Kādi tarakāni mīt vīriešu galvās un no kā baidās vīrieši attiecībās?

tracer  Epifaanij.cik reizes tev teikt?nepielec?viirieshiem nevajag attieciibas..to sievuetrs savaas galvaas izdomaajushas.jo redz vinjaam vajag un iedomaajas ka viirietim arii vajag.atslaabstiet.neko nevajag no jums.seviski no sejienes auditorijas

Bellatrixa  Galvenais, lai labi dresēti, tb. klausa saimnieku, nevis saimnieks tarakānus. :)

av2  No kaa baidaas? Vilties. No taa, ka izlien kautkaada sievietes daba, ko nemaz nemaniijio, kad bija lielaa love abiem.
Nafig sev paari nodariit .....ar to vilssanos. Buus "jaaluudz sev piedossana".Par sev paari dariissanu..

AVOGARDO  Vai tad no kaut kā ir jābaidās?

kvarts  Vīriešu galvās tarakāni nemīt. Tur ir tikai dažāda izmēra lādītes , kurās iekšā ir vīrietim svarīgas lietas. Lielākā un svarīgākā lādīte ir tukša, un tajā vīrietis pavada visvairāk laika. Sievietes to nekādi nespēj saprast un par vīriešiem spriež pēc sevis.....

Lola1976  Beidziet... Un kā vēl vajag vīriešiem attiecības. Varbūt 30 gados nē, bet komunicējot ar vīriešiem pēc 40, vajag un kā vel vajag. Tie bļaustītāji ir smagi vīlušies un baidās. Sievietes ir drosmīgākas un pagātnē nerokas, bet vīrieši gan.

Mikko  Bla, Bla, Bla....
Sievietes vienmér atradís iemeslu kã dél vinãm vienmér ir taisníba...

Liesma  piekrītu Lolai. Tā ir milzīga kļūda, attiecināt atsevišķu vai pat viena vienīga (!) pretējā dzimuma pārstāvja trūkumus uz visiem nākamajiem.
Uz mani arī varbūt bomži sakūdījuši savus sīkos urlas. Bet tāpēc tieši viņi skaidrosies ar policiju, nevis cietīs visi citi bērni, kas krustos manu dzīves ceļu. Jaunatne ir mūsu nākotne.
tas tā, ierakstīju tāpēc, ka nav, ko teikt par večiem, visi, maitas, pamukuši

VendijaS  Jābaidās iet karā.
Neticu, ka normāls džeks baidās no kaut kā attiecībās ar sievieti. Nepatiks - pametīs, atradīs citu.

MrAction  Tadi pashi kaa sievieshu galvaas.

Mikko  Vot šito es gribétu redzét 🤣
Te lielãkais vairums pieliktu visu ko var pielikt ja sãktos kas nopietns!
Tieši tã - Ne no kã nebaidãs - Pasmejãs un iet tãlãk!
Bet te jau visãm visi ir niecíbas kuri tãlãk par trís vãrdiem netiek 😉
Nez kãda ãrpus pa vispãr kur iet? 😏
Virtuãlítes!!!

tracer  Nevis baidamies.bet nevajag.ir atskiriiba?iemaacieties lasiit

kvarts  Vīriešiem nav lādītes-attiecības, bet ir sekss, sieva, bērni, māja utt... Tas ko sieviete uzskata par attiecībām vīrietim ir maksa par seksu un kaut kādu nodrošinātu komforta līmeni(katram individam individuāli) Ja Latvijas vīriešiem noņemtu baznīcas un sabiedrības uzliktās "manieres", tad ari šodiens vīrieši būtu tādi paši kā masaji āfrikā vai mūsu senči, kas brauca pēc vikingu,leišu vai igauņu "vāverēm"....

Liesma  baltiešiem patīk sajaukties. vizuāli līdzīgi, vērtības līdzīgas, bet ir čakars ar valodām.

Forsaakais  Racionālisms. Apgaismība, ka vīrietim no sievietes vajag tikai vienu lietu - seksu. Un neko vairāk. Bet maksa, kas par to tiek prasīta pretī - kā ilgstošas attiecības un izdevumi ( t.sk. saistības), kas no tā rodas, nav to vērta. Respektīvi, lai dabūtu glāzi piena nav obligāti turēt govi. Protams, te var iebilst, ka tā sieviete var būt noderīga arī mājsaimniecībā, var būt noderīga kopīgos ceļojumos, būs tā drošā aizmugure un mājas pavarda, un komforta radītāja ješu viņa var dot vairāk nekā tikai sekss. Tomēr tie ir novecojuši uzskati. Mīts par to cik agrāk viss bija ideāli. Da nebija. Tāpat nesa smadzenes ārā, uzmetās par upuriem, manipulēja utt. Vienkārši agrāk vīrieši bija citādi audzināti. Šiem bija iestāstīts, ka, lai tu būtu "normāls" tev jāprec sieviete, jātaisa bērni utt. Tagad ir skaidri zināms, ka, lai vīrietis realizētos kā vīrietis un būtu patiesi laimīgs, viņam nav vajadzības precēties vai veidot attiecības. Sievietēm to vairāk vajag, ja viņas grib tos bērnus un to alni pie sāniem, kurš viņai to palīdzēs izaudzināt. Bet, ja viņām vairāk vajag, tad viņas arī, lai risina. Vīrietim nevajag.

saulite34  Ja jau vīrietim nevajag,ko tad tāds laimīgais vīrietis vēl šeit kaut ko meklē un visu laiku izmisīgi kaut ko pārmet sievietēm.

Lola1976  Mana pieredze rāda pretējo. Tieši vīrieši uzspiež uz nopietnām attiecībām un kopdzīvi. Bet ir sievietes kurām ir citas prioritātes.
Nu gribēju pateikt ka mēs visi esam dažādi. Ir kam vajag kopdzīvi ir kam nevajag un tas attiecas uz abiem dzimumiem.

Forsaakais  Saulīte34. Ko tu nesaprati? Visi vīrieši iepazīšanās portālos meklē seksu. Ne attiecības. Nu, vēl varētu teikt, ka PA notiek domapmaiņa un gudrošanās. Vienkārši tāpat. Aiz nav ko darīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu