Juusu prognoze?

Kad beigsies maajseede?

AivarsN  Tiem epidēmiju un vakcīnu izgudrotājiem vajadzētu beigt nodarboties ar kaitniecību un sākt darīt ko lietderīgu. Cilvēki izglītojas un pasakām vairs netic. Vai kāds ir ielūkojies pēdējo 10 gadu mirstības statistikā? Tur nekas būtiski nemainās. Piemēram, 2018. gadā, kad bija labvēlīgi apstākļi gripas izplatībai, Latvijā nomira par pāris tūkstošiem vairāk, kā 2020. gadā. Biedēšana un smacēšana maskās nepalīdzēja palielināt miršanas statistiku. Ir jābeidz testēt ar tiem nekam nederīgajiem testiem, kuri veselus cilvēkus par slimiem uzdod un ar to arī visa afēra beigsies. Lai varneši negaida uz solītajiem miljardiem, kuri valsti iedzīs vēl lielākos parādos, bet lai netraucē tautai dzīvot un strādāt. Ja kas nepatīk, var taču krāmēt koferus un braukt atpakaļ uz turieni, no kurienes atsūtīti.

Liesma  Nu, protams, ka lielo farmācijas koncernu spices pazīst kliedzošākos virusoloģijas zinātniekus. Vienas cunftes pārstāvji ir vnm pazīstami, nu, tie, kurus vērts pazīt. Nedodu ne 5, ka 1) neparādījās vakcīna un tikai pēc tam vīruss.
Šobrīd ir situācija, ka novājināta virsmas proteīna vakcīnas izstrāde un piedāvāšana publikai kavējas, bet ekstramodernus un ekstrainvazīvus gēnu inženierijas produktus oakaļ met. Dažviet izgāžas tiktāl, ka aizmirst par iebiedēšanu un vakcinējamiem piedāvā naudu. Kā jau eksperimenta dalībniekiem pieklājas, ja eksperimentētājs godīgs.
Tad Q zinātniekiem-ja nav nekā, ir tikai vīruss. Kura vakcīnas tipa sintēze prasa ilgāku laiku-novājināta patogēna kultivēšana jeb patogēnu determinējošā RNS apzināšana, iepakošana un iesūtīšana makroorganisma šūnā?

Marita  Kā apnikuši šitie daiļdirsēji. Kamēr jūs katru personīgi neskars vīruss, tikmēr turpināsiet visu noliegt un izplatīt savas muļķības. Man vairāki kolēģi tieši pašlaik cīnās ar šo zarazu. Sauc katru dienu ātros un elpo skābekli. Nu, nestāsties, ka tas ir visparastākais vīruss. Tā ir neprognozējama slimība, nekad nezini, kuru tā skars smagāk.

AivarsN  Pneimonijai ir daudz ierosinātāju, arī agrāk mira pat jauni cilvēki. Tikai nekad par to speciāli nebazūnēja televīzijā, kā tagad, par katru mirušo, kā nez kādu pasaules mēroga sensāciju. Jau sen zināms, ka saslimšanas un miršanas statistika ir ļoti atkarīga no tautas kopējā noskaņojuma. Tieši tāpēc tā nebeidzamā biedēšana, terors, biznesa graušana, lai pēc iespējas vairāk cilvēku saslimtu un parazīti varētu realizēt savus sātaniskos plānus. Vairāku valstu advokātu biroji jau savākuši lērumu pierādījumu, lai starptautiskos noziedzniekus un viņu atbalstītājus iesēdinātu uz daudziem gadiem. Agrāk, vai vēlāk, bet tas notiks. Tāpēc nevajag celt lieku paniku. Dzīvojam kā parasti, cik nu vien vēl atļauj. Un pēc iespējas ignorēt visu ko tie mankurti cenšas uzspiest. Ja nebūs sabiedrības atbalsta, viņu plāni izgāzīsies, ko mums arī vajadzētu panākt.

Kaskaade  Neturi sveci zem pūra, Aivar, par kuru valstu advokātiem RENTV stāstīja?

Anda  Vīruss ir, un ir agresīvs. Uzkrītoši daudz slaveni vecāka gadagājuma latvieši minēti nekrologos šajos 2 gados.
Bet šīs te gēnu inženierijas vakcīnas nav izeja cilvēkam, kurš prognozējami neslimos ekstra smagi un pēc koronovīrusa infekcijas izdzīvos. Iespējams, būs vēlīnās sekas.

AivarsN  99.97% sabiedrības Covid19 vīruss, nav dzīvībai bīstams. Tad kāda hrena pēc visiem vajadzētu riskēt vakcinēties ar nepārbaudītu vakcīnu, vīrusa uzliesmojuma laikā, pēc kuras cilvēki tāpat saslimst ar šo slimību un varbūt tieši tāpēc arī saslimst un arī nomirst. Kas gan cits tas ir, ja ne organizēts noziegums pret cilvēci?
Kaskāde, beidz to Panorāmu un Rentv skatīties. Abi ideoloģiskie varas kanāli, tikai dažādām nometnes barakām paredzēti. Bez Oho, internetā var atrast arī izglītojošu informāciju no neatkarīgiem avotiem. Vairāku Eiropas valstu, Krievijas, ASV advokātu biroji jau sen nodarbojas ar kovidafēras atmaskošanu. Ir iesniegtas daudzas apsūdzības, notikušas daudzas tiesas sēdes un ir panākta dažādu ierobežojumu atcelšana. Vismaz ES valstīs nevienam cilvēkam nevar piespiest vakcinēties ar šo apšaubāmo vakcīnu. Ja kādā darba vietā to mēģina uzspiest, var droši vērsties tiesā, lai aizstāvētu savas tiesības. Visi šie noziegumi pret cilvēci tiek rūpīgi izmeklēti un apkopoti, lai vēlāk iesniegtu tribunālam, tieši tāpat kā izmeklēja un sodīja nacistus par 2.Pasaules karā izdarītajiem noziegumiem.

Vaukskis  Redz, ka man izrādījās taisnība, nevis šitam daiļdirsējam! :DD

coldlands  Vaukšķi, par ko tieši tev izrādījās taisnība?

Vaukskis  coldland, par to, ka komandantstunda vairs nebūs jau šomēnes, nevis tikai pēc tam, kad privātie īpašumi būs tikuši atņemti.

coldlands  Nu nezinu, vēl jau pandemija nav uzvarēta, cilvēki vēl nav nopotēti, uzliks vēl papildu stundas🧐

Vaukskis  Tas jau ir noticis fakts, citādi jau tagad visiem vajadzētu vajadzētu dzīvesvietās un pēc plkst.22 Latvijā neturpinātu izbraukt no galapunktiem sabiedriskais trnsports, vismaz Rīgā!

AivarsN  Nebija jēgas tērēt policijas resursus, jo pārāk maz cilvēku naktīs riskē iziet uz ielas. Jo sevišķi tagad, tādā salā. Tāpēc visi spēki turpmāk novirzīti uz ļaužu terorizēšanu pa dienu, jo tā var daudz vairāk tautai ieriebt un soda naudas iekasēt. Protams, ar vīrusiem tam nav nekāda sakara. Gripas sezona iet uz beigām, bet līdz parastajām pavasara saaukstēšanās slimībām vēl vairāk kā mēnesis jāgaida. Tāpēc tā steiga ar vakcinēšanu, jo trāpot starp diviem šiem viļņiem, tik ļoti neizcelsies vakcīnu radītās smagās blaknes. SputnikV tās ir vismaz 10% gadījumu. Rietumu kokteiļiem droši vien vēl vairāk. Pati slimība apdraud ne vairāk kā 1% iedzīvotāju. Bet matemātika pret reliģiju jau ir bezspēcīga.😃

saulite34  AivarsN,kādu vakcīnu tev jau ir vakcinējuši no kurām tev tās smagās galvas blaknes radušās.

AivarsN  Ne es, ne mani paziņas sevi ar vakcīnām neindē. Ar sprogainajiem un reliģioziem ļautiņiem man nav nekā kopīga. Visa informācija par vakcinēšanās statistiku, blaknēm un kovidafēras izmeklēšanas gaitu ir atrodama internetā. Ļoti uzskatāmi afēra atklājas, salīdzinot Izraēlas un Palestīnas slimošanas un mirstības statistiku. Jo vairāk vakcinēto, jo vairāk saslimušo, kā tam pēc loģikas arī vajadzētu būt.

saulite34  Ja jau nevakcinēsies,tad par kādām smagām blaknēm vari runāt,jo reālu pierādījumu tev taču nav,ir tikai kārtējā tukšā vāvuļošana,esi bijis Izraēlā un Palestīnā un reāli saticis tos cilvēkus ,tev pat nav medicīniskās izglītības,lai tu te tukši spriedelētu par tām vakcīnām.

AivarsN  https://dra.lv/b18MsM

saulite34  sprogainais onkuliņ netērē savu laiku visu laiku likdams tās savas reklāmas,jo reālu pierādījumu tev nav par vakcīnām.

Floriana  Manis pēc varētu vispār nebeigties!

AivarsN  Un kādi reāli pierādījumi ir pandēmijas esamībai? Visas iespējamās vīrusu slimības apvienotas zem viena nosaukuma un ar kļūdainajiem testiem, vēl tik pat daudz veselu cilvēku pieskaitīti slimiem. Par vakcīnu izraisītajām blaknēm un mirušajiem var atrast internetā, bet naivi būtu gaidīt kad to rādīs LTV ziņās. Ja no pneimonijas nomirst nevakcinēts slimnieks, tad neatkarīgi no tā, kāda slimība to izraisījusi, tas ir Covid19. Taču kad nomirst vakcinētais, tad pie vainas būs jebkas, tikai ne Covid19. Bet ir taču vēl naivi cilvēki, kuri tam tic. Šobrīd gandrīz visi slimo tikai ar gripu, vai dažādām infekcijas slimībām, kuras dabūjamas slimnīcās. Dažādi kroņvīrusi raksturīgi rudenim un pavasarim, bet ne tagad. Pāris mēnešos izveidojas kolektīvā imunitāte. Simptomi parādās tikai vājākajiem. Pat ja kāds no tiem ir mainījis savas īpašības, tad vienalga jau sen ar to vīrusu visi ir sastapušies un aizmirsuši līdz tā nākamajai sezonai pēc gada.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu