Ko tik sieviete neizdarītu vīrieša dēļ?

Bet vai vajag? Vai vīrietis to spēj novērtēt? Un, ja spēj, kā viņš to izrāda?

coldlands  09:42 tas mol pasēdēt ar tantu rokās sadevušies, paraudāt?

AliceX  10:26

Nē, labāk meklēt stervozās stervas, vismaz izdevīgi! :D
p.s. Tikai pēc tam neraudiet publiski... man nav tik daudz kabataslakatiņu, ko te katram otrajam izdāvāt... ;)

Liesma  man 21.gs. absolūti nebūtu svarīgi, ko kungs pieprot no vīriešu darbiem, ka tik kopdarbības finālā rati kust uz priekšu.
ir tik daudz iespēju šodien, ka lai uzturētu + bilanci, nav obligāti ķimerēties ar vadiem vai tamboradatām. attīstītās tehnoloģijas un intelekta virskundzība pār amatniecību šādas štelles nobīdījusi hobiju plauktiņā....
Re: ne visi var dabūt kko nereāli jaunu & smuku, tos, kas var, cienu D:)

virietis1973  Runa iet par emocionalo pusi bet pati raksta par ledusskapjiem,gazes plitim un maksligo govju apseklosanu.D

AliceX  Jā, nu vīrieši ir dažādi. Bija te forši vīrieši, bija... esmu bijusi bremze.
Foršš virietis sarunā ar sievieti privātā sarakstē, kā forši pavadīs pirmo randiņu, saskaņojot savas vēlmes ar sievietes vēlmēm. Kam tur mocītis, kas visu dienu vizināja gar jūras malu, kas aizveda līdz Lietuvai, Šauļiem laikam, pablandīties, kas pastaigā ar K2 pa Rīgas vēsturiskām vietām, kas izbraukumā uz pasaules malu un atpakaļceļā līdz Vecrīgas karstajiem pelmeņiem. Ir jau ir te interesanti, forši vīrieši! IR!!!

jaunkundze  Noteikti var pat kalnus gāzt.. bet varbūt labāk nevajag

ketija64  Ja ko dara no sirds ,tad jau vērtējumu negaida.

Chris1986  AliceX, tu tagad stāsti par savu jaunību? Nevaru iedomāties, kāda būtu vīrietim motivācija kkā izpildīties dēļ 50+ sievietes, kur visbiežāk ir palicis vairs tikai tas sievietes nosaukums

Anda  yap, no vagīnas pavēlniecēm paliek tikai tādi skumji vampīri ar sarkaniem deguniem. nejaukt ar dr Klauniem, tie ir vismaz labsirdīgi. es nesauktu dzīvi par nežēlīgu, drīzāk-pietiekoši taisnīgu. Lai babulis/onka būtu arī vecumā likvīds, jābūt vēl kādai pvn ārpus sex funkcijām, kuras, būsim godīgi, bija varējis piedāvāt ikviens vesels pretējā dzimuma pārstāvis.

Liesma  Kurš gan nezin par 3 mīlestības plaknēm: eross (fizisks kontakts), phileo (emocionāla pieķeršanās) un agape ( mīlestība, kas saistīta ar prātu un gribu, intelektu). kad erosa pārklājums līdz ar hormonu deficītu izsīkst, paliek pārējās 2. es teiktu, ka vienai no tām nepieciešama laba sirds, bet otrai-līdzvērtīgs iq. Ja revīzijā atklājas, ka tādu ņema, tad-daudzpunkte...vai-trīsstūris! D:

Arnika  Chiris1986 vismazāk Tev vajadzētu uzrtaukties par to uz ko cer vai necer citi!
Sāksim ar to, ka dzīve nesastāv no sausiem parametriem, bez tā ir - harizma, inteliģence, prāts, izpratne par lietām, izskats... utt, šeit varētu daudz ko uzskaitīt. Katram savs.

Šķiet smieklīgi, ka Tu varu uzrakstīt, tādus muļķīgus tekstus par LIELO MĪLU.

Kādu vēl mīlu? Nekas nebalstās uz MĪLU.

Visa pamatā, lai cilvēks patiktu, ir tikai viena lieta - viņam, Tavā klātbūtnē, jājūtas labi! (te neiet runa par pilnīgu bomzi)
Un, ja tas tā ir, tad cilvēks labprātīgi no tevis neaizies.

DanaL  Es ļoti daudzko neizdarītu. Dažreiz pabarotu, tas gan.

VilksneVilksNekur  Par došanas prieku un atpakaļ saņemto emociju daudzumu gan nepiekristu. Var dot daudz, ilgi un dikti visu, kas ir, bet, ja došanas procesā izlaist kādu sieviešuprāt svarīgu niansi, tad viss dotais tiek nonivelēts.Vairs nav nekādu jautājumu par "saņemiet daudz reižu atpakaļ". Var izklāties kā zīda tepiķītis, bet tāpat tiks uzkāpts ar netīru zābaku.
Varbūt dzīvē mēdz būt savādāk, bet, cik esmu redzējis, sieviete vīrieša dēļ nekad neizdarītu ko vairāk nekā savu vecāku un bērnu dēļ.

av2  Pa lielam, finaalaa, vienmeer kaads juutaas nenoveerteets. Da lai ko tu dariitu. Taapeec veelreiz atkaartossi, neesi mazohists, vispirms miili sevi, tad arii tevi miilees.
Maacamies no savaam, un citu klluudaam. Nezin jau cik reizzu ir redzeets, ka lielaa miila ir tikai lielaa miila tikmeer, kameer ...da kaut mazliet ir izdeviigi tam otram.

burleska  16:02 Ja sievietei un vīrietim ir patiesas attiecības, kas balstītas uz dziļu savstarpēju interesi un uzticību, tad vīrietis nostājas prioritāšu sistēmā līdzvērtīgi bērniem un vecākiem.

VilksneVilksNekur  16:30 Tomēr, ja līdzvērtīgā situācijā ir jāizvēlas, kurā pusē nostāties, svaru kausi nosveras par labu vecākiem vai bērnam/bērniem.

Laikam pārāk personīgi paķēru pēdējos komentārus, jo ielīdu ne tajā tēmā

Liesma  nus, tā ir tikai Jūsu pieredze, kas te augstāk parakstījušies. Vajag precēties ar Meiteni no Manas Klases, ne random mauku no gejropas kolhoza.

burleska  16:47... Kompromisi... Tas jautājums tikpat bezjēdzīgs, kā pajautāt, kura bērna pusē līdzvērtīgā situācijā nostāsies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu