Sievietes lenkšana

Viedoklis interesē no abām pusēm, proti, vīrietis, iekarotājs (mednieks), noskata sev pievilcīgu sievieti (medījumu), un nolemj to iegūt (nomedīt) un kārtējo trofeju pielikt pie goda dēļa.Sieviete ir precēta, cenšās būt atturīga, bet tajā pat laikā izstaro fluīdus, kas vīrietim (medniekam) rosina tieksmi tuvoties un nomedīt. Jautājums - kā precētai sievietei patīk lenkšana, un cik ilgi viņa var pretoties, no vīrieša (mednieka) puses - cik ilgi medības apnīk, ja nav rezultāta ( tīri priekš statistikas)

Mikko  A ko kur atšuj?
Labi zini vai tikai interpreté kútspakalã?
Pofig ir attãlums ja patík!
A ja slinkums savu pécpusi kur kustinãt tad atliek te kvernét un cept bédu nomãkta vírelíša témas - Kã bútu ja bútu tã kã nebús... 😉
Nekã personíga...
Moment of peace ✌️

dzilums  ir seksīgums un seksualitāte. Diemžēl vīrieši bieži jauc pirmo ar otro. Tie "fluīdi" kurus vīrietis uztver nozīmē tikai un vienīgi to, ka sievietei patīk uzmanība. un lai šo "patikšanu" piepildītu viņa atbilstoši izturās un ģērbjās utt. bet tas nenozīmē, ka viņa grib konkrēto vīrieti un diemžēl itin nemaz nenorāda uz to, ka viņa būs lieliska gultā.
ārišķīgais un uzkrītošais reti nes līdzi ptīkamus pārsteigumus.

Maariite  ...tik daudz prasību sievietei un stereotipu vienlaikus. Katra sieviete ir atšķirīga. Ja kaut kas neapmierina attiecībās, par to uzreiz jārunā, nevis pēc mēneša. Par visu ir jārunā, jo seviški, kad tikko iepazīstas. Un jārisina problēma, kaut arī tas dzīvē ieviesīs diskomfortu.

dzilums  runāt nav nekada jēga ja nav dialoga. Šīs filmās un sieviešu žurnālos izlasītās gudrības dzīvē strādā kā nu kuro reizi. Ir jābūt vēlmei ne tikai runāt, bet arī dzirdēt, iedziļināties un saprast. Diemžēl tas visai daudziem ir par grūtu.
Vispār ir sajūta, ka empātija mūsdienās nav modē.
Vispakārt šabloni un ārīšķības.

Maariite  ...nu ja otrs nedzird ilgtermiņā, tad ir patiesi sarežģīti...Un vai un cik daudz ģimenē ienāk šabloni un ārišķības, tas jau atkarīgs no abiem, no abu dzīves vērtībām un prasmes sarunāties...es tā domāju...

Epifanija  Ja jau vietējās onkuli vairs nelenc, tad jau skaidrs kāda viņam slava😁

virietis1973  Pusmužniecēm galvenais veču pievilinašanas instruments,vārdā vāvere,savas pievilkšanas spējas ir krietni zaudējusi.Ar ko vēl viņa varetu pievilinat vai ieintereset veci,nav ne jausmas,drizāk ar neko.Bet ja pusmužniece vel sāk taisities par nevainigu jaunavu,tad atliek vien pateikt,izviņitje podviņtjesj.Saprotiet,viņa pat negrib likt lietā vienigo veču pievilināšanas jau tā pabalējušo trumpi.Ja pusmužniece kāro tik pie sexa(domāts brīvas,jo aiznemtām pienakums ir vīriem cept kotletes)vai pie kā vairāk,uz sexa piedavajumu viņai japiekrīt zibenigi.Tā ir vienīgà iespēja tikt vismaz pie kaut kā.Citu variantu tur nav un nevar būt.

Kaskaade  O, nu baigi jau 10:52 visu salicis pa plauktiem, až akadēmisku interesi izraisīja.
Vidējā aritmētiskā pušmūžniece ir dzemdējusi un uzaudzinājusi bērnus, atradusi un nodrošinājusies ar pastāvīgu darbu, ieguvusi savu mājvietu un iekartojusi to saskaņā ar savām komforta vajadzībām. Pušmūžniecei zeķē ir nauda visādam neparedzētam gadījumam un ceļošanai uz tuvāku vai tālāku vietu. Nah viņai sapņot par jebkuru imbicīlu, ja sexu par velti var dabūt uz ciparu 1.
Ja arī pušmūžniecei vajag vīrieti, tad tas kopības sajūtai, savstarpejai sadraudzībai kā gultiņā, tā arī ārpus tās. Šaubos vai pušmūžniece stāv un sapņo, kā noķert staigājošo problēmu nodilušās ūzās ar maximas pauniņu rokā.
Vai tik nav otrādi, ka tie simc gadus sex nedabūjušie pušmūžnieki nevienai nah nav vajadzīgi? Ķip Suvorovs pamojemu jau bija teicis, ka uzbrukums labākā auzstāvība. Mož tie pontainie pušmūznieki tā blato tādēļ, ka viņiem itnekā nav, pat daudz maz regulāra sexa?

Vinnija  dzensiksnas problēmas vai marķieru līmeņi asinīs ir drūms štrunts, salīdzinot ar skrējienu pēc π

Vinnija  Kaskāde, TIEM pusmūžniekiem ir VISS. viņi par citiem rūpējas. karma tāda, mūžam vilkt kādu vezumu.

Kaskaade  Kādēļ ta pati kaut ar vienu no viņiem neesi tapusi laimīga, bet dauzies pa pasauli kapeiciņu pelnidama?

Mikko  Labi ka kãdai vismaz ir govs kútí un bullis aizgaldã!
Mani tas priecé!
Pãrmainu péc var aiziet izmézt méslus! 😋
Ja ne tad paliet te 🤣

Epifanija  Visi pusmūžnieki ir alimentu jūgā un pārsvarā visiem jau ir uz pusseši, sirgst ar stresu un depresiju, tā izpaužas ar sieviešu dzimuma noliegšanu, kāds vēl sekss, vispirms tiekat līdz speciālistiem savest kārtībā savus paurīšus un tad apmeklējiet iepazīšanās portālus apriori

virietis1973  11.25 Par to ari iet runa,vienigais kas var savest kopā,ir sex,ja viņai neko nevajag,neviens neaizliedz turet kajas krustā,kamer uzbers tris saujas smilšu....Par tam nodilusajam uzam labak nebutu rakstijusi,laikam bediga pieredzite:)

Kaskaade  Ja tāds bagats un laimīgs, ko slapsties pa portāliem, lai noniecinatu sievietes? Laimigi Precetiem fakeriem nav laika tuksai iršanai, viņi klusējot zin ko meklē. Visadas tukšas jēlības tikai apdalītajiem laiks rakstīt. Un jā, dzīvoju reālajā pasaulē, esmu atskatījusies no malas visus šitos lielīgos frīkus ar caurvēju kabatās. Ak, sorý, fortūnas džentelmeņiem ir ir darba apģerbs, ar kuru iziet haļavnajās medībās, jo eksistē naivās sievietes, kuras vēl tic ārišķībām. Tagad uz sms kreditiem var labas drēbes nopirkt, tikai kā tos parādus vēlāk atdot, tas gan liels jautājums, sexualais bagatniek 🤣👍

Epifanija  Kādas vēl labas drēbes? Ieraugot vēsturiskos apavus ar špiciem, uz augšu pavērsties purngaliem, tas arī ir viss kas spēj viņiem atrauties no zemes pievilkšanās spēka vertikāli, vēl žēlojas par sievietēm, jāņem pirmā, kas vēl pamana, mūsdienu sievietes ir diezgan prasīgas un pareizi arī dara

virietis1973  Tu visu laiku brauc ne tanī virzienā.Tad tev nodilusas uzas regojas,tad preceti jaunbagatnieki.Nu ar ko tu vel varetu veci paņemt nepiespiežot to podziņu starp kājām lai sāk darboties veču pievilinašanas magnēts?:)))Nu ar ko?.....Pilnigi pareizi,ne ar ko:) Un Neviens neraksta jelibas,tā vnk ir.

coldlands  Onkas nenoliedz sieviešu dzimumu, noliedz nesaprotama tipa epifānijas.☝

Epifanija  Vīrietim sieviete nav jāsaprot, vīrietim sieviete ir jāmīl!☝️

Vinnija  Vēlams uz visu dzīvi 1

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu