām gribi ar viņiem tuvāk iepazīties?

Felde  Man ir smadzenes,man ir savs viedoklis,ļoti labprāt uzklausu citus,taču,tu Aivar,neesi patīkams sarunu biedrs-tev ir uzmācīgi-smacējoša tendence...... Un neatkartošos-kāda! Varbut pameģini mainīt

Kaskaade  Sociālais parazīts šeit ir tikai viens, kurš neko nedara, bet saņem visus sociālos labumus.

laukroze  divvaldības ideju jau nokopēja iz cariskās Krievijas vēstures Julianna laikam, neatbalstu tādas lietas, tracināt pūli, pārņemt varu un tad atkal "masēt nabaga tautu pa savām", nekā jauna tur nav...

iestājos par saprātīgiem ļaužiem un LV tādu ir pietiekami daudz, ievērot noteikumus, distanci, nerīkot ballītes, vakcinēties, protams, brīvprātīgi, un domāt vairāk ar savu galvu un pievienot kritisko domāšanu visai info, ko iespējams saņemt netā, vērtēt avotus, no kuries šī infa nāk,lai izdodas!

Paula6  Man mājsēde netraucē...strādāju kā strādāju, tikai vairāk laika izbrīvēju dabai, sportošanai, arī tādiem darbiņiem, kuriem agrāk pietrūka laika un jā, arī kulinārijas eksperimentiem ar dažādiem gardumiem. Daudz lasu, domāju un analizēju.
Beigsies tad, kad cilvēki sāks vairāk piedomāt par sevi un savu veselību(fizisko un emocionālo), neizplatīs savas stulbības, kā te viens otrs, pieteiksies vakcinēties. Diemžēl jau tagad e-pieteikšanās uzkaras, bet pamazām noregulējas. Vakcīna, lai kā varbūt vienam otram nepatīk un šaubās, ir tomēr vienīgais līdzeklis, kas palīdzēs noturēties un nesaslimt, neaiziet uz mūža māju. Divi mani paziņas, vēl jauni (45-55), skatās jau no mākoņa maliņas.
Telefons neaizstās personīgo kontaktu, bet tāpēc katram ir jādara tas, ko viņš var izdarīt, nevis čīkstēt, bet ticu, ka reiz beigsies covida laiks.

Anda  Imho šīs te gēnu inženierijas vakcīnas tikpat lielā mērā iznīdē vīrusu, cik smilšu kastes kūkas remdē izsalkumu.
reklamē tās ieinteresētie un dara to neprofesionāli
EK piešķirot miljardus VALDĪBĀM, kuras savaldījušas kovid, t.i. piespiedušas savus pavalstniekus potēties. izraēļi pirmie saprata, kā jādara, vairāk neko nevaru piebilst.

Sirmaistrusis2  Cilvēki, lai izdzīvotu, sāks pārdot savas mantas. Un tas uz roku būs turīgajiem, kas par puscenu iegādāsies, piemēram, dzīvokļus. Mājsēde varbūt vasarā arī beigsies, bet Covid gan nē. Un nekādas vakcīnas nelīdzēs

Mikko  A nekã cita iznemot Covidu nav??? 🙄 🤔
Veikalus sagribéjãs?
Péc Jãniem bús...

fargo  vislielākais noziegums ir skolu slēgšana. uzskatu, ka karantīnu autoriem par šo visu ir jāatrodas cietumā.

Anda  Tirgotāju izpurināšana pirms lidla izlīšanas no slēpņa jau arī ir ņečto. Un kultūras sfēra. Bet no skolniekiem izdzīvos tikai tie ar stiprāko raksturu un/vai nejaukākajiem vecākiem.

Liesma  Vajag latviešiem nospļauties un sākt pašiem laboratorijā kultivēt novājinātus vīrusa virsmas proteīnus:)

dzilums  līdz vasarai nekas baigi nemainīsies. Sākoties siltākam laikam vīruss mitēsies un līdz rudenim būs miers. Varēs visu vērt vaļā. Ja līdz oktobrim būs pietiekami daudz vakcionēto, tad ar to arī viss šis sviests būs beidzies. Ja tautas liela daļa nespēs salabot savas smadzenes un nevakcinēsies, tad no oktobra atkal visu vērs ciet līdz pat nākamā gada pavasarim.

Mikko  Ja kãds vélas redzét absolúto stulbumu vajag uz vienu dienu atvért shopping centrus!
Gudri dirst nav malku cirst...
Kad kãds no Jums gudríšiem gulétu gãrkdams gultã un pazinotu sorry čabulít Tev elpinãmais pietrúka...
Un starpcitu síči to zarazu izplata ka tik turies...

Julianna  Atbilde Laukrozei. Divvaldības idejai nekāda sakara ar carisko Krieviju. Es piedāvāju pašorganizēties. Nedibinot partiju, jo uzskatu, ka partijas ir dēmona izgudrojums šķelt sabiedrību. Līdz ar to atkrīt Laukrozes apgalvojums-- ņemt varu par līdzcilvēkiem. Jā ņemt varu par SITUĀCIJU. To gan. Saglabāt cilvēku dzīvotspēju.

Vaukskis  rinkuli, atkārtoti ārkārtas situācija pagājušogad tika izsludināta no 9. novembra un tagad vienreiz pagarināta. Pavasara/vasaras ārkārtas situācija un pagarinājums neskaitās klāt pie esošās, tā kā bija pārrāvums. Likums neparedz, ka jāpluso, tātad-viss likumīgi!

dabasmiilis  2021-02-04 18:38,
- Kas jādara, lai tiktu pie divām skaistām dūdiņām? (vienu vajag ,lai pakasa muguru ,bet otru ,lai pamasē pēdas!)
Es varētu censties pārņaudēt konkurentu.


Mana prognoze, ka šovs vilksies līdz 2025. gadam, tad pārvērtīsies bruņotā konfliktā - tā ir tikai mana prognoze , tā kā zem kupenām vēl neslēpties.
Pašreizējā mājsēde uz vasaru tiks atcelta, jo būs ļoti grūti atrast gripas pacientus ,kurus reģistrēt kā ... .

Cilvēki tik ļoti koncentrējas uz čipiem ,ka piemirst citas daudz bīstamākas lietas - es par to poti - kurš var pateikt ,ka tur nav vēžu izraisītāji vai neauglības zāles, ko pirmajā momentā nemaz tā nenovērosi ar aci!?

Žēl tikai armijnieku, ja es tāds būtu ,tad pamestu posteni nešauboties, lai ieliktenis pats potējas.

dabasmiilis  "...un domāt vairāk ar savu galvu un pievienot kritisko domāšanu visai info, ko iespējams saņemt netā, vērtēt avotus, no kuries šī infa nāk,lai izdodas! 2021-02-05 11:11 ...

-Tieši tā, atslēgt Latvijas medijus, lai nav tā propaganda jāklausās, vajag kritisko domāšanu ieslēgt un mazāk uzticēties ielikteņiem. Nu labi, būsim precīzi - paši tādus ievēlējāt!

Epifanija  Nez, kurš tad viņus tur vēl, paši viens otru ievēl kur vajag un kādus vajag, vai vispār kāds no viņiem ir normāls? Tauta var iet atpūsties..

AivarsN  Testi uzrāda pozitīvu jeb kuram vīrusam, bet sezonālās elpceļu slimības un pat pavisam nekaitīgi vīrusi atradīsies vienmēr. Neviena efektīva vakcīna pret vīrusu izraisītām saslimšanām vēl pagaidām nav zināma. Tad jau pret gripu vakcinētie arī neslimotu, bet slimo pat smagāk. Pret ko īsti ir Covid19 vakcīna, uzmini nu, jo pat pēc otrās vakcīnas saņemšanas, cilvēki saslimst tāpat un iespējams pat vēl vairāk un pat mirst. Lai šo šovu apturētu, tad jau būtu jāizdomā universāla vakcīna pret visiem vīrusiem, kurus uzrāda testi. Bet ja jau pret vienu vīrusu nevar, tad pret visiem jau ne tik. Otrs variants, cilvēkiem ne tikai jākļūst nemirstīgiem, bet arī neuzņēmīgiem pret slimībām vispār. Tā ka pagaidām nav nekāda iemesla ticēt, ka kovidterors drīz varētu beigties. Tikai kad liekie, pēc parazītu domām būs nopotēti un atlikušie čipoti, bez īpašuma un jeb kādām tiesībām, tad arī beigsies šī māžošanās, jo plānotais mērķis būs sasniegts. Tāpēc mostamies, kamēr nav par vēlu!

coldlands  Es pat pret ērču encefalītu neesmu potējies.
Sen sen atpakļ biju gājis sevi nopotet, bet kad dakteris uz jautājumu, ka nu man pēc potes visas ērces pofig, pasmejas, un pateica, ka nekam nav 100% garantijas, es apgriezos, un izgāju no kabineta.
Tak nafig man sevī ko špricēt, ja nav garantijas?!
Ja būs garantija ar naudas izmaksu kāda ljimoncika apmērā, tad jā, vismaz ja dārzenis tad bagāts, lai varu sēdēt okeāna krastā ar pina colada glāzi rokās, un divas jaunas, pupainas sanitārītes pie sāniem, kas mani līdz gultai aiznes un pasaciņu uz nakti pastāsta.☝

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu