Sievietes lenkšana

Viedoklis interesē no abām pusēm, proti, vīrietis, iekarotājs (mednieks), noskata sev pievilcīgu sievieti (medījumu), un nolemj to iegūt (nomedīt) un kārtējo trofeju pielikt pie goda dēļa.Sieviete ir precēta, cenšās būt atturīga, bet tajā pat laikā izstaro fluīdus, kas vīrietim (medniekam) rosina tieksmi tuvoties un nomedīt. Jautājums - kā precētai sievietei patīk lenkšana, un cik ilgi viņa var pretoties, no vīrieša (mednieka) puses - cik ilgi medības apnīk, ja nav rezultāta ( tīri priekš statistikas)

Tessa  nekad nav interesejuši mednieki un riesta dejas, tas viss mani vienmer ir garlaikojis un medniekam tika noradiita vinja vieta.

fargo  08:10
nē! katra vīra pienākums ir pārmācīt gorje medniekus-bezprizorņikus. ierādīt viņiem vietu un likt saprast kur savus krānus bāzt nemēģināt.
un jā dažas sievas ir iedzimtas maukas un meklē vīram uzlikt ragus un kas viņas nomedītu. un priekš maukām sava pārmācība.

Felde  Ja esmu attiecībās,esmu vienmīle😀. Un bezcerigi....mani nomedīt!
BET..... ķircināt-patik! Un vienmer kāds lenc,cerot..... Gan darbā,gan mājās-vienmēr svaigi ziedi.....😂.
Varu aiziet pusdienās,padzert kafiju,bet neparkāpjot robežas.....
Ir nacies dzirdēt neveiksmīgu mednieku pasakas.... Es! Da es! Da viņa jau to un šito.... Nu lūk-šādu iespēju nepieļauju-lai nav iemesla muldet! 👌

donKihots  Pēc apraksta "vīrietis, iekarotājs (mednieks), noskata sev pievilcīgu sievieti (medījumu), un nolemj to iegūt (nomedīt) un kārtējo trofeju pielikt pie goda dēļa" atpazīstu savu seno paziņu donu Žuanu. Viņa liktenis nebija viegls un savu dzīvi beidza klosterī kā moceklis, atsakoties no visām dzīves baudām. Labāk mīlēt un dievināt savu vienīgo Tobosas Dulsineju.

virietis1973  Attiecibas jabut dzelzanai disciplinai.Solis pa labi,solis pa kreisi,rastrel.Kas ta par kafijosanu ar sveskermeniem esot attiecibas,tad jau vecis ari drikst ar citam kafijot.Viena kafejnica kafijo virs ar kadu Ceciliju,otraja sieva ar Gunaru no kaiminu padjezda...Cirks par brivu...Bet vecenes jau tani zina ir stulbas,es jau neko,es tik iedzeru ar vinu kafiju,bet virs pa to laiku jau sabiedriskaja tualete nem prieksa Ceciliju.Un pāris izjūk,sieva atnāk uz oho,vīrs paliek kopā ar Ceciliju.

Vinnija  ???

Felde  Nu vispār jau,manā tekstā bija dažādas rindkopas.... Atkārtošu....ja esmu attiecībās-cerību nekādu!
Bet rekur parādas atšķirība starp vīrieti un sievieti....-vīrietis gayavs ņemt priekšā visu kas kust! Un tieši tāpec netic sievietēm,noliek un pazemo....

Sigvarts  10:57
Kāpēc sieva ar Gunāru kafejnīcā? Kas viņai mājās kafijas nav?
- Ir mājās kafija. Katru dienu viena un tā pati. Kafejnīcā tomēr dažādība, izvēle, un var pagaršot arī citādu.
Kāpēc vīrs ar Cecīliju vakariņo ārpus mājas? Viņam sieva mājās ēst nedeva?
- Var būt arī nedeva. Bija slinkums gatavot. Nav jau mazais bērns, rokas ir, tiks galā pats, ja tik ļoti gribas (neies jau vienas vārpas dēļ savu kombainu darbināt).
Var būt arī deva. Nolika priekšā bļodu ar vakardienas uzsildītajiem kāpostiem - Še, rij! Kamēr "ēdīsi", tikmēr paadīšu vai seriālu paskatīšos.

neratnelis  Gaužām vienkārši... эсли сучка не хочет кабель не заскочет.

virietis1973  11.29 Ja reiz tik labi zini,ka virietis gatavs nemt prieksa visu kas kust,nevajag tam dot iemeslu.

Felde  Sievietes nav kuces....un virieši-suņulopi.... Kamer cilveka smadzenes atpaliek attīstībā,tieši tikmēr instinkti ņem virsroku!
...par vakardienas tematu-tad,mīļie,nečīkstiet ka jums piedzen alentus.... Ja reiz esat lopiņi bez smadzenēm!

Felde  ...😂 alimentus....
Katram savas smadzenes!

virietis1973  12.01 Kapec virs vakariņo ar Ceciliju restorānā?Tāpēc,ka sieva ar Gunāru kafijo kafejnīcā.Kāpēc sieva ar Gunāru kafijo kafejnīcā?Tāpēc,ka Gunāram nav nekādu cerību:) Atkal cirks par brīvu.

neratnelis  Folde.... redzot uz sētas uzrakstu ху... pec tavas domāšanas tas ari ir xy... berzejies gar sētu mēģinot sataustīt kādu izbidijumu :)

DanaL  Nerātneli, bet ja tu ieraugi tos x-us un y-us, tu noteikti garāmejot godbijīgi noliec galvu, jo zini, ka aiz sētas dzīvo matemātikas fani, vai ne? :D

Chris1986  " .. ne visi vīri ir neandertālieši un ne visi saredz problemu tajā medniekā. Ja sieva grib nomedīties, tad problēma ir viņā un viņas vīrā, nevis medniekā"
DanaL, pilnīgi piekrītu, ne jau velti Otello nožņaudza tieši sievu. Medniekam kā zaglim austrumu kultūras pietiek ar to, ka nocērt roku. Uzreiz nost galināt nevajag. Kur vīra vaina - tiešām neredzu. Varbūt, tā parādās vienīgi tad, ja viņš aiz mīkstmiesības nenožņaudz to Dezdemonu

Kaskaade  Draugi mīļie, senumsenais sakāmvārds vēstī, ka ārpus mājas meklē to, kā pietrūkst vai nav mājās. Kādai kafijas nav mājās, kādam adrenalīns pietrūkst. Krč, katrs jūk prātā pa savam un meklē piedzīvojumus uz savu irsu.

kvarts  autors nu gan ir naivs. Tieši sieviete ir tā , kas izmet ēsmu, bet vīrietis uz to uzķeras, un domā , ka ir baigais mednieks.... jo vīrietis vairāk grib nomedīt konkrēto sievieti,jo dārgāk tas viņam izmaksā....

Mikko  Nu kã ta 🤣
Saliek vecãs bildes - 10 jo uz savas pašreizéjãs nez vai kãds lenks! 🤣

Ytarty  No medniekiem nav īstu fluīdu, līdz ar to sieviete nevis pretojas, bet vienkārši nesajūt mednieku kā tas to gribētu.
Bet tā-flirts var būt ļoti ilgstoši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu