Vai var pēc izskata noteikt cilvēka tautību?

Es atceros, kad biju mazs un vēl negāju skolā, gāju mammai pie rokas pa ielu. Un viņa brīžam izmeta apm. kko tādu: "Tā tur krieviene .. " Es domāju, kā viņa pa tādu gabalu var zināt, ka tā sieviete ir krievene? Pēc kādām pazīmēm?

LaskovijMerzavec  Protams,ka var klūdīties. Bet pilnīgi noteikti var atpazīt šitādas latviju provincālās galvaspilsētas mamzeles,kurām uz pieres lieliem burtiem rakstīts - "Pāķis paliek pāķis. Neko vairāk par savu purvu nav redzējis. Es tāda neesmu"

mairita1971  Ir atšķirība.Bet no krievu sievietēm ir arī ko mācīties.Kad krievu sievietei izsaka komplimentu,viņa pārliecināti atbild ka zina,bet Latviešu sievietes sāk atgaiņāties un skaita savus trūkumus.Kaut simtreiz varbūt pārspēj.Tādēļ Latviešu vīrieši bieži pavelkas uz krievietēm.

VECA_PIEPE  Chris, #18:26 Piepis ta kauč pusplēstas zilbes pēc, komentā ir ieminējies par Tevi, par Taviem komentiem šajā tēmā vai ir izteicis savu neskaidrību par šīs diskusijas tēmu?
(ilgi kasa pakausi)

Kaskaade  Vnk burvīgi, ka vari atpazīt. Trin vnk garām 🤣

Laine  DDD:)

AivarsN  Kamēr okupantu atšķirtās, senāk vienotās impērijas provinces nespēs atkal apvienoties un sazināties vienā valodā, tikmēr no vergu statusa neizkļūt, lai cik augstās domās par sevi būtu. Tikai tāpēc parazīti rietumos kultivē rusofobiju, bet Krievijā negatīvu attieksmi pret rietumiem. Bet to tagad tikai retais vairs ņem nopietni.

Liesma  vācijā grūti atrast pilsoni, no kura vēl nebirst smiltis un kurš uzskatītu WWII vai krievus par problēmu. Jauniešu vidū 0.
UP grāmatā "Mans uzņēmēja kods" atsaucas uz sabiedrisko aptauju vācijā ar jautājumu, vai viņi aizstāvētu nabaga baltiešus pret draudīgo krievzemi. neatminos, pozitīvi atbildēja 2% vai 0,2%.
Tajā pašā laikā vācijas 3 baltu kolonijās iet vaļā ļembasts! by nevar pat vēlēšanas sarīkot, lai lv nebūtu viedoklis! (de izdevīgs protams, kamēr pati de vēlīgi un dziļdomīgi klusē kā mona liza altāra gleznā)
Tas pats ar citām sīkajām friču satelītvalstiņām, sevišķi tiek pievērsta ideologu uzmanība tām ar zināmu slāvu īpatsvaru, kā at. Nevaru ar lv numuru cauri izbraukt, lai nedzirdētu Q: Nu, kā jums tur? - Labāk, nekā jums! D:)

kokote  Domāju, ka Tava mamma vairāk ar šo vārdu apzīmēja sovjetu cilvēku (kosmopolītisko padomju ideoloģijas mankurtu), mana mamma un citas radinieces rīkojās citādi, bet līdzīga. Bija lietas (drēbes, rotaslietas, aksesuāri, valkāšanas maniere, uzvedība u.tml.) kas netika pieļautas ar viennozīmīgu komentāru, un tas vienmēr iedarbojās un pat netika apspriests. Un bērnībā atceros, ka tiešām sievietes ļoti atšķirās pēc stila un manieres. Tas bija "padomju industrializācijas" un Baltijas kara apgabala rezultāta milzīgo migrantu masu nopelns. Manu vienaudžu vidū jau šī atšķirība izzuda.

kuks10  Ir cilvēki no pilsētas un no laukiem, katrs ar savu ego vai arī intelektu.. Katra tauta ir kā dārzs, kas tiek audzēts kops caur izglītības prizmu, bet vēstures notikumos ir daudz kas labs iznīcināts.. Ko šodien es varu izdarīt, lai mani bērni neaizmuktu uz ārzemēm? Kašķēties varam, bet vai tas dot augļus..?

Vinnija  ha, attīsti biznesu un ieliec viņus tajā.

Piparkuka  Es arī tiem, kas iet pa sarkano nekaunīgi (un reizēm pilnīgi neadekvāti) pāri ielai, nosaku pie sevis- stulbie...kr...
Nu- kurš normāls cilvēks tā dara?! Veca tante vai onkulis, vēl ar štoku un iet pa sarkano un kaut kur netālu jau mašīnas.
Nu vai vienkārī- iet un ignorē gaismas.
Jā, es saku- stulbais kr...

Nu varbūt viņš ir latvietis, bet tā kā tā.:) Jo tomēr vairāk tā dara "tie".

Bet tas ir izteikti šajā gadījumā- neatļautā ielas šķērsošanā.
Nu vai- ja lamājas tramvajā. Arī, 100 punkti, ka tas ir cittautībnieks.

coldlands  Vai man vienam škiet ka Ziemassvētku cepumam, viņas skvarešnikā uz ziemu, salidojuši nepareizie putni?!🤔

debra1  Protams, krievu rezzisorie

gunda10  Kriss ir trollis , kā to noteikt taču ne pēc akcents ?

gunda10  Sputņikiem rietumi grimst austrumi ceļas , bet portālā ietvaros veči ja vinnētu latloto tiktu pie tumšā zaķa kaut no Āfrikas , arī skuķi gados un ne tikai fano īpaši par latino , globalizācija .

enfuego  Jā noteikti var tikai Krievus un Angļus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu