Sievietes lenkšana

Viedoklis interesē no abām pusēm, proti, vīrietis, iekarotājs (mednieks), noskata sev pievilcīgu sievieti (medījumu), un nolemj to iegūt (nomedīt) un kārtējo trofeju pielikt pie goda dēļa.Sieviete ir precēta, cenšās būt atturīga, bet tajā pat laikā izstaro fluīdus, kas vīrietim (medniekam) rosina tieksmi tuvoties un nomedīt. Jautājums - kā precētai sievietei patīk lenkšana, un cik ilgi viņa var pretoties, no vīrieša (mednieka) puses - cik ilgi medības apnīk, ja nav rezultāta ( tīri priekš statistikas)

VendijaS  Ja pareizi atceros, tad Anna Kareņina Vronskim padevās pēc 9 mēnešiem. Tas jānovērtē, jo nav viegli izturēt to lenkšanu un tas precēto sieviešu mednieka tips īstenībā ir pretīgi uzbāzīgs. Tad nu - lasam klasiku un karogs rokā.

coldlands  Ko tur lenkt, izliek cilpas, ieliek viņās šokolādes tāfelītes un vsjo, kad noķer vajadzīgo, tad maisā iekšā un nes mājās.

PatiesibasKalns  Hmm, lielākajā daļā gadījumā nebūtu pareizi sāpināt kaut kādus random nepazīstamus čuvakus. Bet nu ir kad var un vajag.
Bet foršāk man šķiet ir attiecības kurās nav ne trešo ne ceturto... Un ja vajag vienu. Nu tad vajag tomēr tādu kas nav aizņemta un ir gatava mīlēt tieši tevi.
Stāsti dažādi, bet debili būtu noraut nazi ribās dēļ seksa.

PatiesibasKalns  Ne?

dabasmiilis  Naktī, iespaidojoties no šīs tēmas , par medniekiem un medniecēm , nolēmu iziet medībās.
Vēl jo vairāk , pavēroju savu trofeju plauktu ,tur tikai putekļi kolekcionējas - nevienas pašas trofejas, sapratu ,ka kaut kas jādara lietas labā.

Uzvilku ausaini, iekāpu vāļinkos , paķēru mietu un slāju pagalmā ,lai dotos meklēt to izslavēto medījumu.
Pāris soļus paspēris, pēkšņi sals ieknieba degunā, atmetu ar roku medījumam, metos atpakaļ iekšā pie kamīna sildīties.

Mikko  Traki laiki,
Kam lai tic,
Sieva ir bet lieto cits 😉
Grúti tagad tãm medniecém 🤣

Epifanija  Kāpēc, tieši izvirzīts uzstādījums - precēta, ne brīva, tam ir kāda īpaša nozīme? Saldāka "vāvere"? Tas ir kā - padalīties pa kluso ar to, kas pašam nepieder, bet kādam citam?

Piparkuka  Protams, ka trofeja ir viņš.:)
Bet cik ilgi un ko un kā... Varbūt 1 sms, varbūt nekad.

Mona_Liza  Arī pēc 5 gadiem , ja te ienāktu tad joprojām vieni un tie paši cilvēki runā par vienu un to pašu ....

Lola1976  A kāpēc, es esmu apdalīta? Esmu brīva, tātad neesmu medījums? Vai te ir doma - ja brīva, tātad izslāpusi un visiem dod? Varbūt neiebraucu jautājumā? Mans ir blonds 🤔😂

Chris1986  Lola, neņemot vērā visus citus manus tabu, man pietiek ar to, ka no citas pilsētas, lai vispār tavu kandidatūru neizskatītu :D

Vinnija  diskriminācija pēc dzīvesvietas? (((.....

Vinnija  Nepietiek, ka blonds, vēl jābūt garīgi un fiziski attīstītam. Tavs=sakasnītis pēc foto.

Chris1986  njā, un alga ar maza - galīgi neperspektīvs variants

Mikko  Phe Níkulíši!
Tãlãk par savu miestu un vietéjo bodi savu pécpusi aizvilkt slabo!

Chris1986  Mikko, a ko tu darīsi, aizgraucis uz citu miestu? Centīsies notrāz.ies? Kā tu iedomājies veidot nopietnas attiecības, ja viņai sava dzīve 100 vai 200 km attālumā, darbs, bērni? Krausi viņas skapi ratos un vedīsi pie sevis? Un tālāk - ko viņa darīs svešā vidē, kur diez vai pat daudzmaz atbilstošo darbu atradīs? Tā var tikai 25 gados, kad ierodas ar čemodānu - te esmu :D Var jau gudri irst, ka Liela mīla pārvar visus šķeršļus .. bet tas - iršana iršanas pēc - tad jau labāk meklēt daudzmaz atbilsošu caurumu sev kkur kaimiņos

Lola1976  Vinnija nesapratu, Tu nokakāji manu foto? Vai atkal kautko neiebraucu? 🤣

Maariite  ... ja sieviete ir laba savā specialitātē, viņa jebkurā pilsētā atradīs darbu. Varbūt ne uzreiz ideālo variantu, bet normālu sākumam gan.

Kaskaade  Piekrītu viedoklim 21:18. Nekad neesmu ticējusi, ka attālums vieno vai ka distsnces/brīvdienu ģimenes ir nopietna savienība.
Bet var arī pastīties no cita leņķa. Ja sievieti nekas īpaši netur savā miestā, tur jau nav nekādas grūtības pārvietoties pie izredzētā. Bet ja citnovadnieces atšuj saknē, nemaz nevar uzzināt vai viņa var mierīgi pārvākties, kur aicina un gaida.

Kaskaade  Chris, davai mēs tevi izprecināsim? Nu kamēr man laix un govs vēl nav nākusi slaucama 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu