Ko tik sieviete neizdarītu vīrieša dēļ?

Bet vai vajag? Vai vīrietis to spēj novērtēt? Un, ja spēj, kā viņš to izrāda?

bumpastiks  Droši vien ir kaut kādas robežas kā sievietēm tā arī vīriešiem ko var izdarīt,ko nevar un ko arī nevajag.Galvenais dari ko darīdams-tik nezaudē pašcieņu!

AivarsN  Vīrieša, vai tomēr sevis dēļ?

Maariite  Ja vīrietis daudz dara sievietes dēļ, tad sieviete to saprot, un arī izdarīs (ja mīl, protams,) daudz vīrieša dēļ.

Bazhix  Vajag kādu mēnesi vai divus pastrādāt pansionātos. Tur ļoti daudz var uzzināt, ko sievietes var izdarīt veca opja dēļ :)

Anda  "neglītās" lietas viennozīmīgi sevis dēļ :) Kā atbildi uz to, ka kāda cita darījusi neglītas lietas manā virzienā - vīrieša dēļ
nu tas nekas, ka ar laika nobīdi abas skatās uz to "vīrieti" ar atkārtiem žokļiem-"da labi, nevar būt, ka es šitāda dēļ uzkāros".

VendijaS  Hahaha...Cilvēks dara visu sevis dēļ, tai skaitā, kad ir iemīlējies un grib objektu ilgāk paturēt pie sevis. Nav jādara lietas, kuras pašai nepatīk, tad nebūs jāgaida īpašs novērtējums.

miers2  Cilvēka dabā nav ilgi būt sajūsmā par to, kas tiek nolikts priekšā. Pat parasts mājas kaķis pierod pie gardas maltītes un gaida vēl ko labāku.
Dzīves lielākais paradokss ir par to, ka nav tik svarīgi, ko sieviete spēj foršu sastrādāt, bet par to, vai vīrietis par šo sievieti ir kaucik sajūsmā vienk tāpat.
Nav neko vērtas tās "dāvanas" , ja otra cilvēka klātbūtne un tuvums nerada sajūsmu

Chris1986  "Varbūt dažādībai kādreiz vajadzētu izdarīt kaut ko arī priekš otra .. Tas nekas, ka nodomās, ka vientiesis, bet varbūt sekos kāds negaidīts pārsteigums😀"
Laba doma! Tā, kura ko grib, lai priekš viņas izdaru??

aija_69  Ko tik sieviete neizdarītu..

Dod spēku izdarīt to, ko es spēju, dod dvēseles mieru, pieņemt to, ko es nespēju mainīt, un gudrību atšķirt vienu no otra. Tik vienkārši..

Veetra  Jebkurš cilvēks izdarīs ļoti daudz, ja otrs viņam patiesi daudz nozīmē.. Kā uz to skatīties - vai kā uz mīlestības pierādījumu pret otru vai kā sava egosima augstāko izpausmi - par to lai strīdās psihologi un filozofi :) Un otrs - ja vien nav vispār pamana, to novērtē. Tikai tas novērtējums var būt dažādas gradācijas - no ok viss ir kā vajag līdz Paldies ( tā paldies, kurš ar lielo burtu un kuru atcerās)...

Spodris  Skatoties, kāda ir attiecību stadija ar vīrieti, normālos apstākļos, kā jau šeit tika pieminēts, kājas paplest vai kādu kotleti uzcept, sarežģītākos apstākļos, kādu skandālu uzrīkot vai konkurējošai ljubovnicai bietē iedot

av2  Jauniibaa , kad visi pliki, kaa bazniicas zzurkas, vissi .....otra deell , ir gatavi attteikties no visa. Jaa , bet kad ir iekraata dziives gudriiba puuraa, gudriibaa, arii materiaalajaa pasaulee , saakam domaat. Un tad, visi esma...cuukas, a? :)
Nezinu. Man jau sskkiet joprojaam , ka ....kad tiessaam ja cilveeki miil viens otru pa iistam, tad nav taadu nosaciijumu , robezzu , ko izdariit miillotaa labaa.

dzilums  daļa sieviešu stipri pārvērtē savu pienesumu mūdienu vīrieša dzīvē. izņemot seksu maz ir atlicis dēļ kā būtu vērts uzturēt attiecības ar sievieti. Draugi smadzenes nečakarē un arī izmaksā lētāk. Un dzīvot ilgstoši ar vienu sievieti vispār ir mazohisms. Vienmēr var atrast jaunāku un interesantāku.

tracer  Kaarteejais cirks ar fraazeem..viss ir gauzaam vienkaarshi..tam kam nekaa nav tas gatavs otram atdot visu.

AliceX  Vai šiTeTe šitIE_te vispār ir vīrieši vai vnk vīriešveidīgie?
Un vispār, dujma tēma no sievietes puses. Ja te ir vīrieši, labprāt palasītu, ko tad viņi ir darījuši sieviešu dēļ un ne otrādi!!!
Citā sanāk, sievietes pašas remontus taisīt spiestas, ledusskapjus tiept augšā uz dzīvokli, gāzesplītis - visu, pilnīgi visu, bet vīrietis, cēli ierodās IESKRŪVĒT SPULDZĪTI, vispirms novērtējot sievietes veikumu visā pārējā!!!
VīrietĪTES trenkā sievieŠUS. :D

Geisha  Sava dēla dēļ (kas arī ir vīrietis) sieviete izdarīs pat neiespējamo. Tēva dēļ arī pacentīsies.

Ja sieviete mīl konkrēto vīrieti izdarīs ļoti daudz, bet tikai tik ilgi kamēr mīl. jJa sieviete sajutīs vai sapratīs, ka vīrietis viņu izmanto tad visdrīzāk jebkāda darbība no sievietes puses strauji beigsies.

tracer  Peec alises teksta es sapratu ka sievietei viirietis vajadziigs remontdarbiem un smagumu paarvuetoshanai?un par to dazreiz vinja uzkraasos luupas un pastenees?man vienam liekas ka neadekvaata samaksa par remontdarbiem?

AliceX  NeA, tracer. Iet runa par emocionālo pusi. Te ir bijuši vīrieši, kas spējīgi vismaz IZJUST, ja ne izpaust līdzjūtību tām sievietēm, kurām pagānē, jaunības naivumā, morāli degaradējušies vīrieši bija gadījušies?
Man aizdomas, ka šite mītošie ir vīrieši ar slapjiem sapnīšiem, tāpēc nekur tālāk par PA netiek.
Labākā gadījumā, fisko seksiņu kaut kā sagrābj un domā, ka ir iekarojuši sievietes sirdi. :D

kvarts  daudz ko var, tikai laikā aizvērties nevar....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu