Kādi tarakāni mīt vīriešu galvās un no kā baidās vīrieši attiecībās?

Forsaakais  Lola1976. Piekrītu, ir idioti, kuri netiek ārā no savas audzināšanas matricas un viņi domā, ka viņam vajag to vienu sievieti kaut kādiem mērķiem. Bieži vien tie ir vārmākas, kuri pārņēmuši uzvedības modeli no saviem vecākiem un to vienkārši atražo. Tie kretīni iedomājas, ka viņam vajag pār kādu dominēt un paverdzināt, tāpēc viņam ir svarīgi, lai būtu kāda ko padauzīt, pabūt greizsirdīgam utt. Viņi paši neapzinās, ko dara. Tur vajag revidēt viņu uzskatus un izmainīt tos. Racionālam vīrietim, kurš domā ar lielo, ne mazo galvu, sieviete nav vajadzīga ilgstošām attiecībām. Tagad pilna pasaule ar pašpietiekamām sievietēm. Ņem un lieto bez kādām saistībām. Ievēro kontracepciju, lai nevar uzsēdināt uz adimentiem, un aiziet. Brīvie vīrieši, kas tā domā ir daudz laimīgāki par tiem nabaga vergiem, kuri nespēj izlauzties no kastes domāšanas. Pētījumi to uzrāda. Es šeit nedomāju šķirteņus, zempapēžniekus, bomārus un padibenes, kuri dzīvo savās šaurajās pasaulītēs. Tie dzīvo mazāk. Jo paši sev radījuši problēmas.

Lola1976  Foršākais... Man tikai viens jautājums tiem, kuriem nevajag sievieti un izņemot sekss nekas neinteresē.
Kam jūs būsiet vajadzīgi, kad būs 60 un 70 gadi? Es būšu vajadzīga savam bērnam, bet Tu???? Var jau uzcept bērnu kādai, bet redzu, ka tādi "tētiņi" nevienam pec tam nav vajadzīgi.
Man patiktos kad man būs gadi 60,ka kāds onkulītis pajautās - eu meiča, Tev sarkano vai balto vīnu ieliet...... Nu es ceru, ka saprati manu domu

saulite34  kāds labums onkuliņiem no tām lielajām galvām,ja visu laiku izmisīgi visiem jācenšas pierādīt ,cik viņi ir laimīgi skraidot no vienas sievietes pie citas.

Forsaakais  Lola1976. Tu piedzimi viens un nomirsi viens. Kad bērni izaugs viņiem būs sava dzīve. Pilni pansionāti ar veciem cilvēkiem, kuriem ir bērni. Respektīvi, vajadzīgs tu nebūsi tāpat. Pētījumi rāda, ka dzīves beigās cilvēki visvairāk nožēlo to, ka nav pieticis drosmes dzīvot tā, kā gribētos.

Chris1986  man jau arī iespārda Lola1976 naivums, ka viņa būs vajadzīga bērniem, kad tie būs izauguši un aizgājuši savos pāros :D Moška kā bērnuaukle kādreiz, kas paši nevarēs .. Ja netici, paprasi te tām, kam jau tas noticis. Bet nu diezin, vai viņas tā publiski teiks taisnību
Kas mani baida, kāpēc neveidoju attiecības ar sievieti? Baida tas, ka tad aste būs bluķī un nevarēšu izvēlēties citu, ja kas. Tā teikt - vairs tik viens šāviens un to jāpietaupa 100% drošam varinantam

Felde  Cik jābūt nelaimigam....neveiksmīgam.nemīletam vīrietim,lai nodzivotu tukšu dzīvi,nesaprotot,ka ģimene,bērni-ir laime! Nu nav tās tikai sieviešu fantāzijas! Ir daudz viriešu,kuri lepojas ar saviem bērniem....kuri lolo,lutina mazbērnus!
Cik sekla tauta te,tomer,nolasijusies.

Marita  Kā sauc, tā atsaucas. Es saviem bērniem stērbelē neturos. Bet bērni paši meklē manu saziņu ar mani, kaut arī ir jau pieauguši un dzīvo ārzemēs. Arī es mīlu savu mammu un rūpējos par viņu. Un nekad neliktu viņu pansionātā. Tas liecina tikai par vienu. Ja vecāki mīl savus bērnus un patiesi par viņiem rūpējas gan fiziski, gan emocionāli, tad arī viņi vecumdienās atbildēs ar to pašu.
Taču tas nenozīmē, ka cilvēkam pašam nav jārūpējas par savu dzīvi. Es gribu atrast vīrieti, ar kuru veidot jaukas attiecības. Un es zinu, ka tādu atradīšu.

Chris1986  Felde, tu gadījumā par tiesnesi nestrādā? :D Ir te tādi un tādas, kam neko neprasa, bet kas visu laiku bāžas ar savām piecām kapeikām un vērtē citus. Jāprasa kādam psihologam, kas tas par kompleksu :D

Felde  ...neviens nav ideāls... Bet cik var to tukšo muldēšanu.. . cilvekam nav nekādas vērtibas,bet nē-sapņo par zirgastem! Sekli!
Tukšiem cilvēkiem-tukša muldēšana!

Chris1986  "Tukšiem cilvēkiem-tukša muldēšana!" - jā, tu ļoti precīzi sevi noraksturoji :D :D :D

Felde  Paspīdēji...👌
Ceru ka sajuties īpaši... 😀

Lola1976  Chris 1986, vari spārdīties cik gribi.
Viņš arī tagad par mani satraucas un rūpējas un tas ir daudz. Es esmu kādam vajadzīga, bet Tu?

Mikko  Jaaaa...
Spriežot péc superdãmu izteikumiem te visi tãdi vientuli 🤣
A kur tad Júsu klãtstãvétãji ko?
Ko ta séžat te caurãm dienãm un vienu un to pašu kladzinat?

Marita  23:12 Tu jau arī īpaši neizcelies ne ar ko jaunu.
Un visas nav vientuļas. Mums ir ģimenes, draugi. Varbūt kādu jaunu seju gribas iepazīt. Ar kādu papļāpāt, laiku īsinot.

Lola1976  Mikko, cilvēks var but brīvs bet ne vientuļš.
Šeit vientuļos loti labi var atpazīt. Žulti lej spaiņiem ārā. Brīvie, bet ar dzīvi apmierināti, raksta pozetivāk.

virietis1973  Piekritu visiem.D

coldlands  Nē nu chris izbeidz mani baidīt!☝ Man jaunāka meita apsolīja māju pie okeāna, simpātisku auklīti, kas mani pieskatīs, rumu glāzē ielies.
Solīja rūpēties par manīm vecumdienās.🤔

Chris1986  colland, iepazīstināsi ar savu jaunāko meitu? :D Izklausās īsts dārgumiņš .. :)

Marita  13:55 Kur nu tā jāsteidzas? Tēmē uzreiz uz mazmeitu.

coldlands  Chris, es tak viņas tētis, par mani viņa parūpēsies(tā saka), bet zinot viņas raksturu, viņas puisi es neapskaužu.☠

Mikko  Sasméjos!
Mjaaaa tikai sieviešiem ir draugi un bérni 🤣
Veči séž četrãs sienãs un te!? 🤔 😏 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu