Vai ar Napaleona sindromu slimo tikai vīrieši?

Vai arī sievietes reizēm sajūt ko tādu?

antikrize  mairita1971- piedod, ja tevi personīgi tas skāra.

antikrize  Mairita- neko nezinu par princešu sindromu. Aiz interese atveru anketu.Tagad sapratu par ko sāpe. Mierinajumam-katram podiņam savs vāciņš. Protams, mūs virs 1,74 var pamanīt pa gabalu.

dzilums  pilnīgi noteikti viss kas saistīts ar psihi piemīt abiem dzimumiem. Kam vairāk, kam mazāk.

tracer  Latvijaa loti spilgti napoleoni.piemeeram motociklisti.cik redzu parasti taadi mazi viirinji..reti esmu redzeejis divmetriigu gorilu uz mociisha.arii auto..riigaa pilns ar dzipveidiigiem.varetu padomaat ka ielas dubljos.taada mentalitaate.izraadiities..un sievietes atkal pavelkas uz shiem atribuutiem..un tad seezh dzipaa bkakus viirelim un luupinjas tuutinjaa sarulleejusi..un tie ir manj liidzpilsonji.skumiigi

tracer  Un veel noveerojums.jo daargaaks auto jo leenaak brauc..jaaizraada tacu visiem cik veiksmiigs esmu..taa nu vizinaas pa riigas centru..sexologi var iet uzpiipeet..daargs auto daudz efektiivaak pagarina sho to virietim

Vedjma_iistaa  Lilioms. Šis jautājums būtu jāuzdod tai mazā auguma būtnei, kas jūsu vietā izvēlējās to lielo. Gluži vispārināt jau nevajag. Turklāt tik vīpsnājošā veidā.

Chris1986  Pēc Freida visam kājas aug no pārošanās instinkta. Maza auguma vīriešiem daudz aktīvāk sevi sevi jāizpauž un jāattīsta, lai tiktu pie seksa ar iekārojamu mātīti, nekā 2metrīgam gorillam. Sievietēm to savukārt nosaka skaistums. Ja tas būs, tad pie vella visas augstskolas un grāmatas - tāpatās no labāko gēnu īpašniekiem nespēs atkauties. Nesmukajām kkā citādi sevi jāizceļ - vismaz kļūstot par priekšniecēm smukajām :D

Lilioms  Vedjmiņ, tici man - esmu to jautājumu uzdevis ne tikai vienai "būtnei", bet droši vien kādām simts, gan šeit, gan ārpus šejienes. Atbildes kā nav, tā nav. Bet fakts tad paliek! Un pavīpsnāt tur ir par ko!
Chris86 lietu runā - tieši tādi ir arī mani dzīves vērojumi. Mazajiem vīriešiem jālien no ādas laukā, lai kaut vai kā iepatiktos pretējam dzimumam (nav pat svarīgi vai ar džipiem, vai ar intelektu, vai vel kā citādi), bet lielajiem sugas brāļiem viss ir nolikts jau uz paplātes priekšā, no sērijas: tak ņem - ai, negribu! Un sieviešu populācijā viss ir apmēram līdzīgi. Atceros, bija reiz tāds gadijums - atnāca mums darbā divas beibes - viena izskatīga, garkājaina blondīne (ar attiecīgu "blondīnes" intelektu) :-) un otra - parasta lauku pelīte (toties strādīga un prātīga). Tad, lūk - tā blondīne jau pēc diviem mēnešiem bija viceprezidenta asistente :-) toties tā pelēkā lauku pelīte melnu muti strādāja pusotru gadu, lai tiktu TIKAI par savas nodaļas vadītāju... teiksiet nav par ko pavīpsnāt?

Maariite  Liliom, tas ir tikai viens piemērs, gadās arī otrādi. Tas jau no rakstura un pielietotajām stratēģijām atkarīgs.:)

ketija64  Napaleona sindroms -vīreļi ,kuri sevi uzskata par seksa gigantiem un skaita cik sieviešu "apjājuši" :)

Vedjma_iistaa  Lilioms, jūs gan tāds dikti dusmīgs un vīlies izklausāties. Nu, trāpījāt uz fetišistēm vai stereotipu pārņemtajām, kam lielie patīk. Varbūt viņām kaut kas cits nepatika, tikai jūs to jūtīgi uztverat, jo, cik saprotu, esat ne-lielais. Es tā kā arī petite paveids, māsīcas un tantes arī man tādas, jo vectēva līnija tāda. Mums tā kā tas fetišs drusku cits, par ko droši vien lielie būdīgie arī varētu vaimanāt līdzīgi kā jūs pašreiz par mazajām ļaunajām. Nē, nu ja zēns vai onkulis mazāks par mani, tad gan nepatīk, tas gan.
Par topiku. Neticu,ka sievietes auguma proporcijas ir noteicošās. Viss raksturīgs no rakstura, audzināšanas un dzīves gājuma. Ir mazās valdonīgās, bet tikpat tādas mēdz būt lielās resnās.

Vinnija  Vai kāds ir redzējis gara auguma akrobātu?

Vinnija  Tāpat meiteni, kas lepojas ar >180, es labpāt redzētu uz slidām. Atpakaļgaitā, kā es

coldlands  Garie der tikai basketbolam, un veikala no augšējiem plauktiem padot preci.☝

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu