Vai var pēc izskata noteikt cilvēka tautību?

Es atceros, kad biju mazs un vēl negāju skolā, gāju mammai pie rokas pa ielu. Un viņa brīžam izmeta apm. kko tādu: "Tā tur krieviene .. " Es domāju, kā viņa pa tādu gabalu var zināt, ka tā sieviete ir krievene? Pēc kādām pazīmēm?

RRAGANA  Vulgaritāte ir tā, kas spraucas ārā pa katru miesas šūnu un pēc kā var atpazīt krievus. Otra pazīme-naglosķ, kā jau te teica. Sevišķi aktuāli tas bija 60-80 gadi. Kombinātos sabraukušajiem nekā nebija. Un tad dežūrfrāze-dai, ķebe jesķ-rullēja ar naglo feisu kombinācijā, bez kādām ētikas un morāles pazīmēm. Un protams, ka visa naglasķ-ja iz samoi baļšoi i mogušetvennoi strani na na zemļe!-izpaudās arī gaitā, žestos un mīmikās.
Nu tā tas ir. Un nevar noliegt. Tāpat, kā latviešu gļēvulīgumu un bailīgumu.

Varētu kāds pateikt, kāpēc krieviem padomijā bija par vienu gadu mazāk jāmācās? Tobiš 10 nevis 11.

virietis2021c  Interesanti, kā sabiedrība ar šādiem uzskatiem spēs pieņemt strādniekus - imigrantus, kuri aizvietos to, ko vietējās vārgules nespēj sadzemdēt?

Kaskaade  Tapēc, ka latviešu vai citu psrs tautu nacionālās valodas nebija jāmācās. Man krievu valoda skolā bija 6 reizes nedēļā, ieskaitot sestdienu. Bet kopumā, labi vien ir, rakstu labāk par daudziem krieviem. Bet daudzi krievu 80gadus dzīvijot pat runāt nav iemācījušies. Riebj Dpils, psrs atlieku pilsēta. Un Latgale kopumā stagnē pagātnes sociālisma murgos. Ij latgaļi pārkrievojušies par ko ar nievām uz viņiem raugos.

ketija64  Iespējams jautājuma autora māte atpazina krievu tautības sievietes pēc kažokādas cepures ,tādas bija lielākoties virsnieku sievām.

virietis2021c  Kaskādei - Dpilī vismaz dāmas miņikus nēsā. Katru reizi, braucot caur, gribās bez apstājas!

Kaskaade  Pāķis paliek pāķis. Neko vairāk par savu purvu nav redzējis. Miņukos dāmiņas šaislaikos stāgā visur, jo sevišķi lielpilsētās, kur vienam par otra ģērbšanās stilu dziļi nospļauties.

virietis2021c  Bet Rīgas dāmam īsas un resnas kājas!

AivarsN  Ģenētiskā atšķirība ir tikai starp rasēm un tāpēc tām nevajadzēja sajaukties. Uzvedība jau atkarīga no vides kurā audzis un izglītības. Par kādām tautībām šodien vispār var būt runa? Tīru baltās rases pārstāvi diez vai izdosies atrast pat Krievijā, kur nu vēl runāt par Eiropas tautām, kur katram dzīslās rit kaut nedaudz melnās rases asinis. Un tad vēl tā hibrīdā, jeb pelēkā rase, kura pamanījusies savus gēnus pievienot gandrīz vai visai pasaulei. Ja par krievietēm un viņu uzvedību, tad vajadzētu precizēt, ko tieši ar to domā. Pašā Krievijā, kopš seniem laikiem, jau dzīvo ap 100 tautībām, tradīcijas atšķiras starp reģioniem. Latvijā jau vispār, kura runā krieviski, tā tiek uzskatīta par krievieti. Rīgā varbūt savādāk, taču te laukos, gandrīz visas krievu ģimenes, pēc PSRS likvidēšanas, atgriezās savā etniskajā dzimtenē. Taču šeit palika ukraiņi, moldāvi, baltkrievi,azerbaidžāņi, pat rumāņi, kuri visi runā krieviski un tāpēc bieži vien rada ļoti maldīgu uzskatu par krievu kultūru un izskatu. Patiesībā, Rietumkrievijas pārstāvjiem ir praktiski identisks ģenētiskais kods ar Latvijas pamatiedzīvotājiem, jo vēl nesen bijām viena un tā paša baltās rases atzara pārstāvji. Jo tālāk uz rietumiem, jo agrāk tā teritorija tika okupēta, līdz ar to lielāks starprasu sajaukums. Tieši tāpēc Eiropā ir visvairāk homoseksuāļu.

virietis2021c  Īstenībā mûsdienās tautības neeksistē, eksistē lielāka vai mazāka piederība noteiktai kultūrai.

Kaskaade  Hihihi apsmējos, taisni provincē ir nesamērīgi druknas sievietes. Nez vai tas smagās lauku dzīves dēļ vai tādēļ, ka ēd par diviem. Pāķis ij āfrikā pāķis=11.15

RRAGANA  Lielisks seriāls par tēmu:
https://m.imdb.com/title/tt2235759/
Tikai nevajag uztvert kā precīzu vēstures atspoguļojumu.😁
Ceru, ka būs arī turpinājums.

joens  Atšķirība ir, kā to noteikt, ne jausmas, bet intuitīvi bez problēmām izņemot gadījumus, kad nevaru vai vienkārši ar visu zemeslodi neesmu pazīstams.

Atlidoju no Japānas (biju tur pavisam īsu laiciņu), lidostā redzu bariņu - latvieši (pat tuvumā nebiju piegājis), kā tad, kāpjam kopā lidmašīnā uz Rīgu.

siikaa16  08:34
Var būt kādā mazpilsētā tā bija. Īsi svārki, bītlenes un zābaki ar biezu zoli bija arī modē 90-tajos.

Liesma  offtopic-slikti būt atkarīgai, parādos iestigušai kolonijai. ko eu diktē, tas jādara. un soross un eu grib iepludināt baltijā mēslus.indieši taisa vaļā visparadoksālākos un nevajadzīgākos uz meliem jau saknē balstītus darbiekārtošanas biznesus rīgā, un saņem esf finansējumu
cik paši izēdīsim, tik būs.

Liesma  Latvijai jābūt latviskai. Viena valoda, latviešu. Domāju, ka rietumeiropas aģenti kūda krievus cīnīties par divvalodību. Nonsenss. Necieņa pret mītnes zemi un apgrūtināta augstākās izglītības ieguve.
Bet cia, nevajadzīga lieta ir ieciklēšanās uz pagātnes notikumiem, PROTAMS, TĀDĒJĀDI NESPĒJOT FOKUSĒTIES UZ ŠODIENAS UGUNSGRĒKIEM, ko arī vajadzēja pierādīt (panākt)

Vinnija  offtopic-mikroekonomikas līmenī nauda ir vislikvīdākais=visvērtīgākais resurss, ne? Bet tā bija fatāla kļūda to uzskatīt par tādu arī makroekonomiskā līmenī, iztirgojot cilvēkresursus (aizplūst kapitāla virzienā), kokus, zemi (!): naudiņa ir noruna, tā nāk, iet, kļūst vērtīgāka, mazāk vērtīga. Bet nacionālo resursu neesamība padara valsti par noplicinātu teritoriju. Da ij par kādu teritoriju var būt runa ar ārzemniekiem izpārdotām platībām.

Laine  Nauda NAV visvērtīgākais resurss. Tā ir instruments. Nu kam var darba instruments būt darbības mērķis? Biržas spekulantiem varbūt? D:)

marija19561956  coldlands jums koncina no manis,tik tiesi un precisi noformulejat manas domas.Te kadam vajadzetu savu seklu zeme iebazt,varbut tur tie berni rastos?

VECA_PIEPE  Jau divi dieni šo tēmu pavirinot, atliek tikai pajautāt:

ta kad Jūs beigsiet šito pastalniecisko demogoģijas *uiņu dzīt?

Es gribētu redzēt vaigā ta kauč vienu no Jums, kurš ir realis tīrasiņu letiņš sākot no plikiem p´apēžiem, ta līdz pašiem savu matu galiem!

Varētu par šito sadzīto *uiņu pasmieties, ja tā nebūtu tik nabadzīgi bēdīga.
Jums pašiem lasot sevis še sabakstīto, bēdīgi nekļūst?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu