Vai ar Napaleona sindromu slimo tikai vīrieši?

Vai arī sievietes reizēm sajūt ko tādu?

virietis2021c  Bet dāmas aizmirst, ka viņu kaks smird ne mazāk kā vīriešu (cik esmu novērojis, pat vairāk). Un tēlo nezin ko.

Kaskaade  Būsim atklāti, kurš vairāk rij gaļu, tam arī kaka smirdīgāka. Zin kā smirdēja mūsu suņa balodīši? Acis pat asaroja

Tessa  autore ielika temu, nav saprotams, uz ko dusmojas un kadelj apvainojas. Es atvainojos, varbut, savas problemas ir jarisina irla un savs gara stavoklis jaizgaž ne šeit?
ja par temu, tad Napoleons daudz ko sasniedza. Par vinju runa vairak neka 200 gadus. Un ir pilniigi vienalga, kadi tur kompleksi vinjam bija, ibo par vinju runas vel turpmakos divsimts.

Maariite  Arī stiprākām un augumā lielākām sievietēm vajadzīgs "stiprs plecs", jo vajag otru, kas atbalsta un palīdz ikdienā. Un dzīve arī ir interesantāka divatā.:)

Dezyree  Ai, nu ko mūslaikos vispār nozīmē TIKAI??? Varētu padomāt, ka stāvus čurā tikai vīrieši, bet noteikti atrastos ari viena otra vecene kas nesēžas un netupstas, tikai stāvus...nu piem, viņai ūdens ceļgalā....
Un aizvien vairāk puisīšu - sēdus...
Jautājums, vai sindroms tiek pielāgots dzimumam??? Napoleones sindroms? Vai žozefīnes sindroms? :))) es par to lai vīriešu sindromus puikām, a meitenēm daffaj kko sievišķīgu???

Lilioms  Mairita71, Tavs pēdējais koments vairs nebij par tēmu ko pati ieliki - vai sievietēm arī piemīt Napoleona kompleksi. Es Tev atbildēju un ar piemēru paskaidroju, ka piemīt, un kāāādi vēl! A tas ko Tu tagad raksti jau ir par citu tēmu... izskatās, ka Tev vnk gribas parunāties... un da vienalga par ko. :-)
Un vēl - redzi - to netieši apstiprina arī Maarīte - "stiprais plecs" vajadzīgs visām, taču "Napoleona" kompleksi ir tikai mazajām. Jautājums - kāpēc? Vai tāpēc, ka viņas bērnībā un skolā dikti apbižotas, vai tomēr tas ir dziļāk - ģenētiski viņām ieprogrammēts...

Tessa  mairiita, izput gaisu. vai kadu piparmetru tejinju padzer.
bet labak, palasi vesturi, kaut interneta. Lasitaju zinašanai, baumas par mazo Napoleona augumu ir parspiletas. Avotos var atrast preciizas zinjas par viņa augumu - tas ir nevis 157cm, ka baumots, bet (autopsijas dokumenti) apmeram 169 cm. XIX. gadsimta francužiem tas bija augums, garaks par videjo.
bet Lieliem cilvekiem vienmer bus daudz skauģu un baumotaju. Nenoliedzu, diivainais, skarbu raksturu francuzis bija labs pamats diagnozem, kompleksiem vai kkam tamlidziigam. Bet varaskare piemita jau ne tikai viņam vieniigajam uz pasaules. Aciimredzot, cilveks bija tik liels savos darbos un riciiba, ka vinja varda pat apziimeja psihiskas novirzes.
Paldies par uzmaniibu. Dziivojiet vieglak :)

Kaskaade  Nujaa, tā jau ir, katrs dīķī redz savu- viens ūdensrozes, otrs vardes

Dezyree  Ak tāds tas sindroms!!! Aaa!!! A es domāju, ka tas ir tad, kad kūka napoleons stāv uz galda un nespēju tai pateikt "nē" :))

Chris1986  es domā, ka sievietēm tas Napoleona sindroms izpaužas, ka viņām liekas, ka visa pasaule ar viņām griežas. Nu, te ar tādas ir, kuras visās tēmas bāžas ar savā, 5 kapeikām un stāsta, ko viņas gribētu un ko negribētu - varētu padomāt, kas tas kādam interesē :D

raina1970  Kā stāsta , lielākā no Napoleona sāpem ir bijusi- viņa izcelsme, kuras dēļ ir dabūjis dzirdēt ne reizi vien nicinosus vai aizskarošus epitetus vai runas .. Korsikānis. Vēsturiski, ja pareizi tceros, tad tajā laikaposma, kad auga un sāka savus varenos darbus Napoleons, Korsika bija Francijas pakļautibā.Nokļūstot Parīzē, 9 gadīgs puika , militāra mācībiestādē , gana trausls miesasbūvē, un iekarotas teritorijas iedzimtais- viens starp franču aristokratu atvasēm.. protams, ka tas atraisīja velmi būt labakajam, spēcigākajam, --un ar visam ambicijām, un spitibu-- tas viņam arī izdevās. Ta ir viena no šī sindroma izpausmem- kaut ragā saliekties, bet ar darbiem pieradīt, ka cilveks ir vienlidzīgs vai labākais starp tiem, kuri viņu izsmej, vai kritizē..vai tiem , kuri varētu tā darīt. Ta kā vienkārša lielīšanās, vai pazīmēšanās- īsti nebūs attiecinama uz so sindromu..

AivarsN  Kam tagad kovida laikā vairs prātā Napoleona sindroms? Tagad tik daudzi sirgst ar Minhauzena sindromu, paši tēlojot slimus un citiem liekot vakcinēties pret nezin ko! Lai vadītu tikai auto, vajadzīga izziņa no psihiatra, bet valsts vadīšanai, nekādas pārbaudes nav vajadzīgas. Jo trakāki, jo labāki.😃

Maariite  Napoleona komplekss sievietei, tas ir varbūt vairāk arī ar latvisko dzīvesziņu kaut kur saistīts. Jo esmu bieži dzirdējusi (Latvijas noteiktos reģionos, bet ne visos), ka vīrieši bieži izsakās, ka labāka ir garāka auguma sieviete un vērtē tās augstāk. Tādējādi es domāju, ka maza auguma sievietēm tā ir sava veida cīņa par vietu zem saules, ar garāka auguma sievietēm.

Chris1986  Nu, Napolenons būtībā bija masu slepkava. Gan jau tāds pats kā Hitlers, kas arī droši vien slimoja ar minētos sindromu. Parasti mazi vīriņi (a la Ļembergs) grib kļūt par priekšniekiem, lai varētu bļaut virsū liela auguma vīriem un visādi viņus tiranizēt :D
Negribas arī piekrist, ka gara auguma sievietēm ir lielāka piekrišana ar mazām. Paskatoties iepazīšanās portālos, no jaunajām, kuras tad tur vispār meklējas? Resnās, ar pulka bērniem un augumā no 180 cm. Tievās mazās vienmēr aiziet uz urrā. Garām par sliktu nāk arī tas, ka garie čaļi paņem sev mazās. Un viņām tad paliek īsāki čaļi par pašām - bet tādus tak viņas neņems, jo ko tad pasaule par to teiks

Maariite  Mairita...Tu jau novirzījies no tēmas, ko uzsāki. Tu vari nepiekrist manām domām, tā jau ir tava izvēle. Bet es jau teicu, ka tas ir atšķirīgi Latvijas novados. Un es domāju, ka prātīgi vīrieši arī paši domā, spriež, kas viņiem patīk/nepatīk, nevis akli pakļaujas medijiem.

antikrize  Sievietēm arī izpaužas šis sindroms, īpaši ja viņas ir neliela auguma un apaļīgas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu